local-stats-pixel fb-conv-api

Mila Kunis20

270 24

Runājot pa pēdējo gadu veiksmīgākajām un populārākajām aktrisēm, nedrīkst nepieminēt Milu Kunis. Daudzi, iespējams, nemaz nezinās to, ka aktrise ir Ukraiņu izcelsmes ebrejiete, kura uz Savienotajām valstīm ar ģimeni pārvācās 1990. gadā septiņu gadu vecumā. Lai cik muļķīgi tagad tas neizklausītos, tad skolas gados viņai neesot bijis diži daudz draugu, jo lielākoties tika izsmieta par savu krievu valodas akcentu. Jau pāris mēnešus Mila Kunis un Aštons Kutčers neslēpj savas romantiskās attiecības. Abi iepazinās pirms vairākiem gadiem, kopā strādājot seriālā That’s 70s show.

Black swan

Pateicoties lomai Oskarotajā filmā Black swan, Mila Kunis ir izpelnījusies atzinību ne vien kā naivo komēdiju aktrise, bet arī kā daudzsološa un spējīga māksliniece darbam daudz nopietnākās filmās. RežisoramDarenam Aronofskim Milu ieteica Natālija Portmane, kura bija ar viņu jau strādājusi kopā iepriekš. Lai nopietni sagatavotos šai lomai, aktrise ievēroja diētu, kardiovaskulāro treniņu un baleta nodarbības četras stundas dienā septiņas dienas nedēļā. Ņemot vērā Melnā gulbja panākumus, atliek secināt, ka darbs nav bijis velts uz ko norāda Black swan daudzās nominācijas dažādajām balvām.

Milu Kunis noteikti var saukt par pēdējā laika uzlecošo zvaigzni, jo vēl neesot pat 30 gadus veca, ir strādājusi kopā ar tādām zvaigznēm kā Natālija Portmane, Aštons Kutčers, Marks Valbergs, Sets Makferlains, Stīvs Karelsun daudziem citiem

Populārākās lomas

Piecpadsmit gadu vecumā, viņa ieguva lomu populārajā televīzijas seriālā That’s 70s show, kurā tika pateicoties tam, ka meloja par savu vecumu, jo uz lomu drīkstēja pretendēt tikai tie jaunie aktieri, kuri ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Gadu vēlāk Mila tika izraudzīta kā balss aktrise animācijas seriālā Family guy, kurā ierunā neveiklo un nepopulāro Pītera Grifina meitu Megu. Kopā ar dziedātāju Džastinu Timberleiku ir darbojusies kinofilmā Friends with benefits, kura kļuva ārkārtīgi populāra skatītāju vidū, tieši šo divu simpātisko aktieru dēļ. Pašlaik pēdējais Milas darbs ir Seta Makferlaina veidotajā komēdijā Ted, kas ir ieguvis popularitāti arī pie mums.

http://www.patv.lv

Raksts http://www.spoki.lv/slavenibas/Seth-MacFarlane/604538



270 24 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://patv.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Esi čalis, iemet vēl kādas piecas bildes

29 1 atbildēt

man patīk viņas lielās acis emotion

18 0 atbildēt

Shut up , Meg !!!

9 1 atbildēt

Skaista..gan mijauuuemotion

4 0 atbildēt

Laba aktrise tiešām!\

Vienīgais par rakstu - raksts būtu skatāmāks, ja zem bildēm būtu rakstīts tas viss, daudzi vienkārši nelasa to, jo teksts ir par garu, bet tākā neesmu no slinko gala, izlasīju! Tiešām interesanti. Bet jā, tas tā - nākotnei emotion

4 0 atbildēt

sexiest woman alive!

5 1 atbildēt

ineresantiemotion., 

es vinju uzzinaaju liidz ar filmu_book of Eli.

2 0 atbildēt

Man viņa nepatīk. Lomas, protams, atveido labi, bet viņā pašā ir kaut kas tāds netīkams, īsti nezinu, kas..

4 3 atbildēt

Cik viņai augums? Izskatās baigi īsa.

1 0 atbildēt

She are tallantedemotion

0 0 atbildēt

That 70's Show emotion Baigi labais seriāls!! 

0 0 atbildēt

that cleavage nr3emotion

0 0 atbildēt

Hm, daudzas žīdietes ir smukas. Bet par kunis nezināju ka ir žīdiete. Tomēr mans favorīts ir Portmane.

0 0 atbildēt

ne visa šitā šmīze, bez tam cik pa to kuni var cepties?... emotion

1 1 atbildēt
She's so hot.... *_*
0 0 atbildēt

No filamas ''Teds'' :D

0 0 atbildēt

Smuka :]]

0 0 atbildēt

Viņai ir jancīgs uzvārds!!!emotion

1 2 atbildēt

Mīļa kuņa =]

5 7 atbildēt