local-stats-pixel fb-conv-api

"Zvēra dzimšana" jeb Hitlera biogrāfija64

436 3

Šoreiz nolēmu ielikt ko nopietnāku. ZPD par Hitleru. Bildes, ja pareizi atceros, bija ņemtas no Wiki.

Lūdzu mani šī raksta dēļ neidentificēt ar fašistismu, hitlerismu, antisemītismu, neonacismu vai kā tamlīdzīgi. Starp citu, ja kādam vajag kādu referātu, varat vērsties pie manis... ;)

436 3 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Kā var taisīt ZPD par šādu tēmu? ZPD = zinātniski pētnieciskais darbs, nevis referāts. Un šaubos vai Tu devies uz arhīviem ārpus LV, lai pētītu Hitlera biogrāfiju.

Manuprāt, ka daudzās skolās nosaukums "Zinātniski pētnieciskais darbs" būtu jānomaina uz "Referāts par man tīkamu tēmu"..

Par centību tomēr lieku ++++

36 0 atbildēt

atbildot uz wtfs komentāru " tagad lūdzu līdzīgu rakstu par staļinu. un pē... " Aha, un stabiņā pa labi kopīgās īpašības, stabiņā pa kreisi - atšķirīgās. :)

24 0 atbildēt

tagad lūdzu līdzīgu rakstu par staļinu. un pēc tam abu šo vīru salīdzinājumu emotion

16 1 atbildēt

Ļoti interesants un izglītojošs raksts, noteikti iesaku izlasīt tiem, kas to vēl nav izdarījuši. :) +

15 1 atbildēt

labs raksts

13 0 atbildēt

tads neko dzives stasts

11 0 atbildēt

man gan nāk prātā ka tētuks nebija Hitlers bet gan Shikelgrūbers!tāds arī bija vecā Ādolfa uzvārds jaunībā!pēc tam viņš pieņēma mātes uzvārdu..bet nu OK .pasaule zin viņu kā Hitlers.+par rakstu

8 0 atbildēt

varens vīrs un viens no labākajiem oratoriem, kas ir bijuši 20 gs. politikā, tikai žēl, ka savas spējas neveltija bada izbeigšanai Āfrikā vai da jeb kam citam prātīgam, bet izlēma apslaktēt minoritātes

 

p.s. lai gan pret gruzīņu Jozifu viņš tāds enģelītis vien bija

8 0 atbildēt

ja tagad shajaa ekonomiski grimstoshajaa latvijaa uzrastos kaads ar hitlera speejaam iektekmeet visu sev apkaart, mees jau sen buutu aaraa no kriizes :D apbriinojams talants vinjam bija.

7 0 atbildēt

Nu plusu ieliku par sagatvoto darbu,raksts labi sagatavots, bet... šādi ne-cilvēki nav pelnījuši pat jebkādu piemiņas apliecinājumu.

7 0 atbildēt

SIEG! HAIL! :D :D :D

7 0 atbildēt

vislielaakaa slepkava ir romas katollu bazniica! taadi dirsas

8 2 atbildēt

atbildot uz vafele komentāru " klau, nafiga juus vel atceraties un pieminat ... " redz, un taadi kaa tu, mirst aatri.. :) atcereeties wajag wisus notikumus, un cilveekus, kuri pasaulei dariijushi labu, wai gluzhi otraadi- slikti,, labs piemeers buutu- osama bin  ladens,, tavu praat vinjsh jaabeidz tvarstiit, un jaaaizmirst par vinju? :)

7 1 atbildēt

es jau skolas laikā pa to iestājos, ka nacismu un fašismu jaukt nevajadzētu. nacisms gan ir fašisma paveids, bet vienādības zīmini noteikti likt nevar. sava daļa fašisma ir arī komunismā.

6 0 atbildēt

Es uzskatu ka viņš bija, varens cilvēks, mākslinieks, kā līderis arī ļoti labs, jo to visu izdarīt tik īsā laika posmā, gandrīz neiespējami, diemžel marksisms viņu sabendēja, un sāka iet uz nepareizo pusi

5 1 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " redz, un taadi kaa tu, mirst aatri.. :) atc... "

Piekrītu! Nedrīkstam aizmirst tapēc vien, ka kļūdas, kas ir aizmirstas, mēdz atkārtoties... Tieši tapēc mums skolās jāmācās par okupāciju, Hitleru u.t.m.l. - tāpēc, lai tas neatkārtotos...  

4 0 atbildēt

vo tas bij vecis, nevis kaa tagad resns kalviitis ar saviem pamullkka beerniem

4 0 atbildēt

atbildot uz Arlekīns komentāru " Piekrītu! Nedrīkstam aizmirst tapēc vien, ka... " Laikam izklausījos pec K. Seržanta, sakot "Lai tas neatkārtotos..." :D

4 0 atbildēt

ta jau likās kad atvēršu rakstu būs pilns bezjēdzīgās diršanās...

3 0 atbildēt

Beidzat tak te "karot" , liekat mieru , cilvēks sen jav miris un vairāk nekā ;ļauna nedarīs un kur nu vēl savas kļūdas nelabos! ;)  Labs raksts! ;)

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »