local-stats-pixel fb-conv-api

Daniel Negreanu17

122 2

Daniel Negreanus


Šis ir viens no visu laiku labākajiem pokera spēlētājiem!

Daniels Negreanus ir ļoti runātīgs pokera spēlētājs ,kas priekš pokera nav raksturīgi!

Es pats nesen sāku pokeru mācīties spēlēt un gribēju viņam no sākuma līdzināties ,jo viņam liekas ,ka ir kaut kādas pārdabiskas spējas ,ka redz vai zina pretinieka kārtis!

Un pretiniekus tas ļoti mulsina! Un tāpēc viņš arī ir ļoti augstas klases spēlētājs! To jūs paši redzēsiet 1. video! Kurā būs viņa domu lasīšanas sērija! Un 2. video jūs redzēsiet kaut ko līdzīgu no viņa puses kā viņš piesauc pēdējās 2 kārtis! Gan zīmi ,gan ciparus! Tas ir ļoti spocīgi paši redzēsiet!

Un 3. video būs redzams viens no visu laiku drosmīgākajiem pokera gājieniem un pateicoties savām gaišreģa spējām viņš tādā brīdī pat zināja ,ka pretinieks blefo!

Agrāk es neticēju gaišreģiem vai ekstrasensiem ,bet skatoties uz šitādu čali vienkārši jāsāk ticēt! Ne jau velti viņu pokerā sauc par ”King of reading!” Un viņš tāds paliks ,laikam visu mūžu ,jo neticas ,ka vēl būs tik brīnumaini pokera spēlētāji!

Es taisu tieši par Danielu Negreanu arī tāpēc ,jo par citiem pokera spēlētājiem tik daudz nemaz nezinu! Nav jau tā ,ka par viņu baigi interesējos vai lasu, vienkārši pieredzi vācot no pasaules klases spēlētājiem paskatos yotubē un ļoti daudzās vietās arī ir vīna brīnumainā lasīšanas prasme!

Ceru ,ka pokeru kaut cik mākat spēlēt! Vismaz tik ,lai saprastu to brīnumu!

Ceru ari ,ka jums patiks un paši sāksiet spēlēt pokeru!







122 2 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Tev nepaveicas ja saki spelet Full Tilta :D

6 0 atbildēt

Daudzkas ir pavisam vienkārši izskaidrojams ar pieredzi, ilgi spēlējot ar konkrēto cilvēku... pēc playing patterniem. Par pēdējo pateikt var tikai to, ka potā bij 3mil. viņam bija jānocallo 1mil, lai vinētu 3., tāpēc arī tāds calls... nebūtu viņam tur flushdraws, nebūtu arī calls... Otrajā, esi skatījies cik cilvēki reizes šitā sauc kārtis? un cik reizes ir nepareizi... kautvai tas pats negreanu, vienkārši iebāzsts video kur viņš ķipa pareizi uzmin (vistiešākajā nozimē: uzmin) kārtis... Viss šitas nāk ar pieredzi, vienkārši negruanu atšķiras ar to, ka viņš daudz komunicē ar pretiniekiem, un dod informāciju apkārt. Tā kāršu saukšana ir tikai "just for fun", nejau viņš uzreiz ir kkads ekstrasens. Protams nenoliegšu ka pastāv tāda iespēja, ka pokera pasaulē ir arī daži tādi cilvēki, bet nu nez, man kautkā negribās baigi tam ticēt...

4 0 atbildēt

forši 

3 0 atbildēt

ja te ir kāds extrasens no pokeristiem tad tas ir phil ivey

2 0 atbildēt

pokerā bieži blefi pirms turn pārvēršas turnā stiprākajā rokā! emotion  I love gambling emotion

2 0 atbildēt

Ā, šitas tas čalis no pokerstars reklamas! :)

2 0 atbildēt

"What you couldn't give us the suits'' Es biju vnk līks gar zemi...

2 0 atbildēt

Tavām zināšanām Bombardier- Orģinālraksts nav tikai savas bildes vai video ,bet arī tad ,ja ir sevis veidoti vismaz 200 vārdi tas ir noteikumos rakstīts ,ja nezināji tad palasi! :)

vel kaut ko  jaunu tad izlasīsi! :))

1 0 atbildēt

monstrs tas čalis emotion

1 0 atbildēt

Džīzas kraist! Kāds tev vel ekstrasens...Padomā reāli. Kaut vai pirmā video pirmo izspēli...Tur tak katram skaidrs, ka amatieri pušo all in, ja flopā ir A. Jautājums ir kāds nu ir kikers. Bet ja tu seko līdzi spēlētājam un acīmredzami calis spēlē tight un pēkšņi uztaisa 3bet, tad jau tev ir kaut kāds priekštats par opa roku. Un tā kā Daniels ir runātīgs un nofilmēts dahuja izspelēs, tad nu es neuzskatu, ka viņam ir pārdabiskas spējas. Noskatoties video pat es ar 2 gadu pokera pieredzi pretiniekam dotu +/- tās pašas rokas. Varētu teikt, ka viegli rīdi. Par pēdējo video. Diezgan liels loose call. Nevienā vietā viņš nenolasija viņa roku...vnk gambloja, jo pats teica, ka tas tikai 1M.  karoč donkeycall

2 1 atbildēt

viņš i zvers emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ir bijis raksts

0 2 atbildēt

Es ja godīgi nesaprotu par ko šis raksts ir orģināl raksts ja te nav neviena sava video vai bildes?

1 6 atbildēt