local-stats-pixel fb-conv-api

Gādīgais Rīgas mērs75

626 36
« 1  2  3 »
626 36 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

urlu gēni nekur nepazūd arī mēra krēslā sēžot.....diemžēlemotion

107 16 atbildēt

Mēs jau zinām, kas ieliks -

52 11 atbildēt

re kur muusu naakotnes pensijas aiziet.blj

22 2 atbildēt

Mīnusus liek Urlas, kas iemaldījās spokos :D

29 10 atbildēt

dienvidu tilts tādās jura lentītes krāsās :D

18 0 atbildēt

labs... + no manis

15 2 atbildēt

drīz jau būs 3. okupācija, tikai tā būs tāda, ka krievi beigās būs vairāk!

10 2 atbildēt

Par Ušakovu es, personīgi, nesaku ne neko labu, ne neko sliktu. Manuprāt, viņš vēl ne ar ko nav izcēlies (izņēmot ar nelaimīgo maratonu), tāpēc pret viņu esmu neitrāls. To pašu varu sacīt par Birku.

 

6 0 atbildēt

Manuprāt, ne viens cilvēks kurš atrodas pie valdības, nav tā īsti neko sakarīgu tautas labā izdarījis.. Visi zin tik kā naudu zagt un velt vainu uz citiem... emotion Mierina vienīgais tas, ka mēs neesam vienīgie, kuriem valdībā sēž  emotion Bet apdirst, par to, ka viņš ir krievs ir netaisnīgi.

6 0 atbildēt

Par to ka tie mūdžī tiek konkrēti nosaukti par okupantiem, jau viens es lieku + emotion

9 4 atbildēt

Nekad viņš man nav paticis tas "pediņa" smaids vien tik besī āra...

Nu viņš jau ir "taupīgs" pat ļoti...

Ka var tads muļķis būt par mēru???

Ne visi krievi ir slikti ,bet viņš ir slikts un ne īpaši gudrs!

6 2 atbildēt

šo noteikti ir rakstījis cilvēks, kas vāji orientējas politikā un savi viedokli spēj balstīt uz viena tante teica.....

"Būtu loģiski, ja Rīgas mēram būtu labas latviešu valodas zināšanas, taču Nilam Ušakovam tās joprojām ir sliktas." - jautājums - autors ir dzirdējis runājam Ušakovu publiski? No cik veca ziņu avota šis teikums ir iekopēts?

Autors viss rādās slikti, tad gribas pajautāt - ko autors LABU ir izdarījis Rīgai vai LATVIJAI?

4 0 atbildēt

Lai gan parasti mani ļoti interesē politika, kā arī gari un saturīgi raksti, bet nevaru parkāpt pāri saviem principiem! Necienu šo cilvēku, tādēļ nevaru iedziļināties tekstā no neitrālas puses! Labāk nelasīšu! Protams, lai veselība Nilam, bet teikšu tā, ka pats vien uzprasījās! Vai ir prāta darbs laukumā, kur ir pakārti simtiem nevainīgu cilvēku, iet svinēt "uzvaru"? Domājams, ka gariem tādas lietas galīgi egahja pie sirds..un lūk! Bet tas ir tikai mans viedoklis!

4 1 atbildēt
 

 

Šis bija tieši zem jostasvietas, bet absolūti trāpīgi! Pusei tūdaliņu, kas šeit apgrozās, diemžēl, ir ļoti sliktas valsts valodas zināšanas. 

Man, personīgi, liekas, ka viedokli par Ušakovu maitā tieši tas, ka viņš ir biedrības "9.maijs" vadītājs. Lai arī es esmu, teiksim "diezgan mīksta" nacionālos jautājumos, es arī neesmu sajūsmā par 9.maijam piešķirto statusu. Līdz ar to, SC manu balsi pašvaldību vēlēšanās noteikti niegūs. Tomēr, Ušakovs ir vispieejamākais no Rīgas mēriem, tas, protams, ir arī PR veikums, jo viņš ir ne vien populārs, bet arī zināms, kas līdz šim nevienam citam nebija izdevies. Autors ir minējis Birka veikumu, bet, atklāti sakot, lai gan es sekoju līdzi jaunumiem galvaspilsētā, arī es šādus faktus biju palaidusi garām. Rīgai ir jāzin, ko Rīgas mērs ir paveicis un, ja paveiktais ir labs, vēl jo vairāk.

Vienai sabiedrības daļai viņš nepatīk, citai sabiedrības daļai ļoti patīk, bet galvenais jau ir tas, ka vienaldzīgo nav. Un ar to vien viņš ir ieguvis daudz vairāk kā jebkurš viņa priekšgājējs. 

4 2 atbildēt

Man tiešām mainījās viedoklis par viņu, pēc šī raksta!

3 1 atbildēt

Šo rakstu vajag izprintēt uz lielapmēra plakātiem un uztaisīt skaistu kolāžu stendu veidā pie centrālās stacijas. ! Paldies autoram par rakstu. +

2 0 atbildēt
dea avatarsdea

Tas koridors ir vienkārši unikāls .. kā līdz tādam vsp var aizdomāties .. :D

2 0 atbildēt

man vienmēr vemt ir gribējies no Ušakova slavinātājiem.. gribētu redzēt, cik daudzus skaistus projektus un cik prasmīgi savas prasmes viņš parādītu kā mazākas/nabadzīgākas pašvaldības mērs. Pie pilnas siles jau viegli sev PR taisīt emotion

2 0 atbildēt

Ja vien Ušakovs būtu čaklāks ... tad gan būtu labi:D

2 1 atbildēt

nolinčojam šito ēzeli

2 1 atbildēt
« 1  2  3 »