local-stats-pixel fb-conv-api

Neiespējamā misija [8. daļa]0

52 14

8 daļa ir klāt ;D

mazliet īsāka nekā pārējās.

4. daļa, 5 daļa, 6. daļa, 7. daļa

_______________________________

Melnais audi nesās pa pilsētu. Pie kāda krustojuma Maiks pēkšņi iegriezās un apstājās. Mašīnā iekāpa kāds vīrietis līdzīga mētelī. „Sveiks Edij.” Maiks teica un turpināja braukt. Dženeta tik domīgi pētīja Ediju spogulī.

Viņi piebrauca pie lidostas un devās uz privātās lidmašīnas pusi. Maiku un Ediju pasauca parunāties. Dženeta stāvēja malā un centās uzminēt par ko viņi runā. Protams, ka par viņu. Tas bija pašsaprotami, bet ko tieši.

Maiks Dženetu uzaicināja kāpt lidmašīnā. Viņi iekāpa un Dženetu nosēdināja atsevišķā telpā vienu pašu. Pēc 10 minūtēm ienāca Maiks un apsēdās viņai pretī. Viņš neizskatījās īpaši laimīgs. Šī bija neliela pārbaude par tavām spējām. Mēs izsecinājām, ka iespējams tu varētu pildīt misiju, bet....

Ienāca arī boss. Viņš smaidīja. ‘Tu esi pieņemta atpakaļ, un varēsi piedalīties turpmākajā misijas gaitā” viņš pagriezās un smaidot aizgāja. Dženeta paskatījās uz Maiku. Viņš švaki spēja apvaldīt smieklus, jo bija jau gandrīz pārliecinājis Dženetu, ka viņa nevarēs piedalīties.

Viņi visi sēdēja pagriezušies viens pret otru. Vidū uz galdiņa stāvēja kādas mājas plāns. „Tātad” ierunājās priekšnieks. „Šeit” elektronisko mapi pagriežot no kāda cita leņķa „stāvēs Edijs ar snaiperi. Viņa mērķis ir mafijas boss. Viens šāviens, kas izteiks visu.’’ Viņš atkal karti pavilka uz leju un parādīja kādas durvis pirmajā stāvā „Šeit Dženeta ienāks pa durvīm. Radīs nelielu novēršanu un viņa aizlavīsies uz numuriņiem, kur viņi mitinās, pārmeklēsi tos”. Tagad jau viņš karti aizvilka prom. „Maiks ar aģentu no Amerikas iefiltrēsies starp bandas miesassargiem. Mēģinās atdabūt informāciju no kāda spiega starp viņiem.” .. Maiks piecēlās kājās „respektīvi, mums nav precīzu ziņu kurš viņš varētu būt, tāpēc būs jānopratina visi. Bet galvenais mums ir visus miesassargus iedabūt vienā telpā, kur viņus sagaidīs mūsu specvienība, kura ieradīsies ar helikopteri rīt.”

„Gatavojies izlekšanai Maik” ierunājās skaļrunis. Maiks uzvilka izpletni un uzlika brilles. Paņēma ieročus un piegāja pie izejas. Pagriezās ar muguru pret durvīm. „Dodos satikt amerikāni, tiksimies lielajā dienā” viņš aizgāja uz blakus telpu. Viņam attaisījās vaļā durvis un viņš izleca. Maiks aizplanēja mākoņos.

Dženeta paskatījās uz priekšnieku "kāpēc jau tagad?" ... viņš iesēdāz savā krēslā ""Viņiem abiem jasatiekas norādītā vietā, jasagatavojas misijai. Mums tas ir daudz ātrāk nekā viņam"

52 14 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000