local-stats-pixel fb-conv-api

Fire by Pe4a & PSYYCO /Videospēles montāža/10

76 9

Sveiki!

Te nu es atkal ar savu nelielo proejktiņu. Protams, citi klipi arī tiek veidoti, taču visus es šeit nelikšu, lieku tikai tādus nopietnākus projektiņus.

Tātad, šis ir tā saucamais "DUAL CLIP" jeb latviski - klips veidots kopā - 2 personas, protams, mana daļa ir pats sākums - CS:S un otra cilvēka daļa ir sākoties ar CS 1.6. Šī otra persona ir no Izraēlas. :)

Mans kanāls: http://www.youtube.com/user/Pe4a1337

PSYYCO kanāls: http://www.youtube.com/user/yaelidesign

Izbaudam! :)



76 9 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

es teikšu godīgi,cs pacēli citā līmenī :D nopietnii turpini čakarēties ap video izdev'ās noturēt spriedzi jau atvazātajā tēmā emotion

5 1 atbildēt

Šijā video neko nesapratu, bet jāseko baram un jāliek + jo tā tak visi dara emotion

3 0 atbildēt

Laikam pirmais raksts par cs, kuram es ielieku + 

4 2 atbildēt

Labs! Tā tik turpini :) emotion

1 0 atbildēt

oho Pe4a! :D Nezināju ka tu pat Spokos esi. yt tevi jau suboji, tagat arii spokos jaseko buus :)

0 0 atbildēt

tadiem klipiem muzika vairak piestva alternativa stila, si ir drusku pa drausmiga, padarija klipu vairak vai mazak nebaudamu, pec sakuma muzikas kas bij loti laba, turpinajums bija graujoss!

emmm un runajot par efektiem, prasitos drusku mazaku, vai vismaz pasu bildi saskatamaku, pa daudz bij tumsas, briziem vispar nevareja saprast kas un ka!

1 1 atbildēt

Mūzika labāk piestāvētu ''overeditam'', starp citu, līdz kuram tev ir pavisam nedaudz. bet CSS kaut kā neiet kopā ar 1.6.   Protams, plus no manis, bet cerētu uz ko vairāk!

0 0 atbildēt

Ja šis ir frag mūvijs, tad esi sametis pārāk daudz effektus un mūziku, kas neiederas. Rezultātā ir ļoti neskaidrs, saruastīts video, tikai divus fragus var normāli redzēt. Effektus esi labi apguvis, bet nevajag pārspīlēt :(  Anyway, lai veicas turpmāk +

0 0 atbildēt

kas tā par kakumūziku

0 6 atbildēt