local-stats-pixel fb-conv-api

Neiespējamā misija [6. daļa]1

48 9

Nu ja vismaz viens cilvēks gaida šo tad ielikšu :D 6 daļa ir klāt. cerams ka patiks jums.

4. daļa, 5.daļa (4 dala linki uz pirmajam dalam)

___________________

Dženeta pamodās savā dzīvoklī. Izpētījusi visu viņa saprata, ka viss saistībā ar misiju viņai ir atņemts. Pat mašīna bija iedota cita. „Tas sasodītais mērglis” viņa nobļāvās un meta kādu vāzi pret sienu. Tā sašķīda drumslās. Dženeta tikai noskatījās un paķerot peogeot atslēgu skrēja lejup uz stāvvietu. Nospiedusi signalizācijas podziņu, kādam pelēkam kabrioletam stāvvietas malā izslēdzās signalizācija. Viņa iekāpa tajā mašīnā un iedarbinot motoru noteica „Mērglis ar gaumi”

Viņa braucot centās sazvanīt biroju un citus šinī misijā iesaistītos. Visu numuri uzrādījās nederīgi. Viņas mati plīvoja vējā, jo jumts bija nolaists. Viņai makā vēl bija atstāti personu piederošie dokumenti, tai skaitā, ieroča apliecība. Viņa piebrauca pie ieroču veikala un steidzīgi tajā ieskrēja.

„Man lūdzu sig sauer p250 pistoli un p90 automātisko ieroci. Kā arī abiem ieročiem piemērotus skaņas klusinātājus” Dženeta prasīja pārdevējam. Viņš kā jau pārdevējs ieroču veikalā nemaz nevaicāja priekš kam viņai šādi ieroči. „āā un vispār arī iedodiet daudz lodes.” ... Pārdevējs arī atnesa lērumu ar lodēm. Tos sakrāmēja melnā čemodānā. Dženeta samaksāja un devās uz savas mašīnas pusi, ielika bagāžniekā ieročus un, kāpdama mašīnā, viņa savā mēteļa kabatā atrada zīmīti ar koordinātēm. Viņa sēžot mašīnas ādas sēdeklī navigatorā ievadīja koordinātas. „Rokās tu man esi” viņa ieteicās kad tas uzrādīja kādu māju kalnos.

Bija jau pienācis vakars kad viņa tuvojās šai mājai. Nekur nedega ugunis. Viņa piegāja pie mājas un attapās, ka tā ir tā pati, kurā tika nogalināts informators. Viņa lēni gāja augšup pa kāpnēm. Pēkšņi no viena gaiteņa viņa sadzirdēja soļus. Pa to gāja kāds vīrs melnā mētelī. Dženeta pārliecināta, ka tas ir Maiks to nošāva. Viņa lēnām tuvojās klāt līķim, bet tas nebija Maiks„ Vienkārši lieliski” Dženeta aiz dusmām uzskrēja no mājas un ātri brauca prom. Pa radio viņa dzirdēja, ka notikšot uzbrukums kādai savrupmājai. Viņa nezināja kura tā ir par māju. Bet tik līdz pāri galvai pārlidoja helikopters, Dženeta riskēja un sekoja tam. Kad viņa bija piebraukusi pie kādas mājas. Helikopters nozuda tumsā.

Viņa jau bija zaudējusi cerību, bet tad iedomājās, ka , ja jau notikusi informācijas noplūde, varbūt viņi atlikuši misiju. Bet tik pat labi varēja būt iespējams, ka viņi strādāja klusībā.

Kāmēr Dženeta cerīgi sēdēja mašīna un vēroja, Maiks ar specvienību stāvēja aiz mājas un gatavojās uzbrukumam. Komandas vadītājs ar žestiem uzsāka kustību un komanda iebruka mājā. Sākās apšaude, Maiks paslēpās aiz sienas un pievilka galvu pie kājām lai viņam netrāpītu. Fonā varēja dzirdēt kā tiek nošauti teroristu specvienības pārstāvji. Viņi tikai saņemti gūstā un viņus izprašņāja. Fonā skanēja balsis angliski.

Tieši tanī brīdi Maiks dabūja stipru sitienu pa galvu un attopoties tur stāvēja Dženeta ar savu jauno ieroci uz viņu tēmējot. Maiks izsita no rokām ieroci un apgāza Dženetu. Skrienot prom viņš paķēra motociklu un ātri brauca prom. Dženeta skrēja pakaļ, bet paķēra Maika range rover nevis savu mašīnu. Viņa pilnā ātrumā brauca pa grantēto ceļu pretī šosejai. Dženeta jau bija tikusi līdz Maikam un sāka pa viņu šaut. Lodes lidoja garām aizķerot citas mašīnas un pat nogalinot kāda limuzīna šoferi. Saprazdama, ka nevarēs trāpīt braucot ar vienu roku viņa piebrauca blakus Maikam un caur logu uzleca viņam virsū. Abi nogāzās pa krauju. Viņi smagi kūleņoja un tik tikko neiesitās dažos kokos. Iekrītot upē Dženeta izrāva nazi un gribēja durt Maikam, bet viņš izvairījās. Viņus abus rāva zem ūdens, jo straume bija stipra. Dženeta nepadevās un dūra vēl vairākas reizes, sadurot Maika roku. Viņš pieķērās pie kāda zara un saķēra Dženetu izmetot viņu krastā. Pats viņš izrāpās no upes un nogūlās blakus slapjajam Dženetas ķermenim. Viņa bija šokā no aukstuma un lietus. „Ja tu turpini misiju tad zināsi kur mani satikt” . Džeiks noteica un aizķepurojās iekšā mežā. Pēc neilga laiciņa parādījās policija un ātrā palīdzība. Sirēnas bija dzirdamas jau labu gabalu attālumā. Gaismas apspīdēja Dženetu. Viņai viss miglojās. Un viņa zaudēja samaņu.

48 9 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Kaut arī nav daudz ko lasīt,bet pirms gulētiešanas obligāti palasīšu emotion

1 0 atbildēt