local-stats-pixel fb-conv-api

Ko tu darītu?22

Izdomāju uztaisīt rakstu par izvēli!Lasi šo tekstu un izvēlies variantu.

v
v
v

http://www.spoki.lv/mistika/Ko-tu-darituAtbildes/357126<<atblides

Tu piemosties.Piecelis sēdus gūltā ,paveries pa logu un tev apžilbst acis no spožās rīta saules.Tu paver plašāk aizkaraus.Atver logu,ielaid svaigu gaisu.Bet?Tu izdzirdi kaut ko staigājam pa otro stāvu.Tev paliek bail.Tu sastingsti.Tev trīc rokas!Tu nepārāk skaļā balsī pakliedz-Vai kāds tur ir?-Soļi apstājās.Kāds sāk nākt lejā pa kāpnēm.Tu pieplūsti ar bailēm.Viss miglojas.tu paslēpies aiz gultas malas un redzi kā sāk vērties istabas durvis.To visu tu redzi spogulī.Istabā ienāk vīrs ar melnu masku.Tu centies nēelpot,bet aiz bailēm dari to vēl skaļāk.Tev ir sakosti zobi.Viņš nāk tuvāk pie gūltas,līdz kāds viņu pasauc uz otro stāvu.Tev ap sirdi paliek tik viegli,tu itkā izkūsti.Tu piecelis.paskaties pūkstenī-tas rāda 10:37!Tu lēnām izej no istabas,durvis mazliet nočīkst,tu sastingsti,tu klausies vai viņi to dzirdēja.Tu dzirdi kā otrajā stāvā sarunājās vairāki vīrieši.Tu ieej virtuvē.Tur no loga spīd spoža pavasara saule,pa rādio skan jautra sambas melodija,uz galda stāv tev pagatavotas brokastis,tu uz brīdi aizmirsti par notiekošo, līdz dzirdi vairākus soļos,kas nāk lejā pa kāpnēm.Tev apstājās sirds uz milisekundi,bet liekās itkā tā būtu vesela mūžība.Sirds lec pa muti laukā,tu skrien ārā pa virtuves durvīm,un ieskrien istabā aiz sevis aizcēršot durvis.Tu dzirdi,kā apstājās soļi,vai tie ir prom?Tie sāk nākt vēl ātrāk.Tā nu tu stāvi istabas vidū ar satrauktām acīm un tev trīc kājas tik stipri,ka tu pat tās lāga nejūti.Tad TU?

-------------------------------------------------------------------------------------
A)Paslēpies skapī.
B)Nokrīti uz ceļiem un gaidi.
C)Paņem uz galda stāvošo tēva medību nazi.
-------------------------------------------------------------------------------------

Gaidat turpinājumu un lasiet ,ko esat izvēlējušies!

100 14 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

gulta, pulkstenis un radio. Variants d - man nav otrā stāva

6 2 atbildēt

C)

4 1 atbildēt

D) Paņemtu tēva medību nazi , Pieskrietu pie durvīm - tā , lai durvis atvērtos uz manu pusi . Tad nožmiegtu pirmu trāpot tam ar nazi kaklā vai citādi. Tad  ( ja ) šim čalim būtu ierocis rokā -  saķertu to līķi pirms viņš nau nokritis zemē un izmantotu kā aizsegu un blieztu ar lodēm pa pārējiem . Kad patronas beigtos paņemtu tēva nazi, un gaidītu likteni .  Bet ja godīgi pārmīztu jēgu un izlektu pa logu na*uj !

4 2 atbildēt

a) emotion

3 1 atbildēt

Pazvanītu Čakam Norrisam - viņš sens ģimenes draugs. ;DD

1 0 atbildēt

((((C))))

1 0 atbildēt

tad... man noskan modinātājs

2 1 atbildēt

c

0 0 atbildēt

a) :D

0 0 atbildēt

Noteikti c

0 0 atbildēt

c)

0 0 atbildēt

Uzvilktu melnu masku sabāztu zem džempera vates kluču... nu tā lai izskatos pēc baigā kačoka... un ietu pie viņiem, tad viņi pārmīzīs hēgu un aizbēgs, bet es ielīdīšu spokos un urzkastīšu tilzu komentāru!

0 0 atbildēt

c loģiski

0 0 atbildēt

c

0 0 atbildēt

 

 

ES STAVET IZTABAS VIDU UN IESLEGTU MUSIKU UN KAD VINI IENAKTU APENES SAKTU DEJOT U PAPRASITU VAI VINIEM NAU CIIGAS :D BET ES TAA CHIST DARIITU UN JA VINI SANIKNOT NAKTU VIRS PAKERTU NAZI UN TEIKTU NEMIET KO GRIBAT TIKAI CIIGU PLZZ :D

0 0 atbildēt

C un tad A un tad E(kad viņi atver skapja durvis vienam iepišu ar kāju pa olām nākošajam ar nazi nierē un trešajam ar pirkstu ieduru acī, un smiedamies aizeju pazvanīt mentiem.!)

0 0 atbildēt

sasietu un kaitinātu viņus!!!

0 1 atbildēt

0 1 atbildēt

a un c :)

1 2 atbildēt

kad biju virtuve pa logu araa izlektu un skrietu pie kaiminjiem lai sauc mentus !

1 3 atbildēt