local-stats-pixel fb-conv-api

Tēvs piedod 16gadīgajai meitai- ģimenes slepkavai.56

Teksasa.Terry Caffey (tēvs) regulāri apciemo savu 18gadīgo meitu Erinu cietumā,kur viņa pavadīs visu savu atlikušo mūžu...Kad Erinai bija 16gadu,viņa ar savu puisi Charlie Wilkinson (18) kala plānus kā atbrīvoties no savas ģimenes,kas bija aizlieguši pusaudžiem satikties.

Kad Erina bija 16gadus veca viņa katru 7dienu ar vecākiem devās uz baznīcu,dziedāja gospelī.Meitene negāja skolā-vecāki viņu skoloja mājās.Draugi Erinu raksturoja kā pieklājīgu draudzīgu un klusu,bet tas viss mainījās kad meitene iestājās skolā un satika Čārliju...Vecāki spieda meidu pārtraukt šīs attiecības,jo uzskatīja,ka Čārlijs ir ļoti rupjš,viņš bieži iesaistījās nepatikšanās un slikti ietekmēja meitu.Negribēdami izbeigt attiecības,abi jaunieši sāka domāt par „atbrīvošanos no saviem nelabvēļiem”.Šo plānu viņi īstenoja 2 dienas pēc vecāku paziņojuma...

Tēvs stāsta par slepkavību nakti....”Bija vakars,piķa melna tumsa kad pamodos no šāviņa trokšņiem.Dzirdēju sievas kliedzienus un ievēroju vīrieša siluetu savā gaitenī.Kad aizskrēju līdz sievai ,ieraudzīju ,ka viņa ir sašauta(3šāvieni rokā un 3šāvieni plecā). Viņas kakls bija pārgriezts ar samuraju zobenu un viņa bija nobalstīta pret sienu”

Arī Terijs tika sašauts-7lodes labajā vaigā , 3 šāvieni mugurā.Kad viņš gulēja zemē,sajuta,ka kāds pie viņa pienāk un parausta kāju-lai pārliecinātos,ka tēvs ir miris.Bet viņš no šoka nespēja pakustēties:”Kad pie manis pienāca,jau gaidīju kad saņemšu pēdējo lodi galvā,bet slepkava nodomāja,ka esmu miris,tāpēc aizgāja.”

Pēc mirkļa tēvs dzirdēja,ka atskan kliedzieni no bērnu istabas.Viņa 13 gadīgais dēls raudāja un kliedza:”Nē,Čārlij!Nē!Kāpēc tu to dari?”Tad atskanēja šāviena troksnis un bērna kliedzieni pārtrūka...Pēkšņi Terijs atjēdzās un rāpoja uz bērnistabu pie sava dēla...bet viņu apturēja liesmas.Māja tika aizdedzināta.Glābdamies no liesmām Terijs paspēja aizrāpot līdz vannas istabai,atvērt logu un izripot pa to laukā

Terijam asiņoja deguns,acis,ausis un mute.Viņš nevarēja pakustināt labo roku. Vīrietis vēl pēdējajiem spēkiem meiģināja ieskriet degošajā mājā ,lai no tās iznestu savu sievu un bērnus,bet tam pietrūka spēka.Terijs aizrāpoja līdz kaimiņu mājai un lūdza pēc palīdzības,tad-saļima....Viņš ajēdzās tikai pēc 2 stundām slimnīcā.”Tajā brīdī gribēju nomirt.Biju zaudējis visu-savu ģimeni un māju”.

2008 gada 1.martā policija atrada Erinu Čārlija brāļa mājā.Viņa gulēja uz netīru drēbju kalna...apkārt viņai bija atkritumi un vairākas pudeles alkohola.Policijai meitene stāstīja,ka liktenīgajā naktī 2 vīrī,ģērbušies melnā,ielauzās viņas istabā,lika iedzert kkādu šķidrumu un tad viņa atslēgusies.

Aculiecinieki stāstījuši,ka pie mājās bija novietota mašīna,kurā sēž vīrieša meita-Erina.Viņa lietoja alkoholu,skatījās degošajā mājā,pagaidīja līdz no tās iznāks draugs un tad viņi kopā aizbrauca.

Kad Erina satikās ar tēvu,viņi abi izplūda asarās:”Neraudi,tēt.Es tevi mīlu un mammas arī.Es nemūžam negibēju lai kkas tāds notiktu.Es gribu doties mājās”.Meitene paskaidroja,ka tika lietots liels alkohola daudzums un viņa nemūžam neticēja,ka Čārlijs patiešām būtu spējīgs tajā naktī ko tādu izdarīt...

Raksts pacelts no 11.08.2010. Ziemā bija viens idiots,kurš manu rakstu pārkopēja un uzdeva par savu,bet šis ir orģināls!

395 4 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Tizleņi kaut kādi..

Nu, aizliedz satikties, aizbēdz no mājām.. Romantiskāk un tā.. :D

Un, ja beigās beidzot pielec, ka tas čalis ir lohs, tad ir atpakaļ ceļš..

 

Nevis izstrādā plānu, kā visus apvākt.. UUU, jā that's genious..

31 0 atbildēt

Es to meitu dzīvu uz sārta sadedzinātu fāterīša vietā

19 0 atbildēt

Nekad mūžā ko tādu nepiedotu

17 0 atbildēt

KKāds sviests ar to ģimeni.. Cik debīlam jābūt, lai kaut kādu attiecību dēļ nogalinātu savu ģimeni..

WTF. o.O

11 0 atbildēt

Ai, kristiesu gimenes vienmer ir bijusas mulkigas...Bet emerikani ir pilnigi cits limenis :D

12 3 atbildēt

tas taču vairs nav normāli

un pēc tam lai piedotu 

nekad dzīvē

8 0 atbildēt

nja... tur šķiet visi stulbi..

7 0 atbildēt

slimi

6 0 atbildēt

vecāku mīlestībai robežu nav- fascionējoši un reizē biedējoši. emotion

6 0 atbildēt

kaut kas nav isti ritigi,kas ta par saikni

5 0 atbildēt

dzekinshjanis paldies par ļoti labo rakstu!! ++++++++++++!!!! Lika aizdomaties!

5 0 atbildēt

vnk pretigs cilveks..

5 0 atbildēt

tie nav cilveki tie ir mezoni 

ka var ko tadu pastradat ?

vecaki  paliek vecaki

lai ko tie teiktu tiem vienmer bus taisniba

KAUT KAS NEPARASTS NOTIEK PASAULE!!!!!!!!!!!!!

3 0 atbildēt

Nu moins

3 0 atbildēt

Kas tik pasaulē nenotiek?..-kaut ko tādu jau nu nevar piedod..emotion

3 0 atbildēt

Joptvaju emotion

3 0 atbildēt

Dēēm Vot tā ir mīlestība, neviens nestāsies priekšā :D

3 0 atbildēt

tādiem cilvēkiem nav kaut kas kārtībā ar galvu...

lai kā tu pielietu mūli, bet kaut ko tādu izdarīt.... emotion

3 0 atbildēt

diezgan labs shaaveejs... 7 reiz vaigaa traapiit

4 1 atbildēt

slimi cilvēki

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »