local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti par auru14

116 1

Ir izpētīts, ka cilvēki jau kopš laika gala ir spējuši saredzēt auru. Daudzos senlaicīgos grebumos un zīmējumos klintīs attēloti cilvēki ar tādu kā galvassegu. Itālijas ziemeļu daļā atrasti zīmējumi, kuros primitīvi attēlota aura, jo dažām cilvēku figūrām ap galvu redzamas tādas kā liesmu mēles. Domājams, ka Amerikas pamatiedzīvotāju – indiāņu – vadoņi, valkājot no spalvām izgatavotu galvasrotu, tādā veidā simboliski attēlojuši auru. No spalvām izgatavotas galvasrotas valkājuši arī maiju priesteri.

Jau krietnu laiku pirms Kristus dzimšanas svētu cilvēku priesteriem ap galvu gleznota mirdzoša vai zeltīta aura. Visās cilivizācijas svētajās grāmatās ir pieminēta aura. Matemātiķis un fiziķis Izaks Ņūtons tiek uzskatīts par vienu no pirmajiem auras pētniekiem.

Vārds aura grieķu valodā nozīmē “vēsma”, “vējiņš”. Enerģijas plūsma, kas ap cilvēku parādās kā aura, atspoguļo viņa personību, dzīvesveidu, domas un emocijas. Aura skaidri parāda cilvēka psihisko, fizisko un garīgo labklājību. Tā ir ovālas formas elektromagnētisks lauks, kas aptver katru atsevišķu cilvēku un ir arī cilvēkā iekšā.

116 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

paldies par raktu daudz uzzināju! emotion

4 0 atbildēt

Nez, it kā redzu mazu, gandrīz nemanāmu, sudrabainu kontūru ap pirkstu galiem un ticu cilvēka enerģijai un aurām, bet īpaši ar savām acīm nelepojos xD

4 0 atbildēt

Pamēģinaju 3 reizes 3. reizi redzēju man ir dzeltana aura +!

1 0 atbildēt

Nu ljoti intresanti :) Mans buut Vampirs :D Atdod Auru :D

0 0 atbildēt

Interesants raksts :)

0 0 atbildēt

rahmada- zamm- bada... meditējam, atslābinamies....

0 0 atbildēt

2. nice kakls

0 0 atbildēt

Es nezz, es peec rakstura atbilstu dzelteinai aurai bet kad skatos, tad redzu taadu zilani violeti zalgani peleeciigi kkadu tadu krasu, nevaru paskaidrot, laikam zila vai zala vai violeta :D

0 0 atbildēt

Es esmu neierobežots!!! muahahaaaa

0 0 atbildēt

man nesanāk!;(

0 0 atbildēt

es sev redzeju spilkti zalu krasu!!! KO TA NOZIME???

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

es ar 3. reizi ieraudzīju zaļgandzeltenus dūmus starp pirkstu galiem.

tā ir aura?

0 8 atbildēt