local-stats-pixel fb-conv-api

Vai svešie jau ir bijuši uz zemes?58

681 7

Labvakar, izlēmu izveidod rakstu, par man ļoti interesējošu tematu. Zinu , zinu sarakstīju diezgan daudz, tāpēc lūdzu neizejiet no raksta, tas aizņems 5-10 min. :) paldies.

Ja jums patīk ar mistiku piesātināti raksti vai arī faktu raksti iesaku apmeklēt šos rakstus:

Interesanti un nedzirdēti FAKti 1#

Interesanti un nedzirdēti FAKti 2#

Tilti skaitļos

http://www.spoki.lv/vesture/Nibiru-ir-tikai-mits/545445">Nibiru ir tikai mīts!

Tikai daži fakti...

Senatnes mīklas: Vai pastāvēja Atlantīda?

681 7 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

esmu izlasījis vairākas Ērika FON Dēnikena grāmatas. Labs skatu punkts. Varētu par šo daudz un plaši parunāt, taču spoku publika sevi ir pierādījusi kā deģenerātu baru, kuri nav gatavi uzņemt jaunu info, ko, protams, pamatskolā nemāca un mamma mājās nestāsta.

tāpēc to nedarīšu, lai izvairītos no lieka konflikta ar 15 gadīgu dročītāju.

+ par rakstu.

146 6 atbildēt

Ir jābūt pilnīgi atsaldētam lai domātu, ka Visumā esam vienīgie +/- saprātīgie. Tās visas Zvaigžņu Karu u.c. līdzīgas filmas, seriāli nav tikai zinātniskā fantastika vien, bet reāla pieredze, kas iespējams mums, vienkāršajiem cilvēkiem, vispār nav zināma.

 

Tā mēs iespējams arī nodzīvojam visu savu dzīvi... darbs > mājas > darbs > mājas un neko no tā, kas notiek ārpus mūsu realitātes nespējam aptvert, bet šeit ir temats, kas ir tiešām dziļš un līdz saknei patiess.

44 2 atbildēt

Es vispār šitam visam ticu. :)

32 0 atbildēt

pieļauju ka tā arī ir bijis un ir....

25 0 atbildēt

Viņi ir starp mums jau no mūsu cilvēces pirmsākumiem. Mēs paši īsti neesam tīri zemes iemītnieki un esam radīti sākotnēji kā vergi citām būtnēm un vēl dažu iemeslu pēc. Šobrīt daudzus no viņiem mēs neredzam tikai dēļ mūsu maņu orgānu frekvenču uztveres robežām. Jātceras, ka šī realitāte, ko mēs uztveram ir tīrākā enerģija dažādās vibrācijās. Lielākā daļa no ārpus zemes civilizācijām ir daudzdimensionālas būtnes ar telepātiskām un matēriju iespaidojošām īpašībām. Daži no šo civilizāciju pārstāvjiem ir šeit, lai palīdzētu cilvēces evolūcijas procesā. Tuvojoties zelta laikmetam, kurš ir 2012 gada beigu posms, šī palīdzība kļūs arvien acīmredzamāka, bet pilnībā uz to paļauties nebūtu gluži ieteicams, jo šajās pārmaiņās jāņem daļu arī mūsu apziņai, jo apziņa ir tā, ar kuru tiek veidota šī realitāte. Viņu palīdzība daudzos gadījumos ir tikai katalizatori mūsu apziņas attīstībai. Pašos pamatos cilvēku vienotība, līdzjūtība un bezapstākļu mīlestība ir atslēga mūsu apziņas attīstībai. Tie kas zin un jūt, sapratīs. Pārējiem saku tā, ka nevajadzētu tam visam uzreiz ticēt, jo ticība gandrīz vienmēr balstās uz pieredzēm, ko uztvēruši mūsu maņu orgāni. Ja vēlēsieties, atradīsiet. Padalījos tikai ar informāciju.

24 0 atbildēt

Mūsu visumā noteikti ir kāda vēl civilizācija / rase kas līdzinās mums ir ir daudz/maz attīstītāka!

16 0 atbildēt

Tēmē uz medaļu par OC rakstu? emotion

Interesanti, tev emotion

12 2 atbildēt

Diezgan interesanta tēma.

8 0 atbildēt

Citplanētieši ir bijuši, ir un būs kontaktos ar šo planētu. Protams, var jau mēģināt apgalvot , ka viņu nav, bet daudz liecību ir no senajiem laikiem,  par viņu eksistenci, tostarp Bībelē un ar to es nedomāju mūsdienu svaigākos spiedumus, jo katru reizi pārrakstot Bībeli līdz mūsdienām ir bijuši visādi tulki un Bībele tikusi pārtulkota katreiz savādāk, mainot vārdus tekstos utml. Vēl ir daudz grāmatu , kas diemžēl nav latviski par šīm tēmām, bet viņas ir.Par rakstu plus protams.

5 0 atbildēt

Interesants raksts!

5 0 atbildēt

Man arī šīs tēmas ir favorīts, vairāk šādu rakstu! emotion

5 0 atbildēt

Interesanta tēma, bet diezgan virspusējs pārstāsts...

6.un 7. - nevis atrasts kaut kāds akmens ar zīmējumu, bet gan uz valdnieka Pakala kapakmens - plāksne ar viņa attēlu (grebtu, ne zīmētu)... un pats Pakals bijis ūberinteresanta personība (iespējams citplanētietis:))

3 0 atbildēt

labs raksts ! :)

3 0 atbildēt

nu lai kā gribētos, nevar hipotēzes pieņemt kā patiesību, jo pagaidām tās ir un paliek tikai hipotēzes. nesaku, ka neticu, bet nevaru apgalvot, ka ticu.  ideja ir ok, bet nu pēc raksta sanāk, atbrauca mums te labie onkas, palīdzēja uz mirkli un nozuda..a kur ideja, kāpēc nozuda?

2 0 atbildēt

Starp citu šo jūs varat aizsūtīt lietotājam "sekers", kurš uzskata ka viņa augstskolas profesoram bija taisnība it visā, ieskaitot uzskatos par citplanētiešiem. :)

4 2 atbildēt

Ir labi ++

...būtu vēl, jo labāk, ja lietotājs Tava Māte sāktu ražot rakstus par šīm tēmām, jo šķiet viņš diezgan inteliģents, ar savu viedokli un var redzēt, ka viņš daudz zina par šīm tēmām, bet nezinu kapēc pāris duraku dēļ viņš to nedara!

2 0 atbildēt

Uzskatu ka ir bijuši uz zemes mazie zaļie cilvēciņi

1 0 atbildēt

genofond -  genoms

1 0 atbildēt

Es arī biju dziļi tajā visā ieracies, bet tad kādu laiku atpakaļ es uzzināju, ka Dēnikens ir pataloģisks melis. Nevienā no viņa grāmatām nav atsauces, pilnīgi visi viņa tā sauktie pierādījumi ir safabricēti, sākot no akmeņu svariem (piemēram, viņš raksta, ka Gizas piramīdās ir 1600 tonnu smags akmens, lai gan tas ir tikai 800 tonnas smags), izmantotajiem materiāliem (Pumapunku nav no granīta, bet gan diez gan parasta smilšakmens, ko var apstrādāt ar primitīviem instrumentiem), līdz pat tam, ka viņš atsaucās uz it kā seniem indiešu rakstiem, lai gan patiesībā konkrētā grāmata ar indiešu lidojošajām ierīcēm sarakstījis šizīgs čalis 1955. gadā meditējot.

Protams, šī teorija kā ideja ir pat ļoti interesanta, bet pilnīgi visus Ancient Aliens un Ērika fon Dēnikena apgalvojumus un tā sauktos pierādījumus var apgāzt.

Ja interesē vairāk, iesaku noskatīties šo dokumentālo - http://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

1 0 atbildēt

Ar interesi lasīju, + tev emotion

1 0 atbildēt