local-stats-pixel fb-conv-api

Roltonu diēta – 4. diena. Kā tas ietekmē ķermeni.69

447 10

Šis ir raksta http://www.spoki.lv/praktiskais/Roltonu-dieta-20-dienas-Ka-tas/512030 turpinājums. Ja neesat lasījuši - vispirms lasiet sākumu. (Protams, ja interesē.)



447 10 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Hey, kas tas par roltonu eksperimentu, ja olas un siermaizītes arī tiek ēstas?

Neskaitās vairs...

109 6 atbildēt

Ar roltoniem nejokojies. Par to, no kā viņi sastāv un kur tiek izrakti, zinātnieki vēl strīdas >_> Maiju kalendārā rakstīts, ka viņu taisīšanas recepti uzzināsim 2012. gada 21. decembrī <_<

76 1 atbildēt

'' Muskuļi jūtas dīvaini.'' jo bada stāvoklī ķermenis sašķeļ tavu muskulatūru lai no tās šķiedrām ražotu nereģiju tavu iekšējo orgānu darbinašanai :)

Tu nevis zuadē taukus, bet gan muskuļus. Apsveicu, tu kļuvi vājāks kā jebkad agrāk .

48 0 atbildēt

Man ir alkohola diēta :D

31 0 atbildēt

Tev vajadzēja sākumā konsultēties ar savu ģimenes ārstu, nodot asins analīzes, izmērīt asinssnpiedienu, nosvērties un atkārto visu (izņemot asins analīzes) ik pēc piecām dienām.

Nogurums rodas tādēļ, ka Tu neuzņem visas vajadzīgās vielas, plus , slodze neatbilst uzņemtajām kalorijām. Muskuļu vispārējs vājums mēdz piemeklēt cilvēkus, kuri badojas, tam seko neizsakāma vēlme dzert, trīcošas rokas, problēmas ar saprātīgu domāšanu. Ar laiku dzert gribas mazāk - kolīdz pārvar saucamās lomkas, palēnām organisms sāk atgrūst jebkāda veida pārtiku.

Tu vari iedzīvoties gastrītā, kuņģa čūlā, vitamīnu un minerālvielu trūkums atstās sekas un Tu vari saslimt, tā kā būs problēmas ar kuņģi, var sākt sāpēt aknas (jo žuspūslis būs izsists no ierindas), vari sabojāt sava aizkuņģa dziedzera veselību, pasliktināsies zarnu peristaltika, vispārējais stāvoklis (vēdera uzpūšanās pie normālas pārtikas lietot atsākšanas, gāzes, zarnu trakta spazmas).

24 0 atbildēt

Kam tev tas ir vajadzīgs ? aizej labāk 4 apļus ap māju apskrien !!! to ko Bērnībā sabojāsi vecumdienās neatgūsi ...

21 0 atbildēt

Klau, tu tiešām vēlies saņemt Darvina balvu?

12 0 atbildēt

Izstās ka vairāk nekas pēc 4. dienas nav noticis... Pieminēsim autoru ar klusuma brīdi emotion

11 0 atbildēt

pluss par dziesmu :)

7 1 atbildēt

Ev, Roltonu puika k-kur pazudis!?!? Kur jauns raksts, vai nav atstiepis jau kātus uz augšu? :O

3 0 atbildēt

būtu tu gudrs neko tādu neuzsāktu!

3 0 atbildēt

okey, par šitiem roltiniem... tu čist veselību sabendēsi, bet nu jā....  vismaz izlaid kādu dienu un apēd kko veselīgāku........ piemēram dārzeņus. un labi, ka esi olas pievienojis klāt savam eksperimentam!

3 0 atbildēt

Izskatās, ka olbaltuma par maz.. un iesp., arī kaloriju..  lai sadedzinātu taukus. Par taukvielām jau rakstīju komentārā pie iepr. raksta

3 0 atbildēt

Interesants raksts :) emotion

3 0 atbildēt

uhti bļa tomēr saprati ka sūdig būs? emotion

3 0 atbildēt

dziesma gan laba emotion

3 0 atbildēt

jēzus marija, autors dolbajobs :D dienā jāuzņem veselīgam ķermenim vismaz 2g OBV uz katru kg ķermeņa svara. tev uz taviem 75kg vajag vismaz 150g obv, no 2 olām tu dabūsi 12g obv, jebkurš normāls cilvēks vnk bez obv nespēj normāli atjaunot šūnas, tā kā šitais eksperiments ir pilnīgs sūds. tev hormoni neražosies, jo vajag arī omega3 un omega6 taukskābes, lai vnk izdzīvotu. tie 4 roltoni ir vnk ātrie OH, kas tev dos vienīgi kkādu enerģiju, kur sastāvs ir pilnīgs sūds. Ja tu ēstu tādu daudzumu normālu makaronu, tāpat tu sev ķermeni sapistu, kur nu vēl no roltoniem. beidz nodarboties ar huiņu un sāc attīstīt savas smadzenes

4 1 atbildēt

Tā turēt! sačakarēsi veselību vienā setā!!! ja organismu ilgu laiku barosi tikai ar vienu un to pašu ēdienu... tas var beigties pat letāli... es 4 mēnešu laikā no 115kg nometu uz 95kg-  mazāk ēdu saldumus (nedrīkst ēst mltu ēdienus vispār!!!) ēdu vistas gaļu, dārzeņus, kefīrs utt.... noslēpums ir ēst pa drusciņai un nekādā gadījumā pēc sešiem vakarā... + katru dienu presītes, piepumpēties :)

2 0 atbildēt

JAU pēc trim dienām? Čali, un tā ir tikai 1/7 no termiņa. Nav tā vērts riskēt ar veselību dēļ kaut kāda eksperimenta, kurš netiek veikts svarīgos nolūkos...un vēl priekš  šīs portāla "publikas" . Nabaga organisms.

2 0 atbildēt

Kas te ir ar cilvēkiem, kautkad biju skatījies tos rakstus kur mēģināja visādas nagu lakas, podu tīrāmos u.c. sūdus garšot un aprakstīt (laikam R.I.P, jo rakstus netaisa). Tagad roltonu diēta, are you out of your mind? Labāk būtu pamēģinājuši citrusa augļu diētu, dārzeņu diētu, dieva dēļ kvai toršu diētu, šie roltoni nav domāti regulāram uzturam, tie ir domāti, kā ātrā uzkoda, nejau pa 4 pakām dienā, un 20 dienas pēc kārtas.

Es tev saku nopietni, tev veselība tiešām ir mazāk svarīga par "+" spokos?

Vispār: Ne velti "E vitamīni" (tā es saucu visus tos E631, E621, E627 utt..) par kuriem runāji pirmajā rakstā nav ieteicami bērniem un grūtniecēm, tas nenozīmē, ka redz es neesmu ne bērns, ne grūtniece, man nekas nebūs...

2 0 atbildēt