local-stats-pixel fb-conv-api

Zvaigznes bez izglītības!58

568 1

Kas to būtu domājis kad tik daudziem no aktieriem nav pat vidējās izglītības! Bet izrādās kad lai izsistos,ne vienmēr izglītība ir tā svarīgākā lieta,radošās vietās svarīgs ir talants...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
568 1 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 58

0/2000

varbūt man arī ir laiks? :D

57 0 atbildēt

Čārlijs Šīns kaads parsteigums :D

41 1 atbildēt

Es pametu skolu lai varetu kartigi izguleties emotion

28 0 atbildēt

nu lūk skolnieki.... pasūtiet skolu dirst!!! un kļūstiet par izciliem aktieriem! :D

24 0 atbildēt

Loti interesanti ,nezinaju :)+

19 0 atbildēt

Amerikā ir savādākas iespējas un dzīve. Tur bez naudas kādā siltajā štatā kaut zālītē nakti pārlaid, bet te ir gadalaku maiņas, tur kādu mazo darbiņu kādā ēstūzī viens divi sameklēt, bet te tik viegli vis neatradīsi. Tas ir ASV, tur ir savādāk, ja kāds te pamet skolu 15 gadu vecumā.. nu, uz teātri moš jau var iet.. nez . Bet nu, te nav tāda Leiputrija. 

18 0 atbildēt

Varēsiet mani ar pierakstīt te pēc gadiem .... emotion

14 0 atbildēt

Skola jau tāds fufelis vien ir,beigās parastu papīrīti iedod.. Un 50% āpšu kas pabeidz skolu,īstenībā ir debīli,aprobežoti jampampiņi kas no dzīves neko nesajēdz.

18 6 atbildēt

Nice! Principā visi pametuši skolu lai iestātos Kino, aktierkmākslu saistītām lielām

8 0 atbildēt

Njā mani ir tas pats kas Džimam Kerijam, domāju vislaik par to lai palidzētu ģimenei emotion

8 0 atbildēt

tgd visi pametisim skolu,lai pieverstos kkam :D

4 0 atbildēt

Par Demiju Mūru esmu patiešām pārsteigts!emotion

3 0 atbildēt

nu par dažiem nebrīnos, bet redzot De niro man tāds iespaids ka viņš jaunībā ir bijis gangsteris, jo visas viņa ganksteru lomas ! :)

3 0 atbildēt

Nejau galvenais ir tās atzīmes

2 0 atbildēt
FaQ avatarsFaQ
1 0 atbildēt

Bieži vien skola ir tikai pašu garīgai attīstībai, bet lai cik sāpīga būtu šī patiesība, lielākā daļa no mums vien būs viduvējības, kas skrien cauri dzīvei pat neapstājoties, kamēr visa dzīve paiet, un vienā mirklī vien Tu saproti, ka esi pieddzimis kā nekas, un nomiris kā nekas. Savu dzīvi neesi izbaudījis, un saproti to tikai tad, kad jau esi vecs, un viss jau par vēlu. Es uzskatu, ka tas it īpaši piemeklēs lielos "geimerus". Un tam nav nozīmes, vai Tu esi pabeidzis sākumskolu vai augstskolu. Lielāko daļu no mums tāpat piemeklēs šis liktenis.

Bet runājot par skolas nepabeigšanu, daudzi mums apkārt ir tādi, kas skolu nav tolkam pabeiguši, bet iegrozās amatpersonu, deputātu un turīgu ļaužu vietās, dzīvojot normālu dzīvi.

1 0 atbildēt

Pacino bija neliues pārteigums :D

Īstenībā daudz inteliģenti cilvēki ir šajā sarkastā... Laikam skolā tu kļūsti gudrāks lietās kā matemātikā neviss inteliģents...

1 0 atbildēt

Tad lūk kur iemesls, kāpēc neesmu slavenība. Izrādās, ka atlika tik piedzimt kaut kur Amerikā un  pamest skolu 16 gadu vecumā, a nevis mācīties skolā+ vēl augstskolā!!! emotion

0 0 atbildēt

Par dažām slavenībam vispār nebiju gaidījusi!šoks bija ,goda vārds! :D bet nu,daži manuprāt ir gudri arī bez visas vidējās izglītības,jo viņi sasniedza ļoti daudz ko kino karjerā,kur arī saprata dzīves jēgu un ieguva pieredzi!

0 0 atbildēt

nu nebūtu sūdīgi, ja pie mums tā varētu atļauties!

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »