local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar "Ceļotāju laikā"17

69 3

Ceļošana laikā.

Par šo tēmu noteikti te jau ir bijuši raksti, bet meklējot info intereta dzīlēs, atradu tādu cilvēku kā John Titor, kurš apgalvoja ka ir ieradies no 2036.gada, neviens viņam īsti neticēja, jo viņš izteica absurdus minējumus par nākotni savā webā.. kas vēljoprojām darbojās--> http://www.johntitor.com tos viņš tur postoja laikā no Novembris 2, 2000.gads -21.marts, 2001.gads. un pēc tam pazuda bez jebkādām pēdām..

Parakājos dziļāk un uzzināju, ka īstenībā, viņš ieradās kopā ar John Vasos, kurš bija īstais ceļotājs laikā un bija ieradies no 2550.gada uz 2036.gadu, izmeklēja saules iedarbību uz zemi.. Uzturējās viņš paŗis mēnešus, kā laikā viņš iepazinās ar John Titor, kļuva tik tuvi draugi, ka J.Vasos atklāja, ka viņš ir no nākotnes. Un nonāca līdz tam, ka John Titor pārliecināja, ka viņam vajagot atgriezties uz 1975 gadu, lai iegūtu IBM 5100 veco datoru, kam bija vajadzīga operētāj-sistēma. šāda veida datori vairs nebija saglabājušies 2036.gadā, ja bija, tad pie kolekcionāriem, vieglāk būtu aizceļot laikā. Datoru viņam vajadzēja, jo gribēja izveidot jaunu sistēmu savā dator-firmā.. IBM kompi viņš nopirka no sievietes Yvonne Lamek, kura sajuka prātā, jo viņa uzzināja, ka ceļotājs laikā ir nopircis šo datoru.. (par šo čiku vēl nēesmu līdz galam izpētījis, noteikti izdarīšu.)

Kad dabūja kompi, kaut kādu iemeslu dēļ viņš iegriezās 2000.gada oktobrī..

Sūdi sākās, ar to, ka viņš nebija trennēts šādam braucienam, un lēnām sāka sajukt prātā. Viņam sāka likties, ka viņš ir no tālas nākotnes, un sāka likt internetā bildes no savas laika mašīnas, kas ir fake, un visādu rasējumus.

Lai ceļotu laikā, cik nopratu pēc izpētītā, ir jābūt ļoti spēcīgai psihei, un nedrīkst ilgi izturēties vienā vietā. Jābūt speciāli trenētam.

Tas viss izklausās diezgan episki, bet jo dziļāk rokās, jo vairāk viskaut kas velkās kopā. Mošk es vienkārši esmu nojūdzies ar putām mutē! ;D

Diezgan būtiski laikam ir pieminēt, ka ceļošanu laikā cilvēki atklās, kad sapratīs kā darbojā smelnie caurumi.

Intervija ir ar Kādu no laika ceļotājiem vārdā KRONBUS. Brīžiem ir nesaprotama, jo tas notiek telepātiski, tāpēc šur tur jāpārlasa divreiz, un dažas vietas pat es nesapratu. Un kas tas ir par "trauku" es vēljoprojām neierubīju.. varbūt kāds var paskaidrot. Piedodiet par tulkojumu, Latviešu valoda nav mana stiprā puse. :>

SESSION 29/AUG/98

Intervētājs - Horacio Velmont

Saruna ar "Kronbus"

Int: Kas ir atnācis?

K: Mani sauc Kronbus…

Int: ..es tevi klausos!

K: es esmu "Time traveler"

Int: ceļotājs?

K: Tieši tā, Es nāku no 2555 gada, skatoties pēc jūsu laika.

Int: Kur Tu tagad esi? es domāju.. tavs fiziskais ķermenis..

K: Fiziski es esmu te, šajā laikā, tavā tagadnē..

Int: bet kur tieši?

K: Esmu tajā vietā, kuru robežas jūs dēvējat par Buenos Aires un komunicēju ar tevi telepātiski.

Int: Buenos Aires robežās? Ļoti interesanti! Acīmredzot tu nēesi piedzimis šajā laikā, bet vienkārši uzradies.. tas tā ir?

K: Es esmu ceļotājs laikā. Es piedzimu tavā nākotnē.

Int: Protams, bet es jautāju vai tu uzradies mūsu laikā?

K: Es piedzimu 2525. Tas nozīmē, ka esmu 30 gadus vecs.

Int: Tas ir skaidrs, bet mans jautājums ir, kā tu uzradies mūsu laikā no 2555 gada? Tu uzradies pēkšņi, vai kaut kā savādāk?

K: Protams tas notiek pēkšņi, ir gaisma un redzams caurums, un tad parādās mans attēls..

Int: Es aptuveni iztēlojos to kā tas ir, jo ir daudz zinātniskās fantastikas filmas, kur to parāda, bet liekas, ka tev tas ir pa īsto, tur ir kāda saikne?

K: … un vispār, es neatlidoju ar nekādu lidojošu mašīnu, vai kā jūs tos dēvējat -NLO. Konkrētāk, tas ir kā kustība, man līdzi ir ierīce, un ar šo ierīci es varu kustēties atkal.

Int: Ir tāda amerikāņu filma, filmēta priekš televīzijas un tā ir sadalīta nodaļās sauktas kā "Ceļotāji", kur var redzēt to ko Tu stāsti…

K: Tas kas notiek tajās sērijās, kā Tu stāstīji, ir filmēts pirms 30 gadiem tavā laikā, mēs tagad esam 1998, tas nozīmē 1960, un pēkšņa pazušana neeksistē kā tas tiek rādīts TV sērijās, bet salīdzinājums ir līdzīgs tāpēc, ka misijas kuras veicam ir praktiski līdzīgas kuras tiek veiktas tajās sērijās. Bet molekulārā sadalīšanās ir daudz lēnāka. Mums tas prasa gandrīz 20 sekundes, tas nav pēkšņi.

Int: Vai pārejas laikā ir kādas sāpes?

K: Nē, ir tikai tāda neliela niezoņa, nekas cits.

Int: Vai šeit uz zemes ir daudz ceļotāji laikā?

K: Tie varētu būt 30 vai 40, vairāk vai mazāk.

Int: Kādi ir tavi personīgie dati? Es domāju tavs izskats. Parasti tos drīkst zināt.

K: Nū, es esmu 1,80m. garšs, sveru 88 kg, man ir sarkanīgi mati, jūs saucat par rudgalvjiem, īsi, bet izspūruši, man ir zilas acis, esmu ļoti stiprs un esmu mācījies visu veidu cīņas veidu, gan pagātnes, gan nākotnes. Tas nozīmē, ka man ir pilnīga kontrole pār savu ķermeni, es varu samazināt sirds sitienu skaitu līdz 20 sitieniem minūtē un, ja ļoti vēlos paātrināt to līdz 150 sitieniem minūtē.

Int: Vai starp tevi un Kaspar Hauser ir kāda saikne, viņš arī bija ceļotājs laikā?

K: Viņš ir mans partneris, viņš ir nācis viņa laikā tad un tagad, kopš mēs ceļojam regulāri.

Int: Kāda ir tagad tava īpašā misija šeit?

K: Man ir dažādas misijas. Bet šobrīd es atnācu, jo es laboju vienu politisku problēmu, kas notiek Buenos Aires teritorijā- un šis nav laiks tapt atklātam - turklāt, es izmantoju iespēju sazināties telepātiski caur šo "trauku" , lai izklaidētu visas šaubas, kas tev varētu būt radušās.

Int: Mūsu gidi informēja mūs, ka Nostradamus bija ceļotājs laikā…

K: Nostrodamus ir ceļotājs laikā… turklāt viņš sevi tā nesauc. Visi mūsu vārdi beidzās ar "Bus", piemēram es sevi saucu par Kronbus.

Int: Tu zini visus jautājumus ko tev prasu?

K: Es tev atbildēšu kā normāls cilvēks, nēesmu nekāds gars vai spoks, esmu vienkārši persona, kas komunicē ar tevi telepātiski, tāpēc, ka mums ir tāda spēja to darīt, un to ko es varu atbildēt, es atbildēšu, to ko nezinu, es nezinu, to kas man ir aizliegts tev teikt, to neteikšu. Vienkārši.

Int: Cik es sapratu, garīgās personības, kuras vada šo "session" sūta tev atbildes kuras tu ignorē. Tas ir tā pat kā šobrīd?

K: Protams!

Int: Vai tas pats "Trauks" ietver sevī atbildes? Es to jautāju, jo man ir zināms, ka personas, kas komunicē ar "Trauka" starpniecību, nezin, kam pieder…

K: Protams, tas ir pareizi. Turklāt es arī esmu mēdijs, un savā laikā es sazinos ar eņģeļiem līdzīgām būtnēm no sestyās lidmašīnas, garīgas būtnes no septītās lidmašīnas un tā tālāk.. Es pat esmu savienojies ar Eloah, bet nēesmu pirmais cilvēks, kurš to ir izdarījis.

Int: Vai ir iespējams uzzināt, kurš bija pirmais, kurš to izdarīja?

K: Jā, tas ir šis "trauks" kurš to izdarīs drīz. Maksimālā būtība viņam tagad ir enerģija - Krists.

Int: Kad Tu atgriezīsies savā laikā, kurā datumā Tu to darīsi?

K: Parasti, lai mani nepiemeklētu psiholoģiska rakstura problēmas, ja es esmu te vienu nedēļu, manā laikā arī ir pagājusi nedēļa. Bet ja es vēlos, es varu atgriesties tieši tajā sekundē, kurā es aizgāju. Piemēram, es aizgāju 3.martā 2555 gadā 15.00, un es varu atgriezties tajā paša dienā 15.01

Int: Šis jautājums ir skaidrs… Cik ilgi Tu paliksi šajā tagadnē?

K: Patreiz es vēl nezinu, vēl palikušas dažas lietas, kas jānoved līdz galam.. man līdzi ir aparāts "traslator", komunikāiju ierīces, un optisks skatu meklētājs implantēts man pierē, kur atrastos trešā acs, ar to es esmu kontrolējams no nākotnes, tā, lai es neizdaru kļūdas.

Int: Kā tu maskējies šeit? Es domāju, kā tu vari nepamanīts atrasties starp mums?

K: Es nemaskējos, es uzvedos kā normāls cilvēks, jo es esmu normāla persona.

Int: Bet šeit tev ir kādas aktivitātes, es domāju, Tu kaut kur strādā?

K: Nē, jo laiks ko varu pavadīt šeit ir īss. Bet mums ir tāda iespēja, kāgan nevarētu būt? Vairākus gadsimtus pēc tevis - lai būtu visas vajadzīgās dokumentācijas un tiktu sveikā nepamanīts : identitātes dokumenti, kurus jūs saucat par D.N.I, darba serfitikāts, medicīnas karte, kredīt kartes tās vecās.. tās kuras jums ir, jo mūsu laikā tas viss ir savādāk, turklāt ne peso ne dolāri eksistē, mēs mūsu naudu saucam par "credits"

Int: Vai būtu iespējams tā ka… spriežot no tā, ko stāstīji, tu atgriezies vakardienā un nogalini mani?

K: Teorētiski jā, bet praktiski tas ir neiespējami… Mums ir, un tas ir ielikts datoros… emm, tos vairs nesauc par datoriem manā laikā, šāda veida mašīnas, bet nu es saucu lietas vārdos, lai Tu saprastu, par ko es runāju. Mums ir pilnīgi brīva griba darīt visu ko mēs vēlamies, neviens ar mums nemanipulē no nākotnes kā ar lellēm, bet mums ir ierīce, kas nekavējoties ziņotu par tādu gadījumu, un tas tiktu novērsts ar citu personu palīdzību. Pa lielam, ja notiktu šāda modifikācija pret to kāds ir lielais liktenis, kā teiktu jūsu laikā "sarkanā gaisma" iedegtos un viņi zinātu, ka es izdarīju kļūdu.

Viņi nekavējoties ierastos lai to novērstu. Mēs nedrīkstam neko pārveidot. Tas ko mēs darām ir tieši pretējs: mēs novēršam šāda veida modificētas pārmaiņas. Kā jau mans "trauks" tev teica iepriekš, kopš lasu viņa prātu perfekti, pirms sesijas sākuma, ja Brutus būtu pārlauzis sprandu vienu dienu pirms nogalina Cēzaru, vai būtu inficējies ar nāvējošu vīrusu un nomiris, nedēļu pirms, mums kā ceļotājiem laikā būtu obligācija novērst šo notikumu, tā kā mēs nedrīkstam pieļaut, lai vēsture mainās, jo Brutus ir jānogalina Cēzars, tā tas vienkārši ir.

Inf: Tas ir skaidrs, bet tu tagad demonstrē to, ka ir iespējams, vismaz teorētiski, šajā brīdī es varētu paņemt nazi un nogalināt šo "trauku"

K: Protams, ka Tu vari!

Inf: Bet.. Kāds tam ir sakars ar brīvu gribu? Es domāju par to ko runājām iepriekš, brīvā griba būtu ekstrēmi relatīva.

K: Tā ir relstīvi brīva griba katra paša liktenim. Piemēram, tā vietā, lai Tu izsauktu Taxi, tu brauc ar autobusu, tur tu satiec personu, kas piedāvā darbu. Ja Tu būtu paņēmis Taxi, Tu nebūtu viņu saticis. Tu izvēlējies braukt ar autobusu, bet nu šī spēle ir Dieva radīta, tas jau sen bija ieprogrammēts, ka Tu izvēlēsies autobusu.

Inf: Es nesaprotu, ja Dievs šo spēli jau ir izveidojis, kur ir mana brīvā griba?

K: Īstenībā, tu jau esi viņu izvēlējies. Tur ir brīvā griba. Tev pilnīga un absolūta brīvā griba, ko neviens neierobežos. Bet tiklīdz Tu vienreiz esi izdarījis savu brīvo gribu, vēsture jau ir uzrakstīta. Un tajā brīdī tā vairs nedrīkst būt mainīta - modificēta. Tas ir tā pat kā es tev teiktu, tev ir ļoti vecs dators.. vecs priekš maniem laikiem, Tu pat nezini tos simtiem gigabaitu, kas ir mūsu ierīcēs, bet šajā laikā visparastākajiem datoriem ir tikai pāris gigabaitu.. Mūsu cietie diski, kuri ir mazāki par jūsu viena centa monētu ietver sevī 10 nacionālās bibliotēkas no katras valsts. Tas ko es domāju…. kā es to varu izskaidrot? Jo man nav viegli izskaidrot spirituālai personai…. tapēc es šaubos.. es centīšos..

Piemēram, es iedodu tev datoru, kas tev ir un tev ir jāuzraksta darbs, bet klaviatūra slikti strādā, ja centies rakstīt, jo tas neizdzēš to, kas ir augšā….. es tevi telepātiski lasu.. es tev iedošu citu vienkāršāku piemēru: Ja tavs ierastītājs ir slikts un tu nevarētu ierakstīt manu balsi pāri mūzikai, kas tur ir biju iepriekš, tad šī kasete nebūs laba, lai veiktu divus ierakstus… Tu saprati?

Int: Jā perfekti..

K: Iedomājies disketi, kas ir šajā laikā, tā atļauj izdarīt tikai vienu ierakstu: Tu uzraksti darbu, kuru tu esi rakstījis tādu kādu Tu gribi, tiklīdz to esi izdarījis, Tu nevari viņu pārrakstīt. Mašīna pēc tam veic teksta labojumus ar komatiem un burtiem vai vēl sazin ko, bet brokastu vietā Tu gribi uzlikt pusdienas, Tu to nevari izdarīt, jo jau esi uzlicis brokastis. Tātad, tas kas ir ierakstīts pirmais to nedrīkst vairs mainīt.

Cilvēku dzīvēs ir tieši tas pats. Tu vari aprecēties, būt šķīries, būt viens, vari noliegt seksuālas attiecības. Bet tiklīdz Tu esi apprecējies, tu nevari atgriezties pagātnē un to mainīt.

Tad tev vairs nav neierobežota brīvā griba. Vienreiz tas ir uzrakstīts un izdzīvots ar brīvu gribu, tas ir darīts!

Int: Tas nozīmē, ka tas ko es daru šodien kaut kā nosaka to ko es darīšu rīt?

K: Protams! Pieņemsim, ka rīt Tu tiec uzaicināts uz lauku māju un tu saki šodien, "nē, es palikšu mājās lai izgatavotu vēl kopijas, kuras man jānodod pirmdien". Tu esi jau izplānojis savu dienu. Tu nēesi sevi ierobežojis brībajā gribā. Tu jau esi ieprogrammējis to. Un tad Tu atkal pārdomā un tomēr gribi braukt, bet Tu nevari, jo cilvēki ir paņēmuši tavu mašīnu, tev nav spēju ar viņiem sazināties telepātiski, un Tu nezini kur precīzi atradās tā lauku māja, vai tā bija Garinā, vai Pilarā… Tad Tu noteikti teiksi, Es ierobežoju savu brīvo gribu… bet tā nebija.

Int: tas ir skaidrs.

K: Bet tu vari beigt strādāt un aiziet uz kino, bet uz lauku māju Tu vairs netiksi.

Int: Šajos apstākļos, tas kādreiz ir nobrucis - izgāzies?

K: Nē, tas ir neiespājami jo iepriekšējā vēsture jau ir ierakstīta, jebkāda pārveidošana parādītos uz mūsu datoriem.

Int: Vai tas būtu līdzīgi, kā filai, kas jau ir nofilmēta?

K: Protams… mums nākotnē ir gari filozofiski dialogi par šo problēmu. Piemēram, kāpēc Hitlers vēl ir dzīvs, kapēc Attila turpina dzīvot. kapēc mēs ļāvām Alexandrijas bibliotēkai nodegt, kapēc mēs nešmaucāmies, piemēram uztaisot mikrofilmas ar visām tām grāmatām no bibliotēkas un pēc tam izmantotu tās nākotnē?… jo tad mēs mainītu lietas nākotnē, tas nedrīkst būt mainīts ar tādu zināšanu līmeni.

Int: Iespējams te varētu teikt, ka tas, kas liekās labs tagad, rīt redzot rezultātus tas vairs nebūs tik labi…

K: nu jā, un ir lietas kas ir tikušas izmainītas nākotnē, bet tās tika izmainītas, jo tā tam vajadzēja būt. Un tagad es tev pateikšu kaut ko, kas tev sajauks galvu vēl vairāk: pat ceļotāji laikā ir paradzēti vēsturē, jo tie ir daļa no notikumiem, kas jau ir notikuši tikuši ierakstīti…

Int: Kā tas ir??

K: Es tev paskaidrošu. Es, Kronbus, es ceļoju uz pagātni, man ir filozofisks dialogs ar Aristoteli. Nākotnē es uzrakstu esseju par to dialogu un es publicēju šo grāmatu ar Aristoteļa dialogiem - manā laikā nav grāmatas bet ir mikrofilmas, bet iedomāsimies, ka man ir grāmatas, es kaut ko izmainu, jo es ņemu filozofiju no pagātnes.. bet tas arī jau ir ticis paredzēts.

Int: es sapratu… tad, pat fakts, ka Tu esi šeit kaut kādā veidā izmaina nākotni?

K: Protams! Es tagad kaut ko izmainu, jo tu rīt Tu publicēsi grāmatu ar manu sarunu un teiksi, ka ceļošana laikā ir iespējama.. Būs cilvēki, kas tam ticēs, un būs tie, kas neticēs, bet vismaz tu mainīsi kādas teorijas. Bet nu protams, tas arī ir paredzēts, savādāk, es ar tevi nekomunicētu. Lai skaidrāk atbidle'tu uz šo jautājumu, es no sava laika šo sarunu redzu kā pagātni, tas nozīmē, ka tā ir daļa no vēstures. Šī saruna notiek, jo tā jau ir notikusi.

Int: Tagad es saprotu skaidrāk.. Tu zini, kas notiks rīt, parīt, aizparīt…un jebkurā dienā nākotnē?

K: Ja Tu jautā par to vai varu to teikt, nē to es nevaru.

Int: Nē es nedomāju par atļauju, bet vai Tu zini, kas notiks, vai notika rīt piemēram?

K: Ja Tu domā, vai es spēju zināt savu nākotni, ja esmu 3.martā 2555. gadā.. dienā kur ir mana tagadne - vai es varu zināt, kas notiks 4.martā, atbilde ir nē. Bet, ja Tu jautā vai es zinu, kas notisk rīt tavā laikā, atbilde ir, jā es to zinu, jo tā ir mana pagātne, bet es nedrīkstu tev viņu stāstīt.

Int: Paskatīsimies, vai es sapratu pareizi: Tu zini ļoti precīzi un pārliecinoši bez jebkādām aizdomām, kas notiks rīt?

K: Bet kā gan es to varētu nezināt, ja esmu ceļotājs laikā? Es to zinu perfekti. Es zinu, vai Tu esi triumfējis, vai Tu aizgāji tālāk, vai grupa būs pazīstama ārpus valsts.. to visu es zinu, bet man ir aizligts to visu tev stāstīt, jo tas viss tevi iespaidos. Un ja es tev pateikšu : "Jā būs totāla uzvara!", varbūt Tu paliksi resns - es runāju, lai tu saprastu. - un tur nav nekāda uzvara.

Un tādā pašā veidā, ja es tev pateiktu: " Tu izgāzies pilnībā!" un šī ir pēdēja mūsu sesija, no šī brīža tu būsi galdnieks. Un varbūt, kaut kas, kas ir ļoti svarīgs ir ticis izmainīts. Tādēļ, es atkārtoju, es nedrīkstu tev neko teikt. Pietam tas ir aizliegts arī manā nākotnē, jo mašīna, kas ir kā tārps, ieprogrammēts tā, ka neļauj to darīt. Laika mašīna ir vienmēr ieprogrammēta uz pagātni. Mēs nevaram ceļot uz nākotni.

Int: Tu vari aizceļot kaut kādā veidā uz savu nākotni?

K: Nē, uz mūsu nākotni mē snevaram…. es varētu šmaukties…. bet ir fizikas likumi, kurus nedrīkst pārkāpt. Tu vari ceļot uz savu pagātni, bet Tu nevari ceļot uz savu nākotni. (Piezīme: tā ir viņu tehnoloģiju limitācija, tas nenozimē, ka tas ir neiespējami.)

Int: Vai tev arī ir savs Thetan, dvēsele vai kas augstāks, es domāju garīgā daļa?

K: Bet kā gan man tas varētu nebūt? Protams man ir Thetan! Tas ko gribu apstiprināt, man nav tādu zināšanu, bet gan tehniskās. Ja viņi jautā par manu inteliģences koificientu šajā brīdī, es teiktu tas ir tuvu 180, kas ir augstākais IQ.

Bet tas nav filozofiskais koificients, iespējams, drīzāk tehnoloģiskā tipa. Es varu salikt jebkuru ierīci ar savām rokām, kas ir šajā laikā.

Turklāt, ja es salīdzinātu sevi ar dižākajiem karate meistariem uz pasaules, es viņus uzveiktu. Man būtu desmitais Dans. Mans ātrums ir tik liels, ka es varētu uzveikt fiziski jebkuru.

Int: Tas ko es gribu jautāt ir..

K: Tas ko es domāju, ja es gribētu krāpties,, piemēram: es esmu 3.martā 2555.gadā un kā Kronbus ceļoju 3 dienas atpakaļ, lai iedotu ierīci otram Kronbus, lai ceļotu laikā, viņš nevarētu ceļoti uz nākotni.

Ja es tev iedotu šo ierīci un teiktu: nāc, es tevi aizvedīšu tūrē uz 2500 gadu, tu nevari braukt dēļ masas problēmas un savas garīgās masas, tas ir aizliegts.

Viens nevar ceļot uz nākotni. Uz pagātni gan ir iespējams, jo pagātne…. tur ir dimensionāls paradoks, kurā Tu vari ceļot uz pagātni lai novērstu izmaiņas, bet ne uz nākotni.

Int: Vai kāds no ceļotājiem ir atgriezies laikā, kad bija Jēzus un teica viam piemēram: " Pavēlniek, es esmu ceļotājs laikā!" un vai Jēzus saprata par ko vispār iet runa? Vai šis "trauks" piemēram, kad tika reinkernēts kā John Zebedee?

K: Šim "trauma" tā nav noticis, bet Jēzum gan. Tikai viņš to nezināja. Ir tāda grāmata, kura tev ir kopš 15-20 gadu vecuma, vairāk vai mazāk, saukta "Trojas Zirgs" kuru datumi nav tik precīzi, kur Jēzus tika uzskatīts bezmazvai par Dievu…. Viņš nebija pasaku stātnieks vai kas tamlīdzīgs.

Divi laika ceļotāji bija pie viņa un viņš jautāja viņiem, bez splēptiem nodomiem, tikai dēļ ziņkāres, vai šī pasaule izplatīsies un kas notiks ar viņu…

Int: Laika ceļotāji viņam atbildēja?

K: Jā atbildēja. Viņš teica: " Paliec mierīgs, kas būs, tas būs" un uzsita uz pleca. Ar šo darbību Jēzus bija apmierināts. Vārdus "kas būs, tas būs" viņš uztvēra kā savas misijas izdošanos…

Int: Pārceļamies uz citu topiku… Tu vari lasīt manas domas?

K: Man ir konkrēta dāvana - telepātija, nekas vairāk.

Int: Jautājums ir, vai tu vari pateikt man kaut ko bez jautāšanas, es domāju, izņemot laukā jautājumus kas man ir galvā un atbildot uz time…

K: Jā to es varu… Ir daudz lietas. Patreiz tu vēlies uzzināt par savu fizisko pusi, vai tu mentāli nesabruksi… Lietas kuras tu domā savā zemapziņā un pat pats nēesi iznesis viņus gaismā, tev ir bail palikt psihiski neveselam, nervu sabrukums, cik ilgi Tu dzīvosi, vai rīt psihiski tu būsi normāls, vai būsi ietekmēts, vai tu būsi ratiņkrēslā kā invalīds..

Int: Tieši šie bija jautājumi par kuriem es raizējos… bet nu es koncentrējos uz savu misiju, es vairāk biju domājis jautājumus par ceļošanu laikā..

K: OK! Tad pirms es aizeju, es tev atstāšu nedaudz informāciju… Notbus, tā saucamais Nostrodamus, ceļoja daudz reizes cauri laikiem, un kaut kādā veidā kamēr viņš bija tumšajos laikos - viņš nebija autorizējies un neviens viņam arī neaizliedza - viņš deva informāciju par nākotni cilvēkiem, bet visi viņu uzskatīja par pasaku stāstnieku, savādu vīru, un vēlāk viņš vairs neceļoja cauri laikiem tāpēc, ka bija psiholoģiski sabrucis, daļēji viņa ego sagāja sviestā..

Int: Esmu pārsteigts!

K: Protams, kad mēs ceļojam cauri laikam, mums jābūt psiholoģiski trenētiem un stabiliem, lai mēs neizdarītu kļūdas..

Int: Tev kā laika ceļotājam ir seksuālas attiecības?

K: Paldies Dievam nākotnē tas viss vēl turpinās. Ikdienā man ir seks ar savu sievu… mēs neprecamies ar papīriem, ar visiem tiem muļķīgajiem papīriem.. pagaidām esam sarakstīti, un ja mūsu kopējā dzīvē ir negatīvisms mēs uzreiz izšķiramies.. Mana sieva ir 1.70, blonda sieviete, mati līdz viduklim… mūsu seksuālās attiecības ir tādas, ka ja tās nofilmētu filmā, tā filma nopelnītu lērumu naudas..

Int: Jautājums uz citu virzienu, es gribēju zināt, vai šeit, laikā kurš nav tavs, tev ir iespējamas seksuālās attiecības, vai tas ir aizliegts dažādu iemeslu dēļ?

K: Nē, tas nav aizliegts, tev var būt sex ar pārbauldītu aizsardzību, nedrīkst nevienu padarīt stāvoklī. Lai nemainās vēsture.

Int: Vai mūsdienu sievietes ir skaistas vai neglītas salīdzinājumā ar nākotni?

K: Varbūt mūsu laikā tas atkal nāks modē, 20' gadsimta slaidās sievietes, 2200. gadā trends nomainījās uz apaļām sievietēm.. šīs lietas mainās.. un vispār, tur nemaz nav tik daudz gadu, lai kas mainītos cilvēkos. Kas Tu domā cilvēks mainīsies 500 vai 1000 gadu laikā?

Int: Kur Tu "embodied" šeit? Es jautāju, lai zinātu, vai ir iespējams, ka Tu satiec sevi kā laika ceļotāju?

K: Jā tas ir iespējams satikt sevi, bet bez atklāšanas, kas es esmu, ne kas es biju, ne kas es beidzu būt… savādāk tas varētu viņam sajaukt galvu un viņš varētu sajukt prātā..

Int: Un izmainīt pats sevi?

K: Tas varētu būt patties, un varētu nebūt… bet es tev atstāšu neatbildētu jautājumu: Ko tu zinātu, ja rīt tev nebūtu karma, bet Tu iemieso 500 gados misijās atkal un ko Tu zinātu, ja tu nebūtu es, Kronbus…? (wtf, šo jautājumu galīgi nesapratu..)

Int: Kā mēs te Argentīnā sakām, "you left me itching"

K: Iespējams tu vairs neiemieso, jo ja Tu veic humānu misiju, tev nav vairāk karmas vai "engrams" , bet tu vari doties misijā..

Int: šoreiz šo jautājumu es gribu atstāt neziņā, lai uzdotu šo: Es aizsūtīju dažus burtus vietējai avīzei, un es gribētu uzzināt, kā viņi reaģēs..?

K: To es nevaru atbildēt, jo tā ir tava nākotne.. protams es zinu atbildi, bet es nevaru atklāt ne sīkāko detaļu no tavas nākotnes.

Int: Bet ja es jautātu Māsteram Ron Hubbard, viņš man kaut ko pastāstītu…

K: jā, bet ne tāpēc, ka viņš zin, bet vienkārši spekulē..

Int: Tagad es saprotu.

K: Es neticu, ka garīgās personas zin nākotni.

Int: Vai varu tev palūgt atkal? Es jautāju, jo šis topiks ir ļoti interesants, bet vēl nav devis pietiekami lielu apmulsumu…Kopsavilkumu.

K: Jā protams. Šeit būs pašas galvenās lietas, sekojošās problēmas:

Vēsture ir fakti, kas jau ir izdzīvoti, tos nevar modificēt, mainīt. Mēs kā ceļotāji laikā, precīzi tas ko mēs darām, novēršam šīs izmaiņas, tā sakot mēs saglabājam vēsturi tādu kāda tā ir.

Tad ir otra puse, tas ko cilvēki domā, ja varētu ceļot uz pagātni viņi izmainītu lietas: " Ah, viņi saka, - ja es varētu ceļot uz pagātni, es nogalinātu to tirānu…!" Nē, tā tas nenotiek, Par nožēlu, tas ir pavisam pretēji.

Manā laikā, kā jau minēju pirmstam mums ir daudz sarunas. Piemēram, mēs sakam:" kāpēc mēs nenogalinājām to mērgli?" Bet nu tāda ir vēsture.

Es atkārtoju: nav tā ka brīvā griba ir ierobežota. Ikviens var darīt to ko grib darīt. Problēma ir tā, ka to ko izdari, tas ir izdarīts un mainīt to vairs nevar.

Neviens tev nesaka: " nēej uz to veikalu pirkt konfektes", vai " nēej uz ielas stūra pirkt avīzes"- jūs vēljoprojām pērkat avīzes izgatavotas no papīra, "nēej pirkt cigaretes!" un tādā garā… Vai zini, ka smēķēšanas ieradumi turpinās 2100 gadā..?

Int: Es tam nespēju noticēt!

K: Tagad es nepateicu par nākotni neko tādu, ko tu varētu izmainīt, tā ir vienīgā lieta ko es tev varu pateikt par nākotni.

Int: Cik ceļotāji laikā šajā momentā ir starp mums?

K: Šajā brīdī tie ir 37.

Int: Vai Tu varētu pastāstīt kādas tieši lietas Tu dari kā Ceļotājs laikā?

K: Ir lietas, kas noteikti ir jānovērš lai vēsture neizmainītos.

Int: Piemēram?

K: Piemēram, vienā no kuģiem Apollo bija liels kuģis "Langar" ar time radījumiem kā sisenis [locusts], Tas kuģis bija 1000m garš, tas bija viņiem pašā priekšā, un bija neiespējami to noliegt, jo kāds to varēja nofilmēt…

Int: vai Tu kaut ko darīji lietas labā?

K: Mums kaut kā vajadzēja aizceļot… es runāju daudzskaitlī, jo tur bija divi ceļotāji laikā, jo ar vienu nepietiktu… Mums nācās ceļot uz 70', 20 gadus atpakaļ… mēs ceļojām kosmosā, bet ar vienu no mūsu mazajiem kuģiem, mēs izveidojām tādu kā atstarojošu spoguli, simulējot zvaigznāju un novērsām to, ka šis kuģis tiek pamanīts, pagaidām vēl nav bijušas nekādas ziņas…

Int: pirms Tu aizej, Vai vari pastāstīt par to kāda būs cilvēce 2500. gadā?

K: Vienīgais ko varu pateikt, ka būs lielas ierīces, kas uzveiks slimības, visus gēnus ir iespējams modificēt, pārveidot, visa rase būs nedaudz advancētāka… No otres puses mēs būsim apdraudēti - un tagad es palieku gudrs un saku, kas varētu notikt- Ka iespējams izsalkums izplatīsies, un būs valstis, kur cilvēkus modificē tā, ka viņi kļūst par supermeniem, bet trešajās valstīs cilvēki mirs badā..

Int: Patiesībā, tad radīšana ir kā ola, kurā viss jau ir iekļauts, un visa izaugsme ir jau no paša sākuma ielikta…

K: es to teiktu šādā veidā… Tas kas ir jādara, noteikti tas viss ir jāizdzīvo un ir jārada. Es nevaru tā teikt kā piemēram maratona skrējējs, kurš skries, un saka: eh, tas tak nieks!" jo iepriekš noskrēja 2min ātrāk par visiem. Bet kā viņš zin, ka šoreiz viņam skrējiena vidū nesavilks kāju krampī, vai kas cits, un citi viņu apdzīs?

Lietas ir jāizdzīvo, viss ir uzrakstīts jau sen, bet tas viss ir jāizdzīvo..

Inf: Kronbus, tiekamies vēlāk un paldies par skaidrojumiem, es ceru, ka Rons atnāks un paskaidros pārējos neskaidros jautājumus, ja tādi būs radušies.

….. šeit atnāk sarunā Ron Hubbard, un stāsta par to, kāds tips ir Ronbus, par to, ka viņš ir vairāk tendēts uz cīņu mākslām un katru dienu nodarbojās ar seksu. ;D

Ja patīk, es uztaisīšu vēlvienu rakstu, intervijas ar citiem, kas iesaistīti.

By the way, mans pirmais raksts. :>

Reklāma
Reklāma


69 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

Super raksts! Ja tā  tiešām ir taisnība, vienalga ir neskaidrs jautājums- ja es ceļoju pagātnē un nogalinu pats sevi , kā  gudrie var izmainit to, ka esmu miris ?

Un ja es aizceļoju pagātnē un ar RPG nogalinu Ādamu ar Ievu, kas notiks ar cilvēci? Vai tā turpinās pastāvēt paralēlajā pasaulē, vai arī cilvēces vairs nebūs?

2 1 atbildēt

nūū, zini kā.

Kā te daži minēja, ka šis ir izdomas auglis no tā titea jeb kā viņu tur sauca. Tad manuprāt muļķībs, jo kā šis kronbus minēja, viņi labo kļūdas pagātnē, un ja , kāda šāda persona kko izpļāpā viņi to nekavējoties maina. "viss ir jāidzīvo, kā būs tā būs" Protams ir lietas, kuras var teikt, un lietas kuras nav.

ai, laikam širminikes ieslēdzās. emotion Katrā ziņā visam neticu, bet atsevišķām lietām gan.

Ai, po*uj. Kāda starpība, jādzīvo un tad jau redzēs. :D

Bet interesanti palasīt pirms miedziņa. :D

Tāpēc ne visam ir jātic. Kā jau minēts tika

1 0 atbildēt

ljoti labs raksts, bet neticaas ka vareetu taa celjot laikaa, piem. video, tas ar neticaas... bet raksts fenomenaals un lielisks emotion

0 0 atbildēt

Lasīju, bet nu kā var atgriezties tajā laika, kad esmu vēl dzīvs? Un no kurienes es tad atkal parādītos nākotnē?

 

0 0 atbildēt
SaW avatarsSaW

Ja 2011 gadā ASV būs civilkarš, tad viņš laikam nemelo :) (kā arī viņš sola 2015 gadā pasaules trešo karu)

0 0 atbildēt

Lai apgalvotu ka tas ir neesiepejami, izskaidro ludzu kas IR LAIKS KONKREETA NOZIME. laiks ir materija, jeb kaut kas ko ir iespejams kontrolet.

0 0 atbildēt

Labais - viens no labākajiem rakstiem šajā portālā!

0 0 atbildēt

super!!!!emotion

0 0 atbildēt

Baigi labs gribu vēēl :)

0 0 atbildēt

tevi vnk panemtu un noslaktetu jo noturetu par satana radijumu :D

0 0 atbildēt

Taisi vēl un vēl un vēl!!!!!! ;)

0 0 atbildēt

  Nu kā kāda? Nolinčotu Tevi un uzskatītu par kkādu burvi un nodedzinātu uz sārta..

0 0 atbildēt

Tads slinkums lasit emotion

0 2 atbildēt

aaa Vieglaak doties celjaa uz pagaatni nekaa nopirkt no kolekcionaara tad nu gan........

0 8 atbildēt