local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es Bezē cepumus (pļekas) cepu37

370 5

Pirmāmkārtām, jau kuro dienu no plkst sešiem līdz kādiem desmitiem(no rīta) es sēžu spokos, nekas sevišķs neizklausās, bet es to faking sapņos daru un pa miegam smejos :D Spoki prātu arī apsēduši :D bet nu tas tā tagad ķeramies klāt bezē pļekām :D

370 5 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Nahuj tu to olu cepi ? :D Un noteikti +

21 0 atbildēt

mmmm BezdE cepumiņi(mans skolas feils :D ....diktātā 3 klasē uzrakstiju :D )

12 0 atbildēt

tev Zēbē sajucis vietām. emotion

12 3 atbildēt

tikko pagatavoju... izrādās,baigi garšīgi paštaisīti!

ņēmu vērā pēc komentāriem,ka vajag biezās putās saputot-uz rezultāts-burvīgi! :)

5 0 atbildēt

olas gan tu cept namāki-vismaz dzeltenumus noteiktiemotion++

4 0 atbildēt

zapte ar pankūkām

3 0 atbildēt

vairāk vajadzēja saputot. esmu arī taisījusi. ja riktīgi no sākuma saputo olas baltumu (ar mikseri nevis blenderi) tad labi sanāk.

3 0 atbildēt

Izskatās rijami.

2 0 atbildēt

tiko uztaisīju, sanāca par maz sakults, un vienkārši liela plāksne ar bizē :D

2 0 atbildēt

Samaļam cukuru ar blenderi. -pa šito rēcuuu ;D emotion

2 0 atbildēt

Cep 100 grādos apmēram uz stundu, var arī režīmā ar ventilatoru, jo viņiem tā kā jāžāvējās.. pēc tam, kad izsēdz, atstāj krāsnī ar mazliet pavērtām durtiņām žāvēties uz kādu laiciņu.. Ja patīk, ka iekšā vēl ir staipīgi vidiņi, tad var ēst jau drīz pēc tam, ja patīk cietāki, tad jāļauj ilgāk pastāvēt. Ā un procesa laikā never vaļā krāsns durtiņas to stundu, lai nesakrītās. Tad kad es darīju šādi, man bezē sanāca :)

1 0 atbildēt

man mājās tāda pati krūze un panna :D

1 0 atbildēt

jau pasūtīju sievai.. emotion

1 0 atbildēt

Aij zinu, man mamma šitos taisa, tikai formiņa smukāka beigās sanāk :D

1 0 atbildēt

kādreiz jāpamēģina kādreiz!

0 0 atbildēt

+ par baltajiem mēsliem! emotion

0 0 atbildēt

"smuki sagūlušies baltie mēsli" Nēģeru rasistiskie joki par baltajiem cilvēkiem morgā emotion

0 0 atbildēt

a nafigam citronskābe.? :D

0 0 atbildēt

vnk nebija pūdercukurs uzrakstīt. nevis malts cukurs :D

0 0 atbildēt

Vajag vairāk kult - līdz stingrām putām, tad sanāk tādi pufīgi, gaisīgi cepumiņi. Olbaltumiem jābūt labi atdzesētiem (tikko no ledusskapja) un ja slikti putojās, tad var vēl piebert klāt cukuru - ātrāk sakulsies.

0 0 atbildēt