local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību! Miniapdeits.3

19 0

Šodien ir iznācis spoki.lv mazais apdeitiņš. Galvenais, uz ko gribētu vērst tavu uzmanību ir jaunā sadaļa Pieprasu !, kura atrodas tava profila kreisajā navigācijas blokā zem topiem. Tur tu vari ierakstīt visus savus ierosinājumus un vēlmes par uzlabojumiem portāla spoki.lv darbībā. Apsolu, ka visi ieteikumi tiks izlasīti un izvērtēti.

Otrs jaunums ir lauciņš orģinālraksts, kuru tu redzi pievienojot rakstu. Brīdinājums! Ieķesēt lauciņu orģinālraksts var tikai tevis paša sarakstītiem tekstiem, fotografētiem attēliem vai uzņemtiem video. Spēja Orģinālautors nemainās, par katru orģinālrakstu +50, par katru šāda raksta pozitīvo vērtējumu +5.

Izlabotas pārējās kļūdas: teksta redaktors tagad atpazīst pēdiņas un apastrofus, atgriezušies pielīmētie raksti, tiesa gan tikai lielajā sadaļā "jaunākie", pazūd erotikas sadaļa un tīņiem + (tomēr žēl, ka spoki jauc pikantas bildes ar smagu erotiku un admini to pat neredz) un citi, bet ne mazāk patīkami uzlabojumi.

19 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

jauki ka lapa atīstas!!!!

1 0 atbildēt

Nezinu, kā citiem, bet izmantojot Mozilla galerijām nav saite, kur tikt uz nākamo lapu, bet caur Exploreru viss ir kaartiibaa.

1 0 atbildēt

Ir labs darbs padarīts. ;) Viss labi izskatās un ir ērti lietojams. :)

0 0 atbildēt