local-stats-pixel fb-conv-api

Vai mums ir vajadzīgs Hossa?45

43 39

 

Jautājums kur nākošgad spēlēs Marsels Hossa kļūst arvien aktuālāk

Pirms play-off cīņām labāko KHL regulārās sezonas snaiperi savās rindās vēlējās redzēt daži KHL grandi, konkrēti zināms tikai Ufas "Salavat Julaev" . Rīgas "Dinamo" bija ar mieru šķirties no Marsela tikai tajā gadijumā ja neiekļūs play-pff cīņās. Play-off "Dinamo" iekļuva un parādija teicamu spēli pret Skantpēterburgas "SKA" , bet teicamu spēli parādija visa komanda, nevis Hossa. Ja godīgi , manuprāt visās četrās pirmās kārtas spēlēs Hossa bija absolūti nepamanāms, tas liek atcerēties pagājušo gadu un spēles pret Maskavas "Dinamo" . Toreiz (tāpat kā šogad )demonstrējot atzīstamu sniegumu regulārajā čempionātā play-off cīņas Marsels (tāpat kā citi pagājušā gada leģionāri) palika absolūti nemanāms. Par pagājušo play-off`u viss jau sen ir izrunāts, tāpēc ķersemies klāt šīm spēlēm-konkrētāk Hossam. Cik zināms Marsels ir vislabāk amaksātājs leģionārs "Dinamo" rindās,tieši tāpēc mēs vēlamies redzēt arī tik pat augstu sniegumu no viņa. Iespējams kādu arī apmierinās līdzšinējie 1+1 ko ir sakrājis Hossa,bet manuprāt ar tik lielu spēles laiku un partneru uzticību varēja sakrāt arī vairāk. Bet punkti nav tas galvenais ,kaut gan punkti gūšana bija galvenais Marsela trumpis visas sezonas garumā. Spēli ko demonstrēja Hossa visas šīs play-off sērijas garumā nevar nosaukt par līdera cienīgu.Turpretī visiem negaidīti par līderu punktu gūšanā play-off "Dinamo" rindās un visā KHL kļuvi Martins Karija 3+2 četrās spēlēs ir teicams rezultāts no spēlētāja kurš teju vai pusi sezonas pavadija lazaretē. Varbūt Martins ir tieši play-off spēlētājs un savu optimālāko formu sasniedz tieši uz play-ff? Jo kuram gan kanādiešu spēlētājam nepatīk play-off cīņas? Nu labi, par Kariju tas ir pavisam cits temats. Šoreiz es uzsāku par Marselu Hossu, tātad arī turpināšu. Domāju nevienam nebūs atklājums ka Marsels vēl nekad nav bijis tik rezultatīvs (spēlējot tik augstā līmenī) kā "Dinamo" . Rezultatīvāka sezona viņam bija 2000-01 gadā. "Portland Winter Hawks" sastāvā kas ir WHL komanda,58 spēlēs viņš sakrāja 90 punktus kas ir 34+56 un 16 play-off spēlēs 12 punktus 5+7,bet vai WHL līmeni var salīdzināt ar KHL līmeni? Diez vai. Statistika ir un paliek tikai statistika,bet jautājums vai "Dinamo" viņš tiešām ir tik nepieciešams vēl paliek neatbildēts. Manuprāt mūsu vietējie hokejisti ir stipri progresējuši ,ko arī pierāda šī sezona un ar pašatdevi (kas vietējiem spēlētājiem ir stipri augstāka par leģionāriem) var sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Marsels nav tik neaizstājams,protams viņa ieguldijums šo sezon 54 pts.=35+19 ir vērā ņemams,bet ja neisistu vārtus Marsels iesistu kāds cits. Es uzskatu ka šī play-off sērija pret "SKA" ir visu salikusi pa saviem plauktiņiem, mēs sapratām ko tad īsti spēj mūsu vietējie spēlētāji, kā arī sapratām ka neizstājamu cilvēku nav.

43 39 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

nu un ka play off vinasm neiet tik labi? toties ka notika visas sezonas garuma?

protams vins mums ir vajadzigs kada runa!

9 0 atbildēt

Jap, vajadzīgs gan.

Turklāt, tu dažas reizes textā esi viņu sajaucis ar viņa brāli Marianu, kurš spēlē NHL....

7 0 atbildēt

Muļķīgs raksts (manas domas). Bez Hossas play-off mēs diez vai būtu un ne jau punkti vienmēr parāda lietderību uz laukuma. Protams, nav neaizstājams, bet ja komandā spēlē parliecinoši rezultatīvākais spēlētājs līgā, tad tur pat nav vērts diskutēt. Un šaubos, ka arī Hossas metienu varētu, kāds no letiņiem aizstāt!

5 0 atbildēt

atbildot uz krii14 komentāru " nu un ka play off vinasm neiet tik labi? toti... "

+ bez vina nav varianti

 

5 0 atbildēt

nebuutu mums Hossa, iespeejams liidz play off nemaz nebuutu tikusi...  vins sevi loti labi attaisnoja regulaarajaa sezonaa  emotion

4 0 atbildēt

atbildot uz nuja komentāru " tufta, bez Hosa 35 goliem mees vispaar pleyof... " Vo, vo!  

4 0 atbildēt

Nu i jautajums....jebal! ko no rita brokastis seenes eedi? :D

3 0 atbildēt

Autors laikam ir piemirsis ka play-off ir taads kaa tekoshas sezonas turpinaajums, prieksh komandaam kuras sevi ir paraadiijushas un bijushas speeciigaakas tekoshaas sezonas garumaa un to ka tieshi Hossa vienaa no peedeejam izshkiroshajaam speleem pret avangardu iesita divus vaartus, no kuriem vieni bija izshkiroshie. Taa ka veertet speleetaaju tikai peec peedejam 4 speelem ir maigi izsakoties nekompetenti. Neviens normaali analizeejosh cilveeks neskatiisies tikai vienu konkreetu momentu bet visu kopeejo sniegumu. Tikpat labi vareetu teikt ka Jashins prieksh SKA ar nav vajadziigs, jo play-off speeles guvis tikai divus vaartus. Runaajot par atalgojuma proporcijaam, uzskatu ka Hossa vinju ir atpelniijis ar uzviju par visiem 200%. Nelielai informaacijai, SKA pirmai mainjai alagas kopaa sastaada apmeeram tikpat cik mums visam klubam kopaa, taapeec uzskatiit ka mees baisi paarmaksaajam par saviem legjonaariem un nelegjonaariem nebuutu iisti adekvaati.

P.s. Sporta centraa nesen bija Puches rakstinjsh, par algaam tagad un par to cik kungi grib naakamgad, peec raksta sanaaca ka biezaakais komandaa ir OZO, bet Hossa tikai otrais. Savukaart Hossas agjents grib liigumu uz diviem gadiem par nepilniem 5milj (pieljauju ka dolaariem), taatad apmeeram 2.4 - 2.5milj par sezonu. Krievi ir gatavi sho naudu makasat jau tagad.

3 0 atbildēt

Kads tev Marians?Ne nu ja ta butu tad noteikti lai Marians Hossa  no Chikago Black Hawks paliek  :D :D

3 0 atbildēt

atbildot uz fcsanok komentāru "Atbilde visiem skeptiķiem , kas uzskata ka Mars... "

Saproti čali, tas ir sports. Sportā ļoti daudzkas ir atkarīgs no veiksmes. Tas ja ir periods kad sportistam neiet, tas nenozīmē ka viņš ir norakstāms ;)  

3 0 atbildēt

Ir vajadzīgs un kā vēl. Viņš vārda tiešā nozīmē Izvilka vairākas svarīgas spēles. Domāju, ja nebūtu Hossa, mēs tagad playoffā nespēlētu.

3 0 atbildēt

Vai vajadzīgs? Tu vēl jautā?

3 0 atbildēt

slima suņa murgi...

4 1 atbildēt

stūlbs jautājums....

bet protams , ka ir vajadzīgs!!!

playoffos daudz nav sametis , bet tas ir po ,

jo , ja mēs viņu pārdosim , tad kurš nākošajā sezonā sametīs 30+ ripas ?! :D

3 1 atbildēt

BET PROTAMS KA VAJADZĪGS, KAS PAR JAUTĀJUMU :@

2 0 atbildēt

da bet protmas, ka vajag.

2 0 atbildēt

Cik zināms Marians ir vislabāk amaksātājs leģionārs "Dinamo" rindās <<<<  AUTORS ZOT!!  :D:D:D

1 0 atbildēt

Itkā pārējie klubi nezin, ka spēlē uz Hossu ? Tātad viņu, loģiski, segs un spēlēs uzmanīgāk pret viņu.

2 1 atbildēt

Eu daudziem spēlētājiem šogad līgums beigsies un tad jau redzēsim, kas paliek jo no sākuma palika tikai 6 spēlētāji, kad nepagarināja savu līgumu!

1 0 atbildēt

atbildot uz roberts87 komentāru " ne jau shim autoram juk bet gan tam sportce... " apskaties raksta autoru Sportacentrs.com un salīdzini ar manu nicku...

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »