local-stats-pixel fb-conv-api

spoki pieprasa!4283

1312 18

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!
Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, muldētavu u.c. lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi jaunus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

1312 18 4283 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4283

0/2000

neļaut komentēt tiem, kas nav reģistrējušies!

123 12 atbildēt

iesaku Slavas zāli kur samest visus labākos rakstus lai tie neku nepazūd!

92 0 atbildēt

Vajadzētu izveidot sadaļu, kurā parādītos visa veida oriģinālraksti. Šie raksti tomēr ir interesantāki un pārdomātāki, tādēļ tos vajadzētu arī pienācīgi atdalīt no parastiem rakstiem. :) 

58 1 atbildēt

Labāk uzlieciet apdeitu smaidiņiem. Ne tur ir visas nepieciešamās *cijas, ne viņi darbojas kā nākas. :P Ņemiet pieēru no skyp. emotion

Te *ciju pilns, bet nav pat vienkārši smaidīgas sejiņas. :)

51 0 atbildēt

Veidojot rakstu, reizēm gadās tā, ka līko pirkstu dēļ kautka uzspiežas vai izejās no toposa raksta, un viss jasāk no nulles. Varbūt var uztaisīt tā, ka ja raksts ir iesakts, un  nejausi kkur uzspiezās lai izlec lodzinš vai tiesam velies iziet ja / ne  vai arī, lai pectam spiezot back, nonaktu atpakaļ, un  nekas nebūtu pazudis.

51 3 atbildēt

pieprasu! izcelt komentāru kaut kaa(piem kraasains raamis apkaart vai kkaa taa), kursh ir dabuujis medalju "dienas joks"

43 0 atbildēt

Varētu būt fīča- cepumu dāvināshana, nu tak var kādam izpalīdzēt un iedot kādu kraukšķi lai viņš varētu izcelt rakstu utt, viskkam var noderēt :D

41 0 atbildēt

Varetu ieviest pokeru uz cepumiem. ;)

41 0 atbildēt

man te tā ienāca prātā.. vai nebūtu jauki, ja atverot savu profilu, varētu redzēt jaunos komentārus savos rakstos, nemģinot atcerēties iepriekšējo skaitu? Varbūt var to ciparu (komentāru skaitu) padarīt piem sarkanu, ja ir kāds jauns koments?  nezinu vai tas ir tik ļoti nepieciešams, bet es par to priecātos :) :) Paldies

34 1 atbildēt

kaapeec naw sava profila izdzeeshanas funkcija? reizeem rodas iespaids, ka sheit seezh tikai stulbi cilveeki, kuri nesaprot jokus, un baazhas wirsuu ar sawiem stulbajiem miinusiem,, taadaas reizees wieniigais, ko gribas ir izdzeest savu profilu! un buutu jauki, ja te kaads admins buutu nolikts pie darba dzeest aaraa visus(paarsvaraa krievu meelee) raxtiitos iipashi rupjos komentaarus.. jo ienaakot kaadam inteligjentam cilveekam spokos un palasot komentaarus, vinjam rodas iespaids, ka te tuseejas tikai iipashi neizgliitotas persoonas, kuru vaardu kraajumaa ir paaris vaardi, un biezhaak lietotie ir.. blje, nahuj, nei, utt,, ceru, ka kaads saprata, ko es veelos..

33 1 atbildēt

teikshu taa.. Nav interesanti, ka kkāds + un - klikshkjinaataajs kursh nav ievietojis sheit nevienu rakstu ir afigenna krutais chalis ar tuukstoshiem cepumu un uzreiz ar iespeejaam tos teereet... Domaa man nau juutu! Es mokos un lieku rakstus, mani kritizee, njem nost cepuminjus, a kkaads jobans -nusinji liceejs - nodirseejs dziivo kaa nier taukos.. :D  Lab, baigi stulbi izklausijaas, bet taa ir SPOKU DISKRIMINAACIJA!

36 7 atbildēt

profilā ir vieta tikai 12 medaļām. ja kāds dabū vairāk kā 12 pārējās aiziet nebūtībā, cik noprotu. tad nu iesaku medaļas likt pie rakstiem vai komentiem. profilā izveidot tādu kā uzskaitījumu, piem., bestsellers - tik un tik; sensācija - tik un tik;  utt. un iespēja uzklikojot uz medaļas redzēt visus lietotāja rakstus, par kuriem saņemta attiecīgā medaļa ;)

27 0 atbildēt
epg avatarsepg

derētu uztaisīt, ka pienāk PM, kad beidzas kāda veikalā pirkta spēja :) stulbi sanāk ielikt oriģinālrakstu un pēc tam atklāt, ka tas izdarīts bez spējas oriģinālautors, piemēram :)

28 2 atbildēt

Kā iespējams daudzi esam pamanījuši - Konkursi sāk parādīties arvien vairāk, taču to kvalitāte strauji krītās! Nepieciešams kautko darīt, lai nedaudz ierobežotu konkursu daudzumu, taču tos padarītu interesantākus un labākus ! Iesaku - Konkursus iespējams veidot tikai no 6līmeņa.

             Jāierobežo cepumu skaits, kurus saņem konkursā (ar attiecīgiem izņēmumiem)

             ja nekļūdos, tad konkursus akceptē tu, jacky - tev stingrāk un bargāk jāskatās uz katru konkursa piedāvājumu! Lūk, piemērs, kuru neuzskatu par sakarīgu konkursu

http://www.spoki.lv/spokiemkonkursi/Konkurss-Apkaunojosaka-sportista/169803 Manuprāt bilžu konkursiem jābūt, nevis no neta vilktām bildēm, bet paša fotogrāfētām !

26 0 atbildēt

Varētu ieviest tādu lietu,kad pievieno rakstu ar bildēm,un zem bildem liek garu tekstu,tad nēērti pārlasīt un pārbaudīt vai nav kļūdu... Varetu uztaisīt tā,ka paplašinās tas lauciņš līdz ar teksta izmēru :]

23 1 atbildēt

rakstot vēstules/komentārus, spiežot Enter, baigā atstarpe zem rindiņas izlec. nezinu, varbūt man vnk dators gļuko, bet gribētos kā agrāk smuki zem bez liekām atstarpēm. :)

21 0 atbildēt

Būtu interesanti ieviest tā saucamo "karmu", kur paralēli balsojumiem par rakstiem un komentāriem var nobalsot arī par spoka profilu kā tādu, ieejot viņa personīgajā lapā. Protams, kā vienmēr atradīsies dročeri uz plusiņiem, bet tas ir arī labs veids, kā pateikt kādam "paldies" vai "tu man patīc"! emotion

21 0 atbildēt

Kā būtu ar tagu salabošanu šādās tādās vietās? Piemēram, http://www.spoki.lv/tops, http://www.spoki.lv/bildes, http://apskati.spoki.lv/test, http://www.spoki.lv/auction.php. Gan jau vēl kaut kur trūkst.

Runājot par to pašu , varbūt derētu ieviest vienotu sistēmu - piemēram, ja izvēlnē rakstīts \"Palīdzība\", tad pēc idejas tam pašam vaājadzētu būt arī title, nevis \"palidziba\", vai arī \"Slavenības\" izvēlnē, bet augšā \"Zvaigznes\". Sīkums un tomēr.

Derētu arī topā palabot - http://www.spoki.lv/profils/%7B$item.urlName%7D, kas parādās uzbraucot uz sava nika topā...

Pasvisam neslikti būtu, ja salinkotu spokus ar \"spoku\" spēlēm, citādi tas liekas diezgan dīvaini, ka man kā spokam vēl kaut kur atsevišķi jāreģistrējas, lai spēlētu spoku spēles. Dīvaini, ne?

Ļoti tracina redzēt kodu rediģējot uzrakstīto, it īpaši gadījumos, kad sarakstīts tā vairāk, bet tas labošanas lodziņš ir tik maziņš... Ah, un jā, pēc rediģēšanas mēdz parādīties jauni simboli. Kā piemēram, tagad to var redzēt visur, kur es izmantoju pēdiņas. Un jo vairāk es rediģēju, jo vairāk tur tās parādās :D

Pagaidām aptrūkās idejas kur piesieties. Paldies par uzmanību, ja kāds arī lasīja...

19 0 atbildēt

vajadzētu rakstiem pielikt 18+ opciju kad izvelas rakstu jo ne tikai šoka sadaļā ir vajadzīgs 18 bet ir arī daži joki kurus bērniem nevaig rādīt

zinu ka visi jau spiež ka ir 18 BET tomēr lai tu nejustos vainīgs par vardarbīju vai rupju joku likšanu joku vai kāda citā sadaļā!

LIEKISI piemeri ir daži FAIL video kuri ir smieklīgi bet ir ari momenti ar sprandu laušanu un nāvi utt!

19 0 atbildēt

kaut kad pasen Jacky rakstīju apakšminēto vēstulīti.. viņš man atbildēja lai dodu ziņu pēc apdeita.. tad nu dodu un atgādinu :)

piemēram spoki T-kreklu tagad var pārsolīt par 24000 cepumiem, cik spocēniem taadi ir ? skatījos ka reģistrēti 29191 lietotāji apmēram kaadam 100tam ir 10000 + cepumi, atņemam ~50% tie kuriem tas neinteresē, peectam vēl ~50% tie kuriem nav laika,nepaspēj vai baidās pazaudēt cepumus.. jo ies'pejams būs kāda interesantāka izsole taatad paliek ~ 20 liidz 30 cilvēku kas spēle ( un arī tikai tie kas jau iiiiiilgi te uzturās, jauninjajiem abloms) palikuši ir ~ 20 -30 cilvēki ir jaunas izsoles tātad jauni izdevumi cepumos... rezultātā katrai izsolei ir vinētājs kas atkrīt nākošajaa izsolē jo nepietiek cepumi :) itovo sanāk 29191 pret ~30 tikpat labi uztaisa tusinju un katrs izvelk seerkocinju :D

19 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »