local-stats-pixel fb-conv-api

Metroseksuāļi. Kas viņi ir?57

878 12

Mūsdienās ir gadījies bieži dzirdēt vārdu "Metroseksuālis", kurš pēdējos gados ir kļuvis ļoti aktuāls. Kas tad īsti ir Metroseksuāļi, kur radušies un kādēļ- par to šajā rakstā.

Pats apzīmējums Metroseksuālis ir neoloģisms, kurš atvasināts no metropolīta un heteroseksuāļa. Šis vārds parādījās 1994. gadā, kā apzīmējums vīrietim, kurš (īpaši pilsētas, post-industriālisma un kapitālisma kultūrā) tērē daudz laika un naudas iepērkoties, rūpējoties par savu izskatu un seko līdzi jaunākajām modes tendencēm.

Šis ir tāds vispusīgs metroseksuāļu skaidrojums.

878 12 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Optiskais kabelis.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Vel kāds nodomāja ka tie ir kkādi mēteļu virinātāji metro stacijās? emotion

196 12 atbildēt

Ja cilvēks var atļauties iepirkties veikalos, kuros vairums nevar un saņemt pakalpojumus, kuri vairumam nespīd - kāpēc ne? Čābīgāk ir tad, ja cilvēks iztērē visus savus ienākumus tikai izskatam. Protams, viss, kas par daudz, tas nāk par skādi, bet galu galā arī vīrietim ir jābūt labi ģērbtam un koptam.

65 0 atbildēt

nav jau slikti , ka puisis sevi kopj - tas ir daudz labāk nekā tad , kad sevi nekopj. 

domāju , ka tas ir pilnīgi normāli , bet , protams , visam ir savas robežas.  

42 1 atbildēt

Gluži kā kašers on Oskatuves :D

45 12 atbildēt

Pirmo reiz dzirdu ..

31 4 atbildēt

Vai vai vai, kā neglīti resnuļi nu cepsies :D

23 0 atbildēt

Vīrieši - cacas. emotion

22 2 atbildēt

da pfu ......tuuuuuuuuu , labi bethems caca ,bet pričom tur Breds vispār norm vecis ir sieva ,bērni īpaši nelec acīs ... Bet vispār nopietni, kas tie par vīriešiem, kas pie spoguļa tērē vairāk laiku par sievietēm...

19 7 atbildēt

Mh, ja cilvēks rūpējas par savu izskatu bik vairāk, kā vajag, uzreiz viņš ir kaut kāds m.s. :P

17 5 atbildēt

Patiesībā izskatās viņi visi ļoti labi un ja tā - kāpēc to nedarīt? Kāpēc nesekot līdzi savam izskatam un nebūt koptam, ja ir tādas iespējas? Joprojām sabiedrībā valda mūžīgais stereotips, ka vīrietis ir īsts vecis tikai tad, ja viņš staigā ar desmit dienas neskūtu bārdu, ļumošu alusvēderu un smird pēc sviedriem. 

10 0 atbildēt

tāds interesants apzīmējums ļoti sievišķīgam vīrietim... galu galā , lai uzturētu sevi formā un nesmirdētu pēc sviedriem nav nepieciešams sēdēt SPA salonos un iepirkties caurām dienām, tam visam pa virsu vēl spoguļoties lielāko daļu dienas...

Deivids Bekhems vispār ir izsmiekls vīriešu kultam kā tādam .... vienīgais ar ko šobrīd asociējas pasaulei - puspilks pozētājs apakšbikšu reklāmām !

12 3 atbildēt

Metroseksuāļi - cilvēki, kas nodarbojas ar seksu metro. 

6 2 atbildēt

Un es domāju,ka tie ir dendiji

4 0 atbildēt

Metroseksuālisms = Narcisisms

Narcisisms figurē daudz senāk mūsu vēsturē, metroseksuālisms ir tikai jauns apzīmējums, kas tiek izdomāts un ieviests, ko aizvietot ar narcisimsu, lai tas viss izklausītos šiki, iekārojami, un stilīgi :), tomēr manā skatījumā tas ir nožēlojami.

3 0 atbildēt

kad saaksies badass vechu eera? :D

3 0 atbildēt

Es esmu metroseksuālis and im a proud of it !

5 2 atbildēt

Sakiet, ko gribat, bet vīriešiem NAV jālieto kosmētika. par stilu vēl tā.

2 0 atbildēt

make this raksts - famous !

2 0 atbildēt

man pashai ir labi paziistams puisis - metroseksuaalis, kursh vienmeer ilgaak taisaas par mani, vienmeer ir sakopts un izskataas vienmeer lieliski. taadeelj biezhi vien sevi strostu, ka es, meitene, izgaaju laukaa nemazgaatiem matiem vai nodraaztaam kedaam, kameer chalim ne ko pielikt, ne ko atnjemt. rodas pat sava veida kompleksi. ;D

1 0 atbildēt

tad jau tu arī gejs emotion

2 1 atbildēt
« 1  2  3 »