local-stats-pixel fb-conv-api

"Warriors" neticama uzvara un jauns NBA rekords.5

Aizvadītajā mačā "Warriors" komandai pirmajā puslaikā bija 21 punkta deficīts, tomēr to izdevās atspēlēt un beigās laukuma saimnieki svinēja uzvaru pagarinājumā.

Biedriņš otro maču pēc kārtas sāka pamatsastāvā, šoreiz spēlējot 24 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem. Tāpat latvietis izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja trīs piezīmes.

"Warriors" komandā rezultatīvākais ar 39 punktiem bija Monta Eliss (septiņi realizēti tālmetieni no deviņiem), kurš izdarīja arī 11 rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, Dorels Raits sasniedza savu karjeras rezultativitātes rekordu, gūstot 32 punktus (astoņi realizēti tālmetieni no 12), viņam arī sešas atlēkušās bumbas, bet Stefanam Karija 22 punkti, 12 rezultatīvas piespēles un piecas kļūdas. Tikmēr "Magic" rindās kādreizējais "Warriors" spēlētājs Džeisons Ričardsons izcēlās ar 30 punktiem, bet pa 24 punktiem guva Hidajets Turkoglu (realizēti septiņi no 11 tālmetieniem), kuram arī piecas pārtvertas bumbas un Džamīrs Nelsons, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles, piecas atlēkušās bumbas un piecas kļūdas.


Jāpiemin, ka abas komandas šajā mačā kopā realizēja 36 tālmetienus, sasniedzot jaunu NBA rekordu. Iepriekšējo rekordu 2006. gada 22. janvārī uzrādīja Fīniksas "Suns" un Sietlas "Supersonics" vienības, ka toreiz pa abām realizēja 32 trīspunktu metienus. "Warriors" šajā mačā trāpīja 21 no 35 trejačiem, bet "Magic iemeta 15 no 32 tālmetieniem.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 29 uzvarām 65 spēlēs joprojām atrodas stabilā 12.vietā, bet "Magic" ar 41 panākumu 66 mačos ieņem ceturto pozīciju Austrumu konferencē.



30 10 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Biedriņa nav !

2 0 atbildēt

vaitik nav pret noteikumiem,ka nevar vienkarshi ielikt video no tubes,bez apraksta,bez kaa

0 0 atbildēt

Es ļoti atvainojos, biju piemirsusi ielikt aprakstu. emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Biedriņš jau nejēdz spēlēt, nākam gad nba, jau vairs nebūs.

0 1 atbildēt