local-stats-pixel fb-conv-api

Hiphops: fakti, vēsture..63

Hiphops - šis noteikti būs vis vairāk tiesātais un pretrunīgākais mūzikas stils. ;D Esmu sagatavojis rakstu par hiphopu, par mūziku visvairāk. Pats gan neesmu liels hiphopa fans, bet, kad gribas ko ritmiskāku, der paklausīties. ;] Rakstā ietilpst fakti par hiphopu, nedaudz vēsture, no kā mūzikas stils iedvesmots, kā arī mākslinieki, kurus es jums ieteiktu paklausīties, un arī video ar pāris dziesmām. ;] Info esmu ņēmis no dažādām adresēm un meklējis googlē.

« 1  2  3  4  5 »
176 4 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Neklausos, bet šad tad sanāk dzirdēt-agrāk skanēja labi, bet tagad saradušies visādi rozā tērpti pidari, kas to mūziku ir izkropļojusi līdz nepazīšanai. Katrā ziņā +  par rakstu.

5 1 atbildēt

Šis hip-hops ir tas, kas man patīk, ne visi tie pediņi ar rozā krekliem, kas dzied par apģērbiem, naudu un visādiem sūdiem. emotion

4 0 atbildēt

Pamēģini uzrakstīt LV repa-hip hopa aizsākumiem....east bamu jeb gobziņu,lai gan viņš drošvien nenojauta ko dara un kā to sauca,bet tas varētu būt aizsākums visam......esmu par slinku savākt materiālu un uzrakstīt :D raksts super,medaļa no manis ;)

4 0 atbildēt

es ieteiktu ko citu :

wutangclan, jeru the damaja, onyx, the public enemy, to pashu run dmc, rakim, 2pac , dr dre, ok cypress hill, ja gribas ko vecu, tad grandmaster flash the sugar hill gang, tad veel , protams N.W.A no kaa izriet ice cube,  eazy e, DJ Yella, MC Ren un velreiz dr dre.  DMX, krs one, nas, diemzhel  vairs jau neatceros visus, ko es klausiijos, bet nu apmeeram sarakats ir, aa nu vel atsevishki no wu izceltu gza, method man, odb, nu jaa protams arii eminemu nevar nosaukt par suudiigu, es runaaju par vecajiem albumiem kuri bija loti labi, veel man kaut kaa hvz kapeec shad tad piekjeera alkashs xzibits :D zheel tikai, ka vairs man nav visu sho izpilditaju diskografijas :(

 

un runajot par HH nogalinashanu, tad es  uzskatu, ka pedejais salminsh bija fiftijs un vinja gunita.

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " hip hops sadirsh jaunieshus !  jaunies... " Būsi sajaucis hip hop kultūru ar pop mūziku. Hip Hop pārstāv mieru un harmoniju.  

4 0 atbildēt

ja vareji pieminet ka hiphops ir netikai muzikas stils taja ietilps vis kas notika block parties newyorka tas saakas ka party uz kuru naca visi cilveki no bloka paradit savas skliss ka DJ, MC, break dance un grafitti daudzi cilveki nesaprot ka arii tas skaitas hip hops un ja skaitas gan..

3 0 atbildēt

Smeiklīgi komenti :D

3 0 atbildēt

Nu tad vel var turpināt ieteikt arī - Brother Ali, P.O.S. , Aesop Rock, El-P,  Atmosphere, Murs, Evidence, Talib Kweli, Jedi Mind Tricks, Army of the pharoahs, Termanology, Sage Francis, Ras Kass, Raekwon, Proof, Mr. Lif, MF Doom, MF Grimm, Obie Trice, Lupe Fiasco, Lowkey, Joell Ortiz, Juelz Santana, Grayskul, Felt, Fashawn,  Eyedea & Abilities, CunninLynguists, Deltron 3030, Diabolic, Blitz The Ambassador.

2 0 atbildēt

Tiešām, raksts, ko ir vērts lasīt!

2 0 atbildēt

CIK SKAISTI :) 

2 0 atbildēt

You say Justin Bieber-I say Tupac

   

You say Lil Wayne-I say Rakim

   

You say Drake-I say Ice Cube

   

You say Soulja Boy-I say Dr Dre

   

You say Gucci Mane-I say still D.R.E.

   

You say New school-i say shut the fuck up

   

You say Pop-I scream Hip Hop!

   

You say Hannah Montana-GUN

hip hop well never day !!

veljoprojam vinu klausos pat tgd es nezinu kas notiktu ja sis muzikas stils nebutu mana dzive

2 0 atbildēt

Varēji pieminēt arī to ka vakar Hip Hop apritēja 37 gadu jubileja (dzimis 1973. gada 11 augustā)

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " hip hops sadirsh jaunieshus !  jaunieshi... " nekad nav bijusi tada veleshanas, ja tu esi retards, tad nu neko dariit, tad ej un laupi.  

1 0 atbildēt

TIk tiesam neesmu vilies raksta emotion +++

1 0 atbildēt

Kapuero jau ir radies no breika. un Bboy nozime Breakboy.tapat ari ir Bgirl.

1 0 atbildēt

Vispār jau Beastie Boys tiek uzskatīti par žanra leģendām un pionieriem.

1 0 atbildēt

Africa Bambatta pirmie, pec tam visi parejie ;)

0 0 atbildēt

labs raksts emotion

1 1 atbildēt

++++ par raxtu ! tik vieniigaaa dziesma kas no RATM ir pelniijusi te buut taa ir renegades of funk ! :) vari paskatiities arii to pashu africa bambata ! vari paskatiities kura labaaaka ! =DD

0 0 atbildēt

Kas viņiem nepatīk 2LiveCrew? :D

0 0 atbildēt