local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas pasts (bez cenzūras)251

1194 25

Sveiki! Šis ir mans pirmais raksts, nav nekāds labais, bet wnk vajadzēja šito kkur uzrakstīt! Varbūt kāds zinās ko darīt!

Gribu dalīties ar jums savā šīsdienas pieredzē saistibā ar Latvijas pastu! Visu laiku biju normālās domās par vinu, sūtīju vēstules, saņēmu pakas arī agrāk un viss ok! Bet šodien biju pavisam sarūgtināts! Tātad, lieta tāda, biju saņēmis paku no mammas,saņēmu paziņojumu, ok, jābrauc pakal! Labi, šodien aizbraucu pakal, ieeju pastā, pagaidu savu kārtu, parakstos, saņemu paku un laimīgs eju ārā, ātri iekāpju mašīnā un taisu paku vaļā (esmu nepacietīgs cilvēks) ! Bet, kāds no Latvijas pasta darbiniekiem man bija sarūpējis pārsteigumu, iekšā nebija tas kam bija jābūt! Nodevēji un idioti tādi, ja man būtu daudz naudas iesūdzētu viņus visus! Pakā bija jābūt telefonam ar lādētāju, kuriem abiem bija jābūt ietītiem maikās un saldumos, maikas un saldumus atradu, bet telefonu un lādētāju neatradu Pakas mala bija nolīmēta ar skoču no vienas vietas nolādētie idioti (vai idiots, hvz ) :@ Kāds/a tgd laimīgs/a staigā ar jaunu xperia 10 mini :@ Es domāju, ka tur vainīgs ir kāds kurjers vai kas tāds, jo nekāda zīme, ka paka bijusi muitā man nav! Tātad, vainīgs ir kāds pajolis kurš bojā Latvijas pasta reputāciju un viņam pašam šķiet, ka ir baigais gudrītis, lai arī pats neapzinās, ka sabojāja man visu dienu, labi, po*uj par manu garīgo, bet galvenais tas telefons, nav tač kkāda NOKIA 3310, kuru var dabūt par pāris latiem! Sasodīts kā esmu uzvilkts!

Tika zvanits Latvijas pasta ģenerāldirektoram, kā jums liekas ko viņš teica? Es pateikšu priekšā, viņš teica, ka tā nav viņa problēma, un ka tā notiekot bieži! Es biju šokā! Viņš teica, ka aprunāšoties ar kurjeriem, bet neko nesolot! Kā jums patīk tāda attieksme?

Zinu, ka te ir gudri cilvēki, sakiet ko darīt?


Paldies, ka lasijāt un atvainojos par lamuvārdiem!
(Man ir nojausma ka būs mīnusu kalni :D )

Ar cieņu, cepuriitis.

1194 25 251 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 251

0/2000

spoceni, ja jus atbalstat to, ka man jazvana tautas balsij, tad ielikat + shim komentaram, kam bus parsvars, tad taa arii rikoshos, savadak nevaru sanjemties :D man vajag viedoklus :D

334 10 atbildēt

Sirds sažņaudzās, kad uzzināju ka tev nospēra xperia 10 mini. emotion

120 3 atbildēt

tas viens kas ielika mīnusu IR TAS TAVS XPERIA X10 MINI ZAGLIS !!!! ;D

112 4 atbildēt

jap, zvani bez tabu

89 1 atbildēt

Zvani Bez Tabu un Tautas Balsij :D

85 1 atbildēt

BEZ TABU- vienmēr palīdz ātrāk atrisināt problēmas :)

81 1 atbildēt

Latvijas Pasts šoreiz nav vainīgs!

Man Mamma strādā pastā, ja tev tā paka nāca no Anglijas vai no tās puses. tad viss iet caur muitu,

ja viņiem ir vēlme tad viņi var atvērt jebkuru paku. un kādam kretīnam nuteikti iepatikās tavs tel.

Otrs variants ir paciņa tika atvērta vietā kur tā tika pieņemta no tavas mammas, jo aizdomas nekritīs uz viņiem bet uz muitu!

Jūtu jīdzi tāpēc + no manīm!

64 1 atbildēt

kā teikts mūsdienu sakāmvārdā-Cilvēkiem Latvijā nepalīdz ne Ugunsdzēsēji ne Ātrie ne Policija (arī pasts :D) ,bet gan Bez tabu,Tautas balss,Degpunktā un tamlīdzīgi raidījumi.

43 0 atbildēt

Bez Tabu, Bez Tabu, Bez Tabu...

29 0 atbildēt

Vienīgā iespēja- Tautas balss un Bez Tabu! :)

27 0 atbildēt

tač iesūdzi tiesā ja pietiek dūšas! emotion

29 5 atbildēt

Tautas balss steidz palīgāā

22 1 atbildēt

Tu esi idiots! Da bļa tev nozaga tel a tu neko nedari! Dvj sāc rīkoties! Nu taču.. Un vēl pie tam tādu labu telefōnu...

Ja man tā būtu es visus saceltu! ;D

Un jā vēlu veiksmi, lai tu dabūtu atpakaļ tel :)

21 4 atbildēt

Mani vini ir tiek biezi apzagushi, ka es vairs neko svariigu pa pastu vairs nesuutu, labaak paciesos un pagaidu, kad kaads brauc uz LV un pie viena atved, jo, kas nonaak Latvijas pasta viltiigajos nagos, tur arii paliek  un viniem visiem ir pilniigi vienalga :(

 

14 1 atbildēt

Tāpēc, ka viņi zin attiecīgās iestādes, kur vērsties, tiks norunātas tikšanās ar pasta darbiniekiem utt. un ja arī telefonu nedabūsi atpakaļ, par ko esmu ļoti pārliecināts, tad vismaz tiks pačakarēts kādam prātiņš. Jo nu šito nevar tā atstāt, cik ta var plēst, zagt un palikt nesodītiem. piedevām vēl viņiem par visu jāmaksā.

10 1 atbildēt

Bez tabu, uzreiz vajadzēja, lai paņem priekšā un miers :)

8 0 atbildēt

oj, man viens cilvēciņš ar gribēja telefonu sūt''it, arī dārgu. laikam tomēr pateikšu lai nesūta, kaut kad, kaut kā ganjau..O_o

7 0 atbildēt

Par to bez tabu lietu piekrīti piezvani viņiem. Tā tas palikt nevar. 

5 0 atbildēt

caur pastu visp neko tadu nevajag sutit :D

6 1 atbildēt

jāiet strādāt pastā, tikšu pie jaunākajām tehnoloģijām ātrāk nekā pasūtot, pie tirgotājiem, jo arī tos pastā apzogemotion

5 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »