local-stats-pixel fb-conv-api

Iluminātu ceļš uz vispasaules kundzību37

178 14

Sveiki emotion

Piedāvāju Jums izlasīt visai interesantu sazvērestības teoriju - nelielu, izkonspektētu ieskatu Iluminātu attīstībā, plānos un to ietekmi mūsdienās un uz katru no mums.

Tātad, apbruņojamies ar pacietību un lasam...teksts nav no īsākajiem, bet ir interesants, ceru kad patiks.

178 14 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Ui cik daudz jalasa. Man tagad uznācis baigais slinkums!:D

29 2 atbildēt

Killuminati!

7 2 atbildēt

Senās kultūras + rāpuļi. Bieži vien senajās kultūrās (>2000 p.k.) apraksta humonoīdus, kuri ir gudri, viltīgi, ādas vietā tiem ir zvīņas un tie ir gara auguma. Mezopotānijā sastopamas vel šodien figuriņas ar Anu-naki - humonoīds ar zvīņām ādas vietā, cilvēki tos uzskatija par dieviem. Tiešais tulkojums no vārda "Anu-Naki" - Dievi no zvaigznēm. Ēģiptē mēs varam redzēt uz pirmdzimto galvām var redzēt čūskas simboliku, kā arī dominē apraksts par augsto saprātu un viltību, cilvēki tos uzskatija par dieviem. Maiju cilivizācijā dominēja stāsts par Huacteki un Lakandomeši - gari humonoīdi ar ļoti augstu saprāta limeni un viltību, cilvēki tos uzskatija par dieviem. Huacteki tulkojums - dievi no zvaigznēm Lakandomeši - dievi no augšas. Quetzalcóatl - dievs no debesīm, ar ļoti raksturīgām reptiļa iezīmēm. Bībele - apraksts par saprātīgu un viltīgu čūsku. Tas reptīlis kurš apmānija pirmos cilvēkus, lai tie norautu "aizliegto" augli. Tālāk ir apraksts, par to, ka ļaunie dieva engeļi ir ņēmuši sievas no zemes un kopojošies ar viņām, pēc kā radās pēctači, saukti par Nifilimiem. Apraksts - garš augums, augsts saprāts un viltība, kā arī apraksts dažos pantos par to ka ādas vietā ir zvīņas. Ja pieņem ka šis pēcnācējs ir hibrīds, tātad puse īpašību ir no cilvēka otra puse no humonoīda, kuram ir rakstura īpašības saaistītas ar rāpuļiem. Un tagad paguglējat šo. Humonoīdi ar reptiļa iezīmem : Boreas - Gieķi Cecrops - Atēnas Fu Xi - ķīna Glycon - ķīna Ningizzida - Dzīvības koka pavelniece, aprakstīta eposā par Gilgamešu kā humonoīds ar reptiļa iezīmēm. Dažās literatūrās ir minēta kā Hydra Quetzalcoatl - Azteki Sobek - Ēgipte Shenlong - Ķīna / Japāna Typhon - Griekija Zahhak - (neatceros kura kultūra) Cihuacoatl - Azteki Echidna - Grieķi Moura Encantada - Portugāle Gorgoņi - Griekija cilvēku/reptiļu saime Lamia - Griekija Wadjet - Ēģipte Nāga - Hindi Cherufe - Čīle Nav kka ļoti daudz sakritību. Kapēc tik daudzās kultūrās, kuras ir atdalītas ar attāluma un laika robežām raksta par ļoti līdzīgām lietām ? Papētot to visu dziļāk, visi ceļi ved uz valsti/reģionu/kontinentu "Lemuria"...Šis nosaukums pazūd ap 500-100 p.m.ē, kad ievieš citu nosaukumu "Atlantīda", no kurienes UZMANĪBU nāk gara auguma humonoīdi, kuri bija augsti atīstīti, gudri un viltīgi. Interesati pareiz :)  

3 1 atbildēt

iluminati ir ... bet vai tie ir vini kad velas parnemt pasauli .. tas ir jautajums, varbut si iluminati braliba jau sen ir izzudusi bet tie kas paslaik valda par visu rada dezinformaciju un novel vainu uz ta sauktajiem iluminatem, kamer vini izmanto cilveku aklumu un tos paverdzina pavsiam savadaka veida.. par septembra notikumiem .. jup, par to runa visi un visur ka amerika pasi vainigi.. bet cik daudz cilveku tik daudz viedoklu, un tas visdivainakas cilvekiem patik nemt ka visticmakas.. es esmu vienlidz par abvam teorijam, gan uzskatu ka vareja but vainigi teroristi gan amerikas valdiba .. btw pedeji amerikanu karaviri sestdienas rita ir iznakusi no irakas robezam partraucot 9 gadu silguso karu ;) 

1 0 atbildēt

pļaķ, mūs atmaskoja 2-Aa29-43oM

1 0 atbildēt

No slepeniem avotiem sen ir zināms,ka masoni paklauj pamazām pasauli,aug viņu ietekme ar katru dienu un tas ,ka viņi kalpo sātanam,tas pat ir katram prastam cilvēkam skaidrs,kurs pats protams nekalpo satanam,jo mēs liela daļa esam sātana un grēka vergi.

Visubeidzot visa šī lieta ar masomiem un jauno pasaules kārtību-Bībelē par to ir jau sen rakstīts,ko pats Jēzus brīdināja,ka tā notiks,bet..........vai šī pasaule to sapratīs,lielākā daļa nekad,jo ir nozombēti un apjukuši no sī trakā dzīves ritma un nekam vairs netic.

Mēs dzīvojam un apjūkam,nezinam pat kas tad pēc mūsu nāves notiek,to ir grūti aptvert,cilvēki ir uzspļāvuši Jēzum un paši ir grēkos iestiguši.Vienīgi kurš spēj no šīs pasaules nošķirt mūs ir Jēzus Kristus,vienīgais,kas mums var glābt,taču arī tas nepatīk,jo grēkos dzīvot ir ērtāk,taču vienalga neticīgajiem būs vieta ellē,kur būs mūžīgā nāve,ko cilvēks pats ar prieku būs izvēlējies.

1 0 atbildēt

Izlasīju visu. True true.

2 2 atbildēt
Zin avatarsZin

tik slepeni, tik slepeni, bet katrs kam nav slinkums var atrats "patieso info par illuminati plaaniem" nav un nebuus taada vispasaules kontrole!!!! jaaa, taadas oganizaacijas varbuut pastaav, bet nav nekaadi plaani vispasaules kontrolei jo mees vnk esam par daudz un dazhaaaadi.....

1 1 atbildēt

iluminate salidzinajuma ar Hitleru ir beernudaarzs ...

0 0 atbildēt

Faktus, lūdzu, kārtējā persona, kas domā, ka zin pareizo patiesību!

0 0 atbildēt

tie nav fakti, tie ir pieņēmumi un stereotipi, bet noteikti ne fakti

0 0 atbildēt

Jā, paldies, tie ir fakti. Bet tomēr, tas tavu argumentu neapstiprina. Tas, ka viņi tika nogalināti, neko īpašu neizsaka. Daudzas cilvēku grupas, ieskaitot kristiešus, ir masveidā slaktētas. Vārda Iluminati izcelsme ir cieši saistīta ar okultismu (garš stāsts)... Protams, nenoliedzu to, ka tev var būt viedoklis, bet pieņemt to kā faktu gan nevajadzētu

0 0 atbildēt

Es viņus nepazīstu, tāpēc nezinu, vai cienu... Ja tie būtu parasti zinātnieki, viņi tā arī sauktos. Bet es, protams, cienu arī tavu viedokli

0 0 atbildēt

Izlasot šo rakstu, secināju, ka ir lietas, kuras apzināti vai neapzināti nav pieminētas. Piemēram, kāpēc ilumināti tik ļoti šausmīgi baidās no mīlestības un cenšas to apspiest (noslāpēt) mūsos? Kapēc nav pieminēts, ka aiz mūsu mugurām notiek nemitīga cīņa starp labajiem citplanētiešiem un tumšo zemes valdību (ilumināti un ļaunie citplanētieši)? Kāpēc nav līdz galam pateikts, kādas ir sekas šai negatīvajai enerģijai, kas tiek radīta? No kā viņi cenšas novērst sabiedrības interesi un ko viņi no mums tik izmisīgi slēpj?

No sirds iesaku noskatīties visus šos video, ..kaut vai tikai pirmo!: http://alajefromthepleiades.com/alajes-videos

0 0 atbildēt

Jā, man ir savs viedoklis par viņiem, bet reptiļi no citas dimensijas/galaktikas... nezināju, ka 12. gs. jau bija Star Trek

0 0 atbildēt

illuminat maserati of to my body

0 0 atbildēt

viens jautaajums-kaa tu sho visu zini, kas ir patiesiiba, kas nee, un kaa kopaa ir?

0 0 atbildēt

viens jautaajums-kaa tu sho visu zini, kas ir patiesiiba, kas nee, un kaa kopaa ir?

0 0 atbildēt

Zillumināti.

0 1 atbildēt