local-stats-pixel fb-conv-api

2012!35

78 46

Tātad, pasaule ies bojā 2012. gada 21. decembrī. Nē, jūs noteikti neesat lietojuši halucinogēnas vielas. Kaut kādā veidā Zeme un tās iedzīvotāji vai vismaz lielākā to daļa pārstās eksistēt. Nav īpašas jēgas plānot karjeru, ģimeni vai ņemt hipotekāro kredītu uz 30 gadiem. Ieplānojiet savu dzīvi tā, lai pēdējo gadu pavadītu pēc iespējas lietderīgāk un izmēģiniet to, ko jau sen esat vēlējies. Jums ir palicis tikaiviens gads, lai izbaudītu dzīvi ... pirms viss ir beidzies.

78 46 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://neteikšu! ;pp
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

WTF PEOPLE!

pat bija intervija ar vienu vecu maiju, viņš teica ka viņam zajebal ka visi prasa par pasaules galu un 2012. gads ir auglības svētki! 

23 1 atbildēt

3 lietas kas man nepatīk šajā rakstā. 

1. Jau labu laiku ir zināms ka Maiji paši noliedz to padarīšanu ar kalendāru un tas nav tā kā visi tagad to šeit iedomājās.

2.Kādēļ būtu jāmet karjera pie malas?Ja mēs visi tagad sāktu slinkot neko nedarīt tupi sēdēt "izbaudīt dzīvi" un gaidīt pasaules galu, tad viņš pienāktu daudz ātrāk, bet tikai mūsu pašu provocēts.  

3.Ja pieņemtu faktu ka tiešām pēc nedaudz vairāk kā gada būs tas gals, tad kādēļ neņemt kredītus? Tieši jāņem cik bietē lien, jo jāatmaksā tad nebūtu. 

11 1 atbildēt

kopēts raksts.

vai redaktori varētu izdzēst?

cilvēks, kas šo pirms kāda gada sarakstīja un publicēja spokos tomēr ir pelnījis kaut kādu cieņu, lai visādi kretīni nepārpublicētu viņa darbu.

8 0 atbildēt

mans telefons saka ka mes dzivosim līdz 2072 . gadam.telefona  kalendara spiedat cik varat un tik mes dzivosimemotion

8 1 atbildēt

Cilvēks nevar paredzēt pasaules galu, vienkārši nevar un pēc definīcijas, ka kalendārs beidzas, sākas nākamais, kas visticamāk nozīmē, ka dienā, kad beidzas tas kalendārs varētu notikt kas iespaidīgs, kas mūs varētu ietekmēt - slikts, vai labs, bet noteikti neiznīcinās.

5 0 atbildēt

Ej, lūdzu, dirst ar saviem pasaules galiem!!! Nu, cik var??!! Jau pilnīgi piegriezies.

Uzreiz atcerējos to amerikāņu smadzeņu skalotāju, kurš paredzēja pasaules galu. Tas, protams, nenotika. Tad viņš pasaules galu ''pārcēla'' uz vēlāku laiku, arī tas nepiepildījās... Cilvēki tiešām ir stulbi. Tā vietā, lai dzīvotu, viņi domā par galu. Pietiek vienreiz! Kad būs beigas, tad būs. Neko tur nedarīsi.

6 1 atbildēt

Klausieties cilvēki es jums saku pasaules gala 2012.gadā NEBŪS!!!!!!!!!!!!

3 0 atbildēt

Es neticu tam pasaules galam!!! Tu kaut sit mani nost! :D

3 0 atbildēt

Nevar ticēt tadīm murgiem kad būs tad būs.Komēta  var aiziet uz  Marsa pusi :DLoLXD

2 0 atbildēt

Pasmaidijat jo ir sis ir kartejais pasaules gala paregojums, kurs nepiepildas? Bet nes soreiz tas ir pavisam nopietni, jo ir beidzies kautkads tur kalendars. Nu kads tam var but sakars ar pasaules galu?

2 0 atbildēt

Dzivosim redzesim :D Ko var nemtiems :D

2 0 atbildēt

 E E te visi tik dirš nebūs nebūs autors idiots, lohs utt...ko jūs autoram uzreiz braucat virsū,vai tad viņš to apgalvo?..........kā jūs to varat zināt, ka nebūs?....jūs zinat tāpec ka zinātnieki tā apgalvo? a kā viņi to var paredzēt?...lasīju te vienu komentāru, ka cilvēks nevar paredzēt nākotni.....zinātnieki arī kļūdāš bieži vien savos aprēķinos........

blin pasaules gals var pienākt kautvai rīt, parīt vai 2012.....to mēs neviens nezinam....un ja tas pasaules gals būs, mēs viņu naparedzēsim, viņš vnk pienāks un viss!!!!!

2 0 atbildēt

sitas ir riktigas mulkibas par maijiem, hater +

bet kad garam ies planeta x jeb nibirus vot tad gan ir dirsaa........

2 0 atbildēt

 

Pasaule tā vienkārši nebeigsies. Tie kas sludina šito kalendāru, kas padarījuši to tik populāru-kaut ko perina....Pasaulē ir ieroči, kas iespējams tiks izmantoti ap sludinātā gala laiku. Cilvēki slimos un mirs.... tāda veida gals ir ļoti iespējams....

2 0 atbildēt

Nu nomierinies,ganjau nebūs :D ;pp

2 0 atbildēt

autor, tu esi mulkjis :D

3 1 atbildēt

9 dienas velak man ir dzimeneemotion

1 0 atbildēt

ko visi tam tic.... tā tak ir vnk tauta kurai liekas katra māņticība piepildas..... es uzskatu nav jēgas ticēt visam un pasaule būs vēl ilgi.....

1 0 atbildēt

emotionJau kuro gadu sola ka bus pasaules gals,bet neka.es lasiju ka katru gadu solis pasaules galu bet tas nenotiks.emotion

1 0 atbildēt

ai tie pasaules gali blaa blaa blaa :) intresanti ko teiks tie visi paregi un ticiigie kas tam visam tic kad dzersh sampanieti 2013 gadu sagaidot ? :D vini domaas WTF!!! :D

2 1 atbildēt