local-stats-pixel fb-conv-api

Klubiņš "27"14

274 3

Visas šīs slavenības aizgāja 27 gadu vecumā...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
274 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

žēl,ka tik daudz mūziķu

7 0 atbildēt

 

Es mīlu Džimu Morisonu.

Vispār tik daudz slavenu mūziķu... un labu mūziķu. Pēc idejas klubam 27 pieskaitīja tikai mūziķus, cik esmu lasījusi citur. Nu es domāju, ka tas ''kodols'' ir tieši mūziķi.Īsti nesaprotu kāpēc šeit ir pieminēta kāda porno aktrise. Protams skumji, ka viņa nomira tik jauna, bet pasaulē ir tik daudz cilvēku, kuri ir miruši 27 gadu vecumā...

4 0 atbildēt

Pārējie reāli būtu tā, pofig. Es varētu atrast 101 tūkstoti cilvēku, kas ir bijuši kaut kas un miruši 27 gadu vecumā, bet par mūziķiem ti.i Džimu, džimiju, dženisu utt., jā, creepy. 

3 0 atbildēt

jaa cilveki slaveni,bet es labak cienisu tikpat vecus bet dzivus,nav cienjas pret tadiem kuri mirusi ``kludas`` pec,vini varetu daudz vairak,neka bija sasniegusi..

3 0 atbildēt

Tas ir tik dīvaini. :?

3 1 atbildēt

interesants raksts.

2 0 atbildēt

Dievinu šādus rakstus!

1 0 atbildēt

diez vai viņu laimīgais skaitlis bija 27

0 0 atbildēt

intresting 

0 0 atbildēt

Varu ieteikt ideju nākamajam rakstam: uzrakstīt par tiem, kuri pat līdz 27 nedavilka: Sids Višess, Rendijs Roudss, norvēģu metāla grupas Mayhem solists Dead, utt...

Ja runājam tieši par mūziku, tad 60.-to gadu rokenrola bohēmā (un arī vēlākajās desmitgadēs) jauni mira daudzi. Nauda, uzdzīve, eksperimenti nereti noveda pie letāla iznākuma.

0 0 atbildēt

nabaga kurts. love veel jo projaam briiviibaa dzerstaas apkaart.

0 0 atbildēt

Labs raksts ;) +

0 0 atbildēt