local-stats-pixel fb-conv-api

Modele, kurai nav kreisās rokas.72

758 11

Apņēmība, ticība saviem spēkiem un liels iekšējais spēks ir tās īpašības, kuras ļāva Lielbritānijas sievietei Kelly Knox kļūt par veiksmīgu modeli. Viņa jau pdzima bez kreisās rokas un ir pasaules vienīgā supermodele ar vienu roku. Galvenais, ka šī nepilnība netraucēja viņai izcīnīt neskaitāmas godalgas.

Atliek vien noņemt cepuri šīs sievietes priekšā.

758 11 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

tu esi debīls/a?

domā,ko runā!

112 6 atbildēt

labi ka tev viss kārtībā un vari dzīvot kā niere pa taukiem.... bet nē- tad šitas raksts nav labs, sabiedriskais transports par sliktu...... kas ar tevi? novērtē to kas tev ir, bet neapvaino cilvēkus, kuriem nav tik ļoti paveicies! ar savu vienu roku viņa ir sasniegusi vairāk nekā tu ar visām savām ķermeņa daļām. tu saki, ka mums, spokiem, par visu žēl? A KO MUMS DARĪT? BŪT BEZSIRDĪGIEM POHUJISTIEM?

81 2 atbildēt

Darbam jau netraucē, tā izskatās.!!!

47 0 atbildēt

daži cilvēki ir vienkārši galvā sisti.

'(es nerunāju par modeli)'

38 0 atbildēt

Ermība teikšu tā. TEV NAV DZĪVES !!!! FOREVER ALONE (ja vien tava ģimene nav tāda pati)

28 0 atbildēt

Interesanti nebūtu domājis ka kaut kas tāds ir iespējams.emotion

33 6 atbildēt

skaista

31 4 atbildēt

forši, jā, visiem ir problēmas. BAIGAIS BRĪNUMS, NE? HAHAHAHAHAH bet tev NAV tiesību smieties par cilvēkiem, kuriem ir VEL LIELĀKAS UN NOPIETNĀKAS PROBLĒMAS? TEV IR VĒZIS? nav roka? pēc gada mirsi? NĒ.... varbūt tev tagad nav naudas? JĀ? MAN ARĪ NAV! vai tapēc plaieku par pilnīgi SŪDAINU IZLUTINĀTU Cilvēku kuram nav nekādas jūtas?

27 1 atbildēt

Tu proti apsmiet,un rakstīt lietas,kuras nebūtu jaraksta. -.- Un ja tas tev baigais joks,tad vispār nav smieklīgi,vienkārši nožēlojami! :P

18 0 atbildēt

Mēs nevis raudām,bet jūtam līdzi. :P Un daudzi cilvēki cenšas palīdzēt,nevis ar poxujīgu skatienu paiet garām.

15 0 atbildēt

Prieks, ka viņai ir tik stipra griba! Bet no komentāriem vnk var apvemties.

13 0 atbildēt

jo*tvai, tad nu gan te baigās diskusijas. žēlo/nežēlo, bet tāda ir mūsdienu sabiedrība - ja tu esi citāds, tu esi sliktāks. Un labi ir, ka arī invalīdiem ir kaut neliela iespēja dzīvot normāli. Jā, mums visiem ir problēmas, bet vaitad tā nav, ka mums ir lielākas iespējas ar tām tikt galā? Galvenais - darīt. Bet ir bezjēdzīgi pārliecināt par pretējo kādu, kas tā nedomā :) Katram ir sava pārliecība.

11 0 atbildēt

ņirgājoties par invalīdu, tu tikai parādi savu kultūras līmeni. Nevajag jau obligāti raudāt un žēlot, cik lūk viņai slikti, bet nu tomēr ir jāievēro kaut nelielas pieklājības normas un jāmāk paklusēt.

12 1 atbildēt

neņemiet tač to Ērmību prātā...nesaprotat viņš ar saviem bez tolku komentāriem grib vienkārši izcelties no pārējiem un tādā veidā uzkačāt sev statistiku. vienīgais ko mēs varam darīt ir ignorēt šo bezsmadzeņaino radību. ;)

bet runājot par rakstu. super. paldies par šo rakstu.tas liek aizdomāties par to kas mums ir un ko mēs ar to visu varam panākt ja gribēsim. + tev

14 3 atbildēt

RUNA NAV PAR BANDĪTIEM, MĒS RAUDAM PAR CILVĒKIEM KURI NAV VAINĪGI PIE SEKĀM.

10 0 atbildēt

Šausmīgi.emotion

6 0 atbildēt

dots devējam atdodas.(ērmībai un citiem ļaunajiem.) modelei izturību-visu cieņu! autoram +

6 0 atbildēt

prieks ka cilvēks nepadodas arī pēc nelaimes:)

6 0 atbildēt

To es saprotu!Cilvēks nepadodās,lai vai kā nebūtu.. Mūsdienas cilvēki -invalīdi tiek iedalīti atšķirīgā grupā,un tas nedod stimulu censties slimajiem cilvēkiem,viņi jau nav vainīgi,ka ir slimi.. tur nav ko ņirgāties,katram no mums var gadīties kāda nelaime un katrs mēs varam jebkurā mirklī kļūt par invalīdu,.Prieks par meiteni ,viņas izturību,jo,manuprāt,viņai ir jāuzņem daudz kritikas.. Bet viņa nepadodās.. ne katram ir tāda izturība..

5 0 atbildēt

Ir jocīgi noraudzīties uz cilvēku, kad viņam kaut kas nav tā kā vajag kā mums kam ir viss kā nākas savās vietās. Un ziniet labi, ka ir tādi cilvēki (tas nenozīmē, ka priecājos, ka viņiem kaut kas nav), jo viņi liek aizdomāties it visiem par to kā būtu tad ja mēs būtu viņu vietā. Tad savā galvā vari domāt, ka tev tas un tas nemaz jau nav tik slikti kā es cenšos to pati vai pats sev iegaumēt.

Un šādus cilvēkus vajadzētu vairāk rādīt arī jaunatnei, neviss rāda perfektus cilvēkus kas pielaboti ar kosmētiku un fotošopu. Tad arī jaunatne augtu un spētu domāt, ka ne jau viss šajā dzīvē ir tik perfekts un varbūt daudzi no jaunajiem nesabendētu savu domāšanu par anoreksijām, bulīmijām, pašnāvībām u.t.t.

Visnotaļ liels + :)

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »