local-stats-pixel fb-conv-api

Kristāliskie bērni.91

1049 23

Nu tātad man uznāca iedvesma kautko darīt. Nolēmu uztaisīt rakstiņu par Kristāliskajiem bērniem. :) Patīkamu lasīšānu

1049 23 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

"Skumji ir tas, ka tad, kad šie bērni tiek ''ārstēti'' ar medikamentiem, viņi zaudē savu brīnišķīgo jūtigumu, garīgās dāvanas un cīnītāja enerģiju." 

Viss, viņu spējas pazūd?

106 2 atbildēt

pirmo reizi par tādiem ' kristāliskajiem bērniem ' dzirdu . bet visnotaļ interesanti un labi :-) 

86 1 atbildēt

Visi bērni ir mazi briinumi! Pilniigi besii shitaas kategorijas!

67 24 atbildēt

Tās ir ar saviem bērniem apsēstu cāļu māšu teorijas. Tip, mans bērniņš tik īpašs, tik īpašs, ka nevar būt, ka nesaņem enerģiju no kosmosa un neizmainīs zemeslodes likteņus. Par tām aurām vispār... kā var būt "brīnišķīgi skaisti" sviedru dziedzeru darbības efekti.

51 22 atbildēt

Nu nezinu, drīzāk tā ir evolūcija, tāpēc atšķiras. Un uz visu pārējo varētu uzlikt uz ģenētikas, piemēram, lielas acis, dzidras, raksturs. Bet tā visi ir parasti bērni, varbūt dažs ir gudrāks kā citi, bet tas ir bijis visos laikos. Un par tām aurām taču bija raksts, ka tie ir tikai sviedri ar elektrisko lauku un tie var mainīties. P.s 2. bildē tik foršas actiņas :)

25 0 atbildēt

varu uzrakstīt kā radās kristāliskie.

*divi hipiji pie ekstrasensa/astrologa* -labdien ekstrasnesa kungs, ko jūs varētu pateikt par mūsu bērnu?

-viņš ir indigo

-ai, tas jau vairs nav nekas īpašs, labi mēs iesim, mums nevajag papildus konsultāciju ciklu pa 200ls

-pag, pag, es jūtu kko. jūsu bērns... viņš ir... kristāliskais!!!

-kas tas ir?

-tas ir krutāks par indigo. superjaunā paaudze.

-wow! tiešām. paldies ka to atklājāt, mēs zinājām ka viņš bija īpašs. lūdzu 200ls, kad varam nākt uz konsultāciju?

tā radās kristāliskie.

13 0 atbildēt

Jā, piekrītu, ka šodien pasaulē nāk daudz jaunu, mums neparastu bērnu. Bet ne visus var uzskatīt par indigo vai kristāliskajiem bērniem. Es arī uzskatu, ka auras krāsa nebūt nenorāda uz bērna īpašīgumu citu bērnu vidū.

Pašai man aura ir skaisti oranžā krāsā. Savas spējas redzēt, sajust un dzirdēt lietas un parādības, ko nemana citi, es atklāju 5 gadu vecumā. Tagad tās kļuvušas ļoti izteiktas un spokus gan redzu, gan jūtu es ļoti regulāri. Pie visa man  ļoti patīk kolekcionēt akmeņus, sajūsmu rada smiltis, no koka gatavoti priekšmeti, stikls (mana vājība) un man visu laiku vajag apgūt kaut ko jaunu. Apkārtējie saka, ka reizēm es protu pateikt citiem kaut ko tā, ka tirpas skrienot pār kauliem, jo es runājot savam vecumam netipiski gudri. Un mana izteiktākā īpašība - es iznīcinu visu esošo, lai radītu pēc tam kaut ko pilnīgi jaunu.  Un es piekopju visādus sevis pašas izdomātus rituālus - man liekas, ka tas, ko es daru, ir pareizi. Protams, nākotnes zīlēšana, pareģojošie sapņi. Acu skatiens, no kura visiem ir bail - cilvēki no manis vienkārši baidās. Neviena teorija uz mani nestrādā, tāpēc par mani varētu rakstīt grāmatas psiholoģijā. 

Un man tas ārkārtīgi patīk! :) 

12 2 atbildēt

Vai man vienīgajai liekas, ka es tagad esmu viena no viņiem? emotion

7 1 atbildēt

Ņemam 2 vienības kristālisko bērnu, 2 vienības cukura un sanāk laba zapte. Tad ņemam 2 veienības degvīna "Kristāls" un sanāk brangs tusiņš!

6 0 atbildēt

bērni piedzimstot visi ir vienādi labi, atšķirās apkārtējo ietekme...

4 0 atbildēt

Ja jau tādi bērni daudz rodas, tad jau Latvijai agri vai vēlu jābūt izceltai no bezdibeņa ārā... :D Lai gan man neticās, viss ir atkarīgs no mums pašiem un nākotnes paaudze vnk strādās tā kā vajadzētu strādāt...

3 0 atbildēt

Es domāju, ka jebkurš bērns savā ziņā ir īpašs, bet atkal no otras puses, cilvēkiem(vecākiem) ir ticis sapotēts, ka nu gandrīz jebkurš ir brīnumbērns un tādejādi izdarot zināmu spiedienu uz jauno paaudzi apliekot to ar pieaugušo dzīves pienākumiem. Varbūt neizejot ārpus robežām, bet tas, ka bērni savā ziņā spēj sajust un uztvert to, ko pieaugušie nespēj, jau bija senzināma patiesība. Bērniem tāpat kā jebkuram ir savādāka psihes uzbūve un tas, ka viņi uz lietām reaģē savādāk un instinktīvāk ir tikai dabiski.

3 0 atbildēt

indigo jēdzienu jau sen izmanto māmiņas, kam ir problēmas ar savu bērnu audzināšanu. jeb pareizāk sakot, tās, kas savus bērnus vnk neaudzina. līdz ar to kaut kā skeptiski raugos uz visiem šiem bērnu tipu dalījumiem...

3 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

pirmā dzirdēšana par tādiem. bet nu var jau pieņemt, ka tādi ir, drīz izdomās caurspīdīgie vai čomīgie bērni. sviests 

2 0 atbildēt
Tagad notiek pārmaiņu laiks jeb Ūdensvīra periods ♒️ Jaunai rasei jānomaina vecā
2 0 atbildēt

Pastav uzskats, ka kristālisko bērnu auras ir augstas, ar  kristālskaidru vibrāciju – tās var būt tīras un starojošas,baltas, zeltainas vai arī dzidras un košas visās varavīksnes krāsās vienlaikus.

Protams, tas ir kas līdzīgs šeit rakstītajam, bet nozīme tomēr ir šīs auras kristaliskajā vibrācijā, ne tajā, ka bērniem patīk akmeņi un kristāli, bet kopumā visnotaļ veiksmīgs ceļvedis interesentiem.

2 0 atbildēt
Ko var izmainīt šie kristāliskie bērni? Kā pasaule uz naudas turējās, tā ir joprojām. Par krutāku tiek uzskatīts kam vairāk naudas un mantu, statuss, un lielākā dzīves daļa tiek nodzīvota tiecoties pēc tā visa. Vēlākā posmā, pēc 30 gadiem- cilvēkiem jāapgādā ģimene un bērni, ap 60- jau ir vecs un nav nekas dižš. Ko man ietekmēs kristāliskais cilvēks, ja es zināšu ka tāds eksistē? Uztaisīs revolūciju? Dzejos? Liks visiem noticēt skaistajam? Labākajā gadījumā viņš būs radoša personība, bet tas arī viss.
1 0 atbildēt

Lai dzīvo cīnītāju gars! 

1 0 atbildēt

Kada draudzene man par viniem bija stastijusi, un gadijuma viniem nav kadas saistibas tiesi ar 1995. gada dzimusajiem?

Bet kopuma milzigs palides par raxtu, jo loti ieinterese shis lietas :P

5 4 atbildēt
« 1  2  3 »