local-stats-pixel fb-conv-api

E.V.P. - sarunas ar mirušajiem10

161 0

Daudzi noteikti ir redzējuši filmu White Noise. Nu tad lūk. Kā jau filmas sākumā ir sīki paskaidrots, tāda lieta kā komunicēšanās ar mirušo pasauli ar E.V.P. palīdzību reāli pastāv un tiek saņemti ziņojumi no tās pasaules.



161 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Sākam kasīties! emotion

1. " Vēl šo parādību sauc par balto troksni." Wrong. Baltais troksnis ir haotisks signāls, kura jauda visās frekvencēs ir apmēram vienāda. Baltais troksnis EVP gadījumā ir informācijas nesējs.

2. Ieraugot virsraxtu, biju pilnīgi pārliecināts, ka tiks pieminēts Konstantīns Raudive - latvietis, kas EVP pētīšanā devis bezmaz vai vislielāko ieguldījumu no visiem šī fenomena pētniekiem. Ne par velti EVP ir pazīstams arī kā "Raudive Voices"

Interesanti anyway. +

9 0 atbildēt

baisi !

2 0 atbildēt

Kur Raudive? Viņš taču bija pirmais, kas to vispār iedomājās darīt, un pie tam tautietis!

Bet rakstam +

1 0 atbildēt

jāatceras ja nu gadiijumaa kas...++++++++++++++++++

0 0 atbildēt

bail pat mēģināt .emotion   bet ja jau viņiem baigi gribās ar mums sazināties, kāpēc viņi vienkārši nečukst vai nerunā vai nesūta isziņas u.t.t.  

0 0 atbildēt

Jā, Z. Mauriņas vīrs ir viens no tiem Latvijas intelektuāļiem, par kuriem diemžēl nestāsta vēstures stundās. Tāpat Eduards Liedskalniņš. Iesaku apmeklēt www.worlditc.com kas pilna ar informāciju par Instrumentālo transkomunikāciju, EVP, kā arī 'starppasauļu' komunikāciju ierīču aprakstiem un arī fotogrāfijām no 'tās pasaules'. Sasodīti interesanta pasaule, kurā dzīvojam..

0 0 atbildēt

Malibūū, chali blje :D

nesūta īsziņas....

zaibis kā es rēcu :D

Un vispār jā, baisi, bail mēģināt!

0 0 atbildēt

"Zinātnieki ir pārliecināti, ka tās ir balsis no ārpasaules, no mirušo gariem, kas tādējādi cenšas kontaktēties ar dzīvajiem tuviniekiem..."

tie, kas šitiem murgiem tic nav zinātnieki...

3 4 atbildēt