local-stats-pixel fb-conv-api

Mēness otra puse...58

293 4

Uzdūros rakstam spokos http://www.spoki.lv/mistika/Meness-noslepumi/155032 , kas lika man uzrakstīt savas domas par visu šo, bet tās ievilkās garumā, tādēļ izveidoju jaunu rakstu.

Jā tas, ka NASA nav nosēdusies uz mēness ir ļoti iespējams. 69. gadā kad datori vēl bija mēsli un svēra tonnu, nedomāju, ka ir iespējams veikt tādu ekspedīciju uz mēness. Lai arī skatoties Mythbusters viņi it kā pierādīja, ka šis mīts, ka NASA Nav bijusi uz mēness ir nepatiesa... Bet tā sērija man likās nedaudz aizdomīga tomēr :p
Bet runa ir par to, ka PSRS bija pirmie kosmosā, lai ASV viņus kādi apsteigtu viņiem vajag nosēsties uz mēness. Laikā, kad apollo 11. veica savu misiju, viņi it kā nosēdās uz mēness, bet krievu kaut kāds pavadonis aizlidoja tālāk, mēness otrā pusē, notika dažādi zibšņi un tas pazuda. Jājautā jūs kādreiz esiet redzējuši kas notiek mēnesim otrā pusē? Mums ir redzama tikai 1 puse, jo līdz ar zemi paralēli rotē mēness un no zemes nav iespējams redzēt otru pusi.

Krievi ar kosmonautiem nekad nav nosēdušies uz mēness, pat mūsdienās kādēļ? Bet ASV gan 6 reizes un kopš 72. gada atkal vairāk nē... Lai arī tagad ir daudz modernākas sistēmas. Kaut kas viņus ir iebiedējis tur rādīties? Lieta tāda, ka toreiz, kad PSRS pavadonis aizlidoja mēness otrā pusē tas uzdūrās uz kaut kā negaidīta, kaut kam, kas nebija cilvēku radīts.

Apollo 11 landed 20 July 1969

Apollo 12 landed 19 November 1969

Apollo 14 landed 5 February 1971

Apollo 15 landed 30 July 1971

Apollo 16 landed 20 April 1972

Apollo 17 landed 11 December 1972

Atskatoties civilizācijas vēsturē, Senā DIVUPĒ, cilvēkiem bija milzu zināšanas astronomijā, zināja ikvienu planētu saules sistēmā, bet mēness nekur nav ticis uzrādīts, attēlots, pierakstīts. Mēness toreiz it kā nav eksistējis. Lai gan jādomā kā gan tad, radās mēness kalendārs?

Kādēļ visas senās civilizācijām ir tik daudz līdzīgu iezīmju? Visām ir piramīdas, Dievi debesīs, attīstīta astronomija un anatomija utt. Kaut gan atradušās dažādās vietās.

Tātad izdarot secinājumus, mēness ir iespējams mākslīgi izveidots, kaut kur pirms 4 tūkstošiem gadu, veidots tā, lai mēs no zemes neredzētu, kas notiek tā otrā pusē un kad PSRS tur aizlidoja viņu pavadonis tika notriekts, kopš tā laika PSRS nav neriezi lidojusi uz mēness, vismaz ar apkalpi.

Kad cilvēki novēro dzīvnieku dabīgo dzīvi, mēs arī noslēpjamies, lai mūs nemanītu... Un ir tak tik daudz bijis runāts par NLO, tādi stāsti bez iemesla faktoriem nerodas.

Runā, ka iespējams mēness otrā pusē atrodas kāda cita civilizācija un mēness viņiem ir tikai kā aizsegs, lai mēs viņus neredzētu.

Šķiet uz mēness ir NLO bāze, ideāla vieta viņus tur neviens nemana, un mierīgi mūs var novērot un ietekmēt.

Bet šīs ir dažādas teorijas, protams tas nav skaidri zināms un nesaku, ka ir neapstrīdams, tādēļ lai katrs lemj pats.
Iespējams es kaut kur kļūdos, bet tad labojiet manas kļūdas, labprāt uzzināšu cita viedokļus. =]

293 4 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Ko jūs te visi cepaties?? Cilvēks izsaka savas domas, a jūs brūkat virsū!!  Nugan spociņi...

20 0 atbildēt

Vispār mēnesss otra puse ir jau entām reizēm nofočēta utt. Mēness ir tik tuvu zemei, ka viņa pētīšana ir viss vieglākā un tuvākā, jo tak nesen otrajā pusē vēl tireca iekšā rāketes. Tā kā nav nekāds baigais gabals, lai speciālie satelīti netiktu tik tālu un nevarētu uzņemt bilde ar "nlo bāzēm"

14 1 atbildēt

'5. no Apollo uzņemtajiem foto attēliem, ēnas nesakrīt, tādēļ domājams, ka tās uzņemtas studijā ar vairākiem gaismas avotiem

6. Principā vajadzētu būt tā ka, kosmonauta tērps būtu tumšs ēnots, jo viņš atrodas ēnā. Bet šeit redzems, kas neloģisks un liekas, ka ir vēlviens gaismas avots.'

Par šiem abiem varu pateikt - apsties youtube 'mythbusters' lunar myths. Padomā loģiski - reljefs var būt nelīdzens un tas, kas izskatās paralēls, var tāds arī nebūt. Par astronautu - jā viņš ir ēnā, BEt - mēness virsma taču atstaro gaismu, savādāk mēs viņu neredzētu. Saules stari spīd viņam blakus un atstarojas uz viņa... Arī tas ir mythbusteros rādīts.

Bet kopsummā - šis raksts ir labāks nekā 'Mēness noslēpumi', laigan neticu ne NLO, ne tām sazvērestības teorijām...

10 1 atbildēt

Kaapeec ameri vairs nav bijushi uz meeness? a nafig vinjiem? bija vairaakaas misijaas uz turieni un atveda no turienes visu ko vareeja - akmenjus! Domaa, tas ir baigi finansiaali izdeviigi vadaat cilveekus uz meenesi un atpakalj, paaris kg akmenju deelj? NOUP....

Otra meeness puse ir apskatiita, nu vismaz vizuaali, ja zini staastu par Appollo 13, tad zini par ko runaaju!

Vispaar jau vareeji apgalvot, ka meeness iisteniibaa ir maskeeta "Naaves Zvaigzne" ..taa tur no zvaigzhnju kariem! Tad toch buutu noticeejis....

6 0 atbildēt

Liek aizdomāties! Ja saliek visus šos rakstus par mistikām , var dabūt tādu smadzeņu sačakarēšanu emotion

5 0 atbildēt

Jū, mēness otrā pusē ir cipīši! o.O

Viņi pagaidām ietur pikniku, bet drīz naks pie mums!!!

Un tas notiks 2012. gada 21. decembrī!!! Nu, kopīgi svinēt ziemassvētkus..

4 1 atbildēt

bija viens video, kas uzņemts uz mēness. tur bija nofilmēts astronauts, kuram aizķeras kāja un paklūp guļot uz zemes, pēc dažām sekundēm viņš piecēlās tikai ar vienas kājas palīdzību, kura bija pilnībā iztaisnota. izskatījās tā, ka viņš būtu piecēlies ar skatuves trošu palīdzību, jo savādāk tas nav reāli. tas man šķiet visbūtiskākais pierādījums falsifikācijai! un par mythbusters runājot...  1kārt - nahuj viņiem nodot savu valsti? un 2kārt - tika atspēkoti tikai daži fakti un ne tie būtiskākie... kāpēc viņi neatspēkoja tik būtisku faktu, kā zvaigzņu neesamību bildēs? tas viss bija aukstais karš starp USA un CCCP. arī šobrīd šis karš notiek, bet ne tik sīvi.

4 1 atbildēt

Es domaju kad pastav citas apdzivotas planeetas jo visums ir bezgaligi liels un mes nevaram to visu izpetit

3 0 atbildēt

Labāk būtu sameklējis/-usi faktus par to krievu zondi un pielicis/pielikusi klāt rakstam, būtu interesantāk  ^_^

3 0 atbildēt

veri gud ! emotion

3 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Visums ir bezgaligs, bet materijas daudzums... " kā visspār kautko tādu var izrēķināt? :D

2 0 atbildēt

Kas iebiedējis ? Milzīgās izmaksas, ja tad varēja milzu naudas gāzt pa labi pa kreisi, tagad vairs nevar. 

3 1 atbildēt

Cilvēki ir bijuši uz mēnesi, jo ir nolikts tas spogulis, ar kuru var izmērīt precīzu attālumu no zemes līdz mēnesim :) Tātad, bildēm teorētiski vajadzētu būt īstām... Bet, ja nu gadījumā bildes ir feikotas, tad NASA kaut ko grib paslēpt no cilvēkiem, tikai ko?

2 0 atbildēt

otru pusi mēnesim var apskatīt google earth!

2 0 atbildēt

citrons71

 

Tu patiešām domā, ka mēs esam tik īpaši? Katra pie debesīm redzamā zvaigzne ir tas pats kas mums saule, katrai no tām ir sava "sistēma". Šādu  zvaigžņu ir.....emmm....who knows, un tu tiešām domā, ka nevienā no šīm sitēmām nav tāda planēta, kura ir pietiekammā attālumā no savas zvaigznes, lai uz tās varētu veidoties dzīvība?

Principā Zemes attālums no  Saules ir noteicošais faktors, kāpēc uz Zemes ir dzīvība..

3 1 atbildēt

Kapeec tagad neviens nelido uz meenesi !? emotion

2 0 atbildēt

Baigi labie argumenti, pašai personīgi slinkums rakties pa netu un kko tādu meklēt, pārsvarā ļoti daudz avoti ir svešvalodā, kas nav mana stiprā puse, nekad mūžā nebūtu neko tādu iedomājusies izsecināt, pat arī ja būtu saņēmusies un palasījusi! Tiešām labi! :)

1 0 atbildēt

Ir tāda lieta kā radioktīvais (rentgena un arī citi) starojums (mūs - uz zemes mītošos no tā pasargā atmosfēra), kas 70tajos gados kaut kā nebija ņemts galvā, un astronautiem faktiski paveicās (ja nemaldos, tad starp Apollo11 un Apollo12 bija ļoti liels starojums).

Starpcitu, patlaban ir plānotas arī misijas uz Mēness (kā zināms īpašvārdi rakstāmi ar lielo burtu).

Lai arī cilvēks mūsdienās nav devies īpaši tālu, lai izpētītu Visumu, ir nosūtītas vairākas zondes un Mēness otra puse ir safotogrāfēta no dažādiem leņķiem, lai varam priecēt savas neķītrās ačeles.

 

Labāk uztaisi rakstu par Cidonijas pilsētu. Tad "+" no manis, gan šim gan tam rakstam.

1 0 atbildēt

vovo

1 0 atbildēt

Nu jā, ir tāda teorija, ka Mēness vidū ir iztukšots un patiesībā ir citplanētiešu bāze, kura tika mākslīgi atgādāta zemes orbītā pirms daudziem tūkstošiem gadu, izraisot dažādos senajos rakstos tik bieži aprakstītos "Lielos plūdus" u.c. kataklizmas. Ar šo notikumu var saistīt arī krietnu daudzumu citu seno aprakstu un leģendu, un, lai arī cik tas viss neizklausītos pēc absurda, dažādie fakti tomēr liek aizdomāties...

1 0 atbildēt