local-stats-pixel fb-conv-api

#2 Kāpēc viņi mira?58

573 1

fjūuu, beidzot ir laiks uztaisīt otro daļu. atgādināšu, ka raksts ir nevis "AK MANS DIEVS, NU KĀPĒC VIŅI NOMIRA?????", bet "eu, kāds bija viņu nāves iemesls?"

Paldies visiem, kas palīdzēja veidot šo rakstu, 1. daļā iesakot, kas vēl ir bijuši tie, kas nenomira no "vecuma" un kurus vēlētos redzēt otrajā daļā. (paldies spokiem:mārsija ,jeejee,,sickboy55, , la4a , Postaler, TVDbam, bunjucis, Smokey ) ,

3. daļa gan jau būs, bet iesaki, ja arī šeit ir palaists garām kāds gan te, gan 1. daļā un ko tu vēlētos redzēt nākamajā daļā, jo tādu slavenību ir ļoti daudz.

573 1 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://biogrāfijas
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Viņi visi laimīgi dzīvo uz V.I.P salas 

63 0 atbildēt

R.I.P

29 1 atbildēt

Atceros ka man klase 2 dzeki stridejas A: 2pacs ir dzivs, vins atgriezisies B: Vins ir miris A: Vins ir dzivs, tu vel redzesi B: Vins ir miris, samierinies Tie tik bija laiki.... :D   Labs raksts +

29 3 atbildēt

Līdz Stīvu Ērvinu sadzēla tā dzeloņraja es domāju,ka visām čūskām,kuras viņš tik ļoti pārdroši ķer ir izgriezti indeszobi,bet ,kā izrādījās tā nebija,viņš ļoti daudz deva ar savu izpēti un dabas aizsardzību..

Un pārējiem arī R.I.P.

20 0 atbildēt

Tad Jau Ceresim 2pac buus atpakal

16 3 atbildēt

Neticās, ka tiešām apzināti nenogalināja Brūsa Lī dēlu, jo parasti tādās ainās izmanto čaulītes bez lodēm, tas nozīmē to, ka kāds to lodi speciāli tur ielika, jo gribēja nogalināt Brūsa Lī dēlu.

10 0 atbildēt

Stīvs bija manas bērnības elks.Vienalga kas es vienmēr laikā sēdēju pie televizora, lai noskatītos Katru sēriju... Tie bija laiki.

9 0 atbildēt

Nākamajā daļa varētu ielikt reperi Proof 

8 1 atbildēt

Pie Aalyah - Albuma tirāžu nosaka nevis dolāros, bet kopijās.

7 0 atbildēt

ja uz titulbildes nebūtu 2pac,es šeit nemaz nebūtu iegriezusies :)

7 1 atbildēt

1994. gads bija šausmīgākais gads mūzikas industrijā ,nomira Kurts Kobains un piedzima Džastins Bībers

6 0 atbildēt

 

"Vējiem līdzi" noteikti nav google translate izgudrojums(Pat ja viņš tieši šādi iztulkotu Gone with the winds). Nekad un nekur neesmu redzējusi citādu tulkojumu filmai/grāmatai. Un, manuprāt, 'Vējiem līdzi', ir pietiekami veiksmīgs tulkojums. Nav te spokos jauns kaut kas jāizgudro.

4 0 atbildēt

Kas ir Makjaveli? zinu tikai Makaveli un vins ir miries,lauiet duset jel miera :D

4 0 atbildēt
   

Tu ko? Vējiem līdzi ir viena no populārākajām 20. gs filmām! Un tieši tā tā tiek tulkota un ne citādi! Tas nav burtiski, bet vaitad kāda filma latviski tiek tulkota tieši? Es rakstu tā, kā šī filma pazīstama pie mums :) Man pat ir DVD "Vējiem līdzi", tā kā tur viss kārtībā.

4 0 atbildēt
Me avatarsMe

4. kurts kobeins man tik ļoti patika viņa grupa kad uzzinaju kadd miris bija debīla sajuta kad talantigi cilveki mirst vai arī viņus nogalina neko nekad nevar zināt :|

3 0 atbildēt

pieleic vel dazus reperus big l big p un  eazy e bet tas ir no aids nav tik ipash

1 0 atbildēt

Tiešām interesants raksts. Ja kādreiz taps vēl viens, tad būtu baigi forši, ja iekļautu arī Klifu Bērtonu (Clifford Lee Burton - pirmais Metallica basģitārists) un Daimbagu Darelu (Dimebag Darrell - Pantera ģitārists)

1 0 atbildēt

ALAHS TĀ GRIBĒJA!

2 1 atbildēt

ILLUMINATI!

1 0 atbildēt

merkūrijam dzīvē bija tikai 1 sieviete

viņš bija pilnīgs pidaras un no tā arī nomira!

/es atvainojos par savu valodu, bet nu tā ir

0 0 atbildēt