local-stats-pixel fb-conv-api

Ko mēs sapņojam/murgojam?60

133 0

Gribu informēt, ka šis jau būs nedaudz labots raksts, 

es saku lielu paldies tiem spokiem, kuri bija atsaucīgi un pastāstīja kādus savus murgus iz dzīves, tākā atsaucība bija diezgan liela, tad vēl līdz 3dienai tiks vākti spoku murgi, un pēctam apkopoti-populārākie(ja ir kāds spoks, kurš nevēlas, lai pēc tam tiektu publicēts viņa vārds, norādīt iepriekš)

 

Atradu internetā dažas sarunas par to, ko katrs murgo, būtu interesanti palasīt, un padalīties, cik daudz no tā (vai ko līdzīgu) esat redzējuši jūs.

Murgs- ir cilvēka patoloģisks stāvoklis, kurā viņš pārņemts ar kādām idejām vai izjūtām, kas neatbilst realitātei. Šādā stāvoklī cilvēks neuztver nekādus saprātīgus argumentus vai pierādījumus, kas apgāž viņa apgalvojumus, un viņu nav iespējams pārliecināt par šo apgalvojumu nepamatotību.

Murgi ir cilvēka smadzeņu slimības simptoms, kuru raksturo domāšanas procesa traucējumi.

Nu ko, lai interesanta lasīšana.. :D


133 0 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Kko jau laikam  ir murgojis katrs! :)

12 0 atbildēt

Sen, sen...sapņoju, ka pie baise stāvu un man kājā no baseina izlekusi haizivs iekožas un nelaiž vaļā un nenormāli sāp. It kā saprotu, ka sapņoju un mēģinu pamosties, trakākais, ka pamostos, bet pamostos sapnī un atkal turpinās tas pats - haizivs kož man kājā, it kā pamodos vēlreiz, bet atkal sapnī un tad jau sākās panika ne tikai par to, ka haizivs kož, bet arī par to, ka nemūžam varbūt pat nepamodīšos.

 

Ir vēl bijušas reizes, kad pamostos, bet pamostos sapnī un sākās panika - a la visu mūžu tagad palikšu tajā sapnī, bet uzreiz tā nevaru normāli pastāstīt pašu sapni.

2 0 atbildēt

Labs.

2 0 atbildēt

Kapēc man tikai nesakarīgas huiņas rādās kuras pat ir grūti aprakstīt emotion

2 0 atbildēt

LOL kad cilveks sapnii kriit tas nozimee ka vinjs aug :)

2 0 atbildēt

Man ir tā ka es krītu un atsitoties gar zemi,pamostos un ir tāda dīvaina sajūta,itkā reāli būtu nokritusi..

2 0 atbildēt

*Uiii- cik reizes neesmu nosapnjojusi, ka es kádam censhos iesist no visa spéka, bet vinjam tas ir ká spalvas pieskáriens. Tracinosha sajúta.

*Tad vél es biezhi lidoju. Ieskrienos, atsperos un lidoju. Patík lidot.

*Par krishanu. Es sapnjuju, ka párkrítu akas malai un krítu melná bezdibení... Paniskas bailes no shí sapnja, jo sajútas ir sasodíti reálas.

*Já, un cik reizes nav bijis tá, ka bégu no káda, bet es skrienu uz vietas vai arí sasodíti léni un tas otrs mani túlít, tílít panáks.

Tie tádi vispáréjie sapnji, kas visiem iespéjams rádás, bet aizvakar TÁDS MURGS.

Sapnjoju, ka esmu májás LV. Mana bérníbas draudzene(neesmu ar vinju ísti runákusi vairákus gadus) ar mani strídas un pret kaut ko protesté, es tikai smejos. Tad pékshnji no nez kurienes parádás veca vechinja(izskatás péc raganas) ar beigtu un sakaltushu zhurku!!!! Vinja man sit ar to sakaltusho zhurku un saka, ka es mirshu! Es no vinjas bégu, bet vinja visu laiku panák, sit un atkárto, to frázi. Tá arí pamodos, shokéta no izbailém, ka iespéjams man dríz bús jámirst. á, un dazhkárt vél murgoju, ka man dzenas pakalj melns, pretígs, grigantisks un sakropljots vilks vai suns, ar atnjirgtiem zobiem un siekalám, kas shkjíst pa gaisu. Lieki piebilst, ka vinjsh mani panák un sák plosít. Sajútas, lídz riebumam dzívas.

2 0 atbildēt

es reiz sapnoju ka uz manas skolas jumta ir slidotava un tur visi slidoja tad es ljoti ieskreejos un kritu lejaa un tad pie pa6as zemes pamodos un ljoti triiceja sirds :D

a nez kas butu ja piem nepamostos mby pa iistam nosistos?

2 0 atbildēt

Ļoti labi atceros vienu sapni, kura nosapņošanai gan jau, ka kkādas filmas būs mani iespaidojušas. Sapņoju, ka staigāju pa pavecu muižu nakts laikā, kurā redzu pati sevi ieejam gulēt, bet tajā pašā laikā turpinot it kā apsargāt to muižu (ar domu - pa kluso). Redzu, kā muižas sulainis ieiet gulēt un viņam gultā ar giljotīnu tiek nocirsta galva un es saprotu, ka kkas ir riktīgi sācies, kkādā man acu skenerī tiek norādīts, ka jādodas meklēt kaut kāds ta ne noziedzinieks, ta ne terorists. Pēkšņi saprotu, ka esmu specaģente un uz tās ielas arī atrodu to personu, kuru vajadzēja apturēt. Saku viņam - lai stāv un netuvojas, ka šaušu. Galu galā saprotu, ka jāšauj vien ir. Mērķēju šaut pa auss ļipiņu (ar domu, tas būs sāpīgāk). Šauju un palēninājumā redzu, kā izšauju peintbola krāsaino bumbiņu un tā palēninājumā izšķists (bļurkt...) .  Tālāk it kā mani nolaupīja, bet viss beidzās labi. 

Vnk. šis sapnis man tā labi palicis atmiņā, jo tādā normāli pastāstāmā secībā viss ir noticis.

1 0 atbildēt

nja, nu traki tiem, kas nokartojas gulta :D man ari ta dazhreiz ir, tikai bez slapjas gultas...! :D it ipashi no ritiem, kad vajag izspiest citronu, tad gandriz jaw saku to sapni darit un tad, protams, pedeja mirkli pamostos, jo, ja nepamostos, tad nokartotos gultinja... :D:D:D:D vel sapni ir forshi lidinaties apkart pa pazistamam vietam, bet reti gan sanak :( un vel forshi ir tieshi pirms iemigshanas, kad esi pa pusei nomoda un pa pusei sapni kkur paraut uz gurkji...:D tik tizla sajuta... :D 

1 0 atbildēt

liels paldies, visiem, kas sniedza savu pieredzi ar šo mistisko būšanu-sapņošanu...

domāju būs jāuztaisa vēlkāds raksts, kur tiks apkopoti populārākie mūsu spoki murgi/sapņi...:)

1 0 atbildēt

vienreiz sapnī tipa grauzu kāpostu. no rīta pamostoties man gultā mētājās kāpost lapas. droši vien pa miegam aizstaigāju uz virtuvi pakaļ, bet tas gan ir dīvaini, jo mēnesserdzīga neesmu.

1 0 atbildēt

Es laikam esmu mēnes sardzīga, man no rītiem stāsta, piem- ka es esmu stāvējusi vecāku istabā un skatījusies kā viņi guļ :D

1 0 atbildēt

5. man bija tā arī gadijies tik paspēju pamosties vell drusku dat būtu dirsa :D

1 0 atbildēt

man ir bijis sapnis, ka es psihiatriskajā slimnīcā bēgu no mazās meitenītes, jo viņas klātbūtnē nespēju paelpot. smakšanas sajūta bija reāla. kad jau likās, ka tūlīt miršu, pēkšņi uzradās 2 cilvēki (meitene un puisis). Viņi man palīdzēja uzrāpties uz palodzes, lai es varētu izlēkt pa 3 stāva logu. Izlēcu pa logu un tad lejā atkla viņus satiku un viņi mani aizvilka uz kkādu dzīvokli un noguldīja gultā. meitene mani apskāva, pasmaidīja un pateica, ka viss būs labi. Sajutos ļoti laimīgs (šī sajūta arī bija reāla) un atslēdzos.

0 0 atbildēt

man taa ir bieži ka sapnī itkā krītu no liela ugstuma un pilnīgi jūtu kā es krītu,un no bailem salecos un uzreiz pamostos,bet bieži vien kkādi erotiski sapņi rādās :D

0 0 atbildēt

man šizīgs likās sapnis, kurā es sēdēju savas mājas pagrabā, jo ārā plosījās tornado. tad es izskrēju no pagraba ārā, lai izglābtu kkādu groziņu, ko biju aizmirsui, un uz manu pusi sāka nākt tornādo, kuram virsū rēgojās drauga galva, nu un tad es ar to groziņu bēgu no tā tornado pa visu pilsētu. un vēl man mugurā bija apmetnīts un cepurīte kā sarkangalvītei :D

0 0 atbildēt

gribēšu redzētu spoku bezsakarīgos sapņus :D man tādu ir daudz, jo ļoti bieži atceros. vienreiz arī bija tāds sapnis, kurā kāpu pa tuneļa trpēm augšā, tur piebrauc mašīna, kurā draugs (tas pats, viņam laikam patīk man sapņos pāri darīt :D), viņš izvelk ložmetēju un izšauj man vēderā caurumu. ne asiņu, nekā, tikai milzīgs caurums man vēderā, pa kuru vējiņš pūš. tad šis noskrien pie manis un mierīgā balsī saka, ka aizvedīs uz slimnīcu. bet dīvainākais tas, ka es tajā sapnī tik albi jutos un arī pamostoties bija tāda laimes sajūta.

0 0 atbildēt

5. sapnis ir ''comand control'' emotion

0 0 atbildēt

Man ir bijis ta ka es kritu no trepem leja un pamostos no ta ka salecos gulta. :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »