local-stats-pixel fb-conv-api

Kojas ēdiens made in LV45

Kā saka gribējās veco labo laiku vārdā uzbliest šitamo koju laiku ēdienu tikai mūsdienīgā ,nu jau cilvēcīgāka veidā . Teiksim ar cepeškrāsni un labāku pannu...nu ko lai tā būda rūc...un dūc.

p.s pēc visa šitā brīnuma lupīšanas neaizmirstiet iemest blisenes šeit....Beautiful Boy.....te i ko redzēt


406 6 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Nu gan gramatika tev... :D

21 0 atbildēt

par to krievu......atvainojos krievijas sieru vien plus :)

15 0 atbildēt

nu nē, no īstās koju paikas, šeit ir kā līdz mēnesim.

28 15 atbildēt

1.39Ls ar visu drazu iekšā.:D:D:D

8 0 atbildēt

metam  visus kas vairs neskraidīs knābādami tārpiņūs un kukainīšus pa Mildas tantes dārzu iekšā tajā elles ķēķī lai sadeg pie velna līdz kaulamemotion

7 0 atbildēt

Mans variants - lētāks, bet tālu no garšas neatpaliek. Vistas vietā-3 cīsiņi, Spagettī bez sviesta(lai lētāk), Gurķus nahrenizēt, Siers - Kas tas tāds?, padzerties - ūdens glāze!!(Aplausi nav vajadzīgi)!!!

4 1 atbildēt

ja nebūtu tik daudz gramatikas kļūdu, tad varbūt arī pieliktu plusu, bet tā neko! :( varbūt dažreiz pietiek tikai ar bildēm, bez lēta humora? :)

7 4 atbildēt

nu, ja šitais ir tavs koju ēdiens, nevaru iedomaties, ko tu rij mājāsemotion

3 0 atbildēt

Kā saka, viereiz jau gadā var atļauties paēst kārtīgi! :D

2 0 atbildēt

daudz lamu vārdu,nesmuki

7 5 atbildēt

Laba paika ;) xD

1 0 atbildēt

Tev krievs mīnusu ielika,atdod sieru :D

1 0 atbildēt

tad nugan jūs tur šiki dzivojat. es tikai 10roltonus  un kasti alus varu atlauties nedeļā.

vista tas jau svētku ēdiens...emotion

3 2 atbildēt

DAMN GARSHIGI

1 0 atbildēt

PistonHead? :O

1 0 atbildēt

Kur Latvijā var nopirkt PISTONHEAD alu? Zinu tik, ka uz kuģa var, bet veikalos?

1 0 atbildēt

super,es gan kojaas tikai roltonu sildiju un makaronus :D

1 0 atbildēt

īstā koju paika būstu makaroni sacepti ar desu, augstākajā gadījumā emotion

1 0 atbildēt

Kur tu Pistonhead izraki? Tā manta ar kuņģi mani pie tēviem aizlaida (vai uz poda)  un to neitralizē tikai kaut kas uz grādiem 40%. 

Bet vistu var arī ilgāk maisā cept un arī sagaidīsi to brūnumu ;)

1 0 atbildēt

kaut kas te ir par daudz. ar sviestu mazliet pārcenties. bet nu, ja tev garšo.

0 0 atbildēt