local-stats-pixel fb-conv-api

Mājas gariņš12

Neliels apraksts par mājas gariņu, ja godīgi pie manīm arī dzīvo šāds, raksts nav mans, bet ļoti patika.

http://www.spoki.lv/mistika/Ka-parbaudit-vai-majas-ir-majas/271015">http://www.spoki.lv/mistika/Ka-parbaudit-vai-majas-ir-majas/271015

Tas, ko mēs saucam par mājas gariņiem, ir astrālā līmeņa būtnes, kas uzņēmušās kādas konkrētas vietas saimnieku-uzraugu funkcijas. Pilsētu dzīvokļos viņi ir stipri retāk, bet privātmājās un, it sevišķi, vecās lauku mājās - gandrīz vienmēr.

Mājas gariņi ir līdzīgi cilvēkiem - ne ļauni, ne labi, var gan ļoti palīdzēt, gan taisīt tračus, ja kaut kas nepatīk. Astrālā viņi nereti izskatās pēc neliela auguma cilvēciņiem, kas no galvas līdz kājām klāti ar kaķa vilnu un vispārīgi atgādina kaķus, reizēm redzams tikai tāds kā matu kamols. Viņiem patīk mītnes, kurās dzīvo saticīgi, mieru un tīrību mīloši, radoši un kārtīgi cilvēki. It sevišķi viņi mīl kaķus, jo jūtas tiem radniecīgi, kā arī suņus un bērnus, jo paši domāšanā nedaudz atgādina apmēram 4 gadus vecu bērnu - cilvēku dzīve viņiem ir aizraujošs brīnums, tāpēc nevajag brīnīties, ja reizi pa reizei kāda manta noslēpumaini pazūd un atkal atrodas - ļoti iespējams, ka gariņš paņēma to aplūkot.

Viņi sargā savas mītnes no astrālo mošķu iebrukumiem, brīdina mītnē dzīvojošos cilvēkus par briesmām, palīdz saimniecībā - kur ir labs kontakts ar gariņu, tur valdīs patīkama atmosfēra, sadzīves negadījumi būs reti, kūkas nesaplaks. Tāpēc nevajag aizmirst viņiem pateikt paldies ik pa brīdim - atrast mājā klusāko stūrīti, tur ar viņu parunāties, pateikties viņam, paslavēt par palīdzību, atstāt kādu dāvaniņu - spožas mantiņas viņiem ļoti patīk, var arī atstāt kādu kārumu, kas var arī pazust, bet, ja palicis pēc nakts tur pat, tad var aprakt zemē, jo gariņš jau īsti fiziski to neapēdīs, tikai paņems veltes enerģiju.

Ja mājā sākas poltergeistam līdzīgas izdarības, jāpavēro, vai gariņš necenšas par kaut ko brīdināt. Tad var viņam palīdzēt darbos enerģētiski iztīrot māju, pakvēpinot kadiķus, noliekot spoguļu priekšā baltas sveces, neļaujot nepatīkamiem cilvēkiem nākt ciemos. Ja mājās bieži notiek strīdi, iedzeršanas un tamlīdzīgas nebūšanas, mājas gariņš var arī pamest šo māju, un tad tā paliek brīva visādām draņķībām, kuras tieši pievelk šāda uzvedība...

Ievācoties kādā vecā mājā, stipri iespējams, ka tajā jau dzīvos to iemīļojis gariņš. Ja ir kaķis, labi to ievācoties ielaist pirmo, lai parunājas ar gariņu, viņi ir radniecīgi un vislabāk varēs nokārtot visu. Ir arī labi jaunajai mājas saimniecei pavadīt mājā pirmo nakti, noliekot gariņam veltes - sālsmaize un kausiņš vīna derēs - un parunājoties, sveicinot viņu kā mājas saimnieku, pastāstot savus nodomus šai mājā un lūdzot viņa palīdzību saimniecībā.

Ja mājā, no kuras pārvācas, jau ir savs gariņš, to var aicināt sev līdzi, bet tad labāk, lai jaunā māja būtu tikko celta, bez sava saimnieka, savādāk var sanākt nesaskaņas divu mājas sargātāju starpā, un tad priecīgs nebūs neviens.

78 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

ļoti jauki ka tu atzinies ka raksts nav tavs!emotion  lieku +

7 0 atbildēt

Lielisks raksts . :)

3 0 atbildēt

interesanti :)

2 0 atbildēt

+par to ak atzinie ka tas nav tavs

2 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt

Prieks par tiem kam patika.

Dzīvojiet saticibā ar saviem mājas gariņiem, jo īstās, sirds mājas mums ir tikai vienas emotion

1 0 atbildēt

Baigi labais raksts. Beet varbūt zini kā es varu uzzināt vai manā mājā ir mājas gariņš? emotion

1 0 atbildēt