local-stats-pixel fb-conv-api

Domas par meitenēm, vīriešiem un to, kas ir starp viņiem80

606 18

Šodien ir otrdiena, un pēdējo dienu laikā gandrīz nekas īpašs nav noticis. Visu laiku mani moka domas par to, ka es nevaru parunāt/iepazīties ar jebkuru cilvēku, kurš man iepatikās (pārsvarā, protams, ar meitenēm). Katru reizi, kad es kādu redzu, galvā parādās dažādas interesantas atrunas – un ko viņa par mani padomās?; ko par mani padomās cilvēki, kuri ir apkārt?; kāpēc tev to vajag?; viņa ir pārāk gara, pārāk vecā, un tā tālāk... Bet tad, kad iespēja palaista, tu saproti, cik stulbas bija tavas atrunas un problēma esi tu pats, jo tu vienkārši nobijies.

Agrāk es par to nekad nebiju aizdomājies un mani nemulsināja fakts, ka es nevaru iepazīties ar to, ar ko vēlos, tāpat nedomāju par to, cik grūts process ir jāiziet, lai veidotu attiecības. Randiņš jau ir domāts tam, lai cilvēki iepazītu viens otru tuvāk un saprastu, vai patīk viens otram, bet to taču var uzzināt arī stundas laikā – kāpēc mēs novilcinam šo procesu? Runājam par to, par ko abiem nav interesanti (radiniekiem, seriāliem, laikapstākļiem...) tikai tāpēc, lai uzturētu sarunu un neizrādītos neērtā situācija. Sanāk tā, ka mēs mānām, mokam paši sevi. Bet jā – mūs tā izaudzināja – tā darīja mūsu vecāki, tā dara visi apkārt, tāpēc tas arī ir pareizi, pat neprasi - kāpēc!

Pēdējā laikā tikai tādas domas ir manā galvā – es pamanu, cik stulbi apkārt lūkojas cilvēki, kuriem nepietiek attiecību ar sievietēm no malas. Viņi mēģina izcelties ar apģērbu, uzvedību, naudu, bet es redzu viņam cauri – es redzu, kāds viņš ir patiesībā. Laikam tāpēc, ka pats tāds esmu. Un es domāju, ka tādus cilvēkus nevar vainot, viņš vienkārši seko bara instinktam.

Vēl viena interesanta doma, par kuru es nesen domāju: par sievietēm un seksu. Principā viņas to grib tik pat ļoti kā vīrieši, bet ne vieniem, ne otriem tā nav pietiekoši, lielākoties tieši tās problēmas dēļ, ko es aprakstīju augstāk. Var teikt, ka sievietes dalās divās grupās: vienas piekrīt seksam tad, kad tu par viņu rūpējies ilgus mēnešus, tērē laiku, naudu, dāvini dāvanas, saki, ka tev patīk viņas draudzenes, vecāki. Kāpēc tā? Tāpēc ka, ja viņa ātrāk iedos, tad viņu sauks par mauku. Tieši tāpēc tikai pēc tam, kad tu būsi izdarījis visu, ko es minēju augstāk, viņa pateiks – „Labi, esi pelnījis”. Tādas meitenes principā var nosaukt par prostitūtām (nedusmojaties tikai, tas ir mans skatpunkts), jo viņas maina seksu pret kaut ko, bet jā, atkal – viņas nav vainīgas, vienkārši negrib, lai viņas uzskata par ielenēm u.t.t.

Otrā grupa ir tās, kuras piekrīt seksam vienkārši tāpat – viņām to vienkārši gribas, viņas sevi nemāna un dara to ar cilvēku, ar kuru grib. Cik un kad – viņas pašas izlemj. Šo meiteņu grupu var nosaukt par brīvājām.

Piekrist tādai idejai nav viegli, tas vienkārši neliekas loģiski, jo mēs visu dzīvi esam dzirdējuši pretējo . Cilvēki mēģina attālināt sievietes no vīriešiem, seksu pārvērš par kaut kādu elku, par mērķi. Sievietēm saka, lai viņas nav maukas, bet vīriešiem – lai viņi dabūtu seksu, no sākuma vajag kļūt par veci krutā mašīnā, dārgās drēbēs, bet lai būtu kruts, tev vajag naudu, bet te uzreiz – „Dēliņ, ja tu dzīvē gribi kaut ko sasniegt, tad tev ir labi jāmācās, lai iegūtu darbu prestižā kompānijā un saņemtu labu algu.”. Mums jau bērnībā iedveš to, ka mums jāizvēlas nevis tas, kas mums patīk, bet tas, kas tev atnesīs naudu un tas, kam piekritīs apkārtējie. Lūk tā strādā šī iekārta, ja mūsu publiku, pakārtesošos, sociumu tā var salīdzināt. Tagad mašīnā notiek izmaiņas, cilvēki beidzot sāk saprast, ka notiek.

606 18 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 80

0/2000

Tieši tā. cilvēks ir pārāk sarežģīta būtne.

Vajag kā dzīvnieki, piemēram, suņi - paošņā viens otram dirsu un viss notiek emotion

59 3 atbildēt

Meitenes tās 1. ir normalas viņas nogaida , jo grib būt drošas ka tu viņu nepametīsi uzreiz pēc sexa un padomā no otras puses ja tu satiksies ar tadu meiteni kurai ar katru draugu kuru viņa satiek ir sex , tad tada stulba sajuta , ka tu esi vnk kaut kads divsimtrismitpirmais kurš to ir iemazis viņas kajstarpē. Bet kad tu esi kopā ar to meiteni no 1.grupas kadu pusgadu un beidzot jums ir dzimum attiecības tu saproti, ka tu viņai esi vienigais un tas ipašais ar kuram viņa ir gatava adoties un ucticēt sevi. Tas ir kas īpaš . Lohiem to nesaprast... emotion

55 4 atbildēt

+++ par godigi uzrakstiu rakstu

37 2 atbildēt

vot te jau gudrs cilvēks uzstājās , aplausi :) pilnīgi visam piekrītu , pasam vecenes nav dēļ sava stulbuma un droši vien enkad arī nebūs

28 3 atbildēt

Domā cik gribi bet sievietes vīriešiem tāpat neizprast.

22 1 atbildēt

Īstenībā jau no tādām sarunām itkā ne par ko nopietnu arī ļoti labi var iepazīt cilvēku, un vispār saprast ir jums, kas kopīgs.. nu saiknīte, kaut kāda vai nē. Neiesi tak uzreiz kādam virsū mesties ar savu teoriju par dzīves jēgu, kvantu fiziku un reinkarnāciju. Arī no "laikapstākļu" sarunām var nereti izlobīt lieliskas domas.

12 0 atbildēt

Iespējams, ka sievietes grib seksu tik pat daudz kā vīrieši, bet vai viņas grib gadījuma sakarus neko par potenciālajiem partneriem nezinot? Stipri šaubos, ne jau vienmēr pirmā stundas laikā var noskaidrot to vai gadījumā čalis nav perverss psihopāts.

Runājot par materiālo nodrošinājumu, ir tādas sievietes kurām vīriešus nevajag vispār, viņas uzbudina nauda.

Iespējams, ka tam ir kaut kāds sakars ar cilvēku zemapziņu, ja pielīdzina cilvēks dzīvniekiem  (man šausmīgi nepatīk šis salīdzinājums) tad dabā vienmēr pie matītēm tiek stiprākie tēviņi, līdz ar to nodrošinot lielākas izdīvošanas iespējas pēcnācējiem un mātītei. Cilvēku pasaulē labas dzīves nosacījumi ir nevis gēni, bet nauda.

12 0 atbildēt

lai gan nepiekrītu, man patīk, ka tā jauki izklāstīji savas domas - bija interesanti palasīt vismaz :)

8 0 atbildēt

Ko tu doma darīt šodien, rīt un parīt?

7 0 atbildēt

Neēsi aidomājies, ka ir meitenes, kuras dod seksu ne jau tāpēc, ka vīrietis dod dāvanas un naudu, bet gan tāpēc, ka mīl otru cilvēku.. Sanāk, ka tu meitenes iedali divās grupās, tās kuras dod un tās kuras nedod. Bet ir tik daudz iemeslu kāpēc dod un kāpēc nedod, bet tu tās visas samet vienā maisā. 

Bet tā, foršs raksts, interesanti bija palasīt. :)

5 0 atbildēt

Sanāk, ka sievietes jebkurā gadijumā ir ielasmeitas, doma skaista, es neiebilstu.. emotion

7 3 atbildēt

Kā mani fascinē tie viedokļi, kas balstīti tikai uz dažu gadījumu pieredzes un tiek nostādīti teju globālas, universālas patiesības statusā. :D

3 0 atbildēt

1) pirmkārt Tev ir jau nopients vecums, kad nu tākā būtu vajadzējis varēt pateikt savas domas. pieņemu, ka to nespēj 15-16 gados, bet nu 19... 2) acīmredzot esi nepareizos apstākļos, ka tā neveicās. pamaini vidi... jauku meiteņu ir pa pilnam. 3) nevajag iespringt un ieciklēties uz kādām konkrētām, kuras varbūt tik ļoti iepatīkas, ka pat parunāt nespēj. pat ja iepazīsies, visdrīzāk tam būs maza jēga, jo iespējams tu viņai nepatiksi vai patiksi tikai kā cilvēks vai varbūt viņa būs aizņemta. iesaku vairāk orientēties uz to lai tevi medī nevis tu un viss būs FTW.  

4 1 atbildēt

sāku lasīt, domāju, vai cik inteliģents cilvēks. bet tad tu pamatīgi izmainīji manas domas ar tekstu : var teikt, ka sievietes dalās divās grupās: vienas piekrīt seksam tad, kad tu par viņu rūpējies ilgus mēnešus, tērē laiku, naudu, dāvini dāvanas, saki, ka tev patīk viņas draudzenes, vecāki. Kāpēc tā? Tāpēc ka, ja viņa ātrāk iedos, tad viņu sauks par mauku. Tieši tāpēc tikai pēc tam, kad tu būsi izdarījis visu, ko es minēju augstāk, viņa pateiks – „Labi, esi pelnījis”. Tādas meitenes principā var nosaukt par prostitūtām (nedusmojaties tikai, tas ir mans skatpunkts), jo viņas maina seksu pret kaut ko, bet jā, atkal – viņas nav vainīgas, vienkārši negrib, lai viņas uzskata par ielenēm u.t.t.

nezkāpēc es vīriešus neiedalu ''divās grupās'' jo 1.cilvēkus tā nevar iedalīt, un ai man apnika rakstīt, tu esi neveiksminieks, ja uzraksti tik nožēlojamu rakstu, ka var saprast --> dzīvē tev gluži vienkārši nav veicies ar sievietēm, tādēļ tu, kā jau tipisks lūzeris, novel to uz visām sieviešu dzimuma pārstāvēm un vēl ieliec viņas 2.grupās.

3 0 atbildēt

Dzīves taisnība.. esmu arī bijis aizdomājies, un nonācis pie līdzīga slēdziena.

3 0 atbildēt

Bet par ko citu , tad lai ar meiteni runā !! Kā tikai par filmām un notikumiem, jo vel neesu atradis tādu meiteni, kurai interesētu tādas leitas kā man. Ja godīgi vispār pa savu pušeļa dzīvi neesu sastapis meiteni ar labu humora izjūtu , nopietni !! Un tapēc mūždien jāvelk tā liekuļa maska, kas atkal meiteni piesaista :( !

Wtfs pareizi raksta, lai nemocītos tev jabūt, kuru medī, ja gribi labsajūtu !!(tava gadījumā)

4 1 atbildēt

Sekss tas jau ir tas dzīvnieciskais instinkts, kas ir domāts lai radītu pēcnācējus... un kā mēs zinām šo instinktu ir diezgan grūti noslāpēt... Bez seksa negrieztos pasaule...

Par tām meitenēm, kas nogaida, es uzskatu, ka tas tomēr ir labāk nekā uzreiz ja atdodas, jo tad pat pašam vīrietim var pazust interse par viņu, viņš būs panācis to ko vēlējās un viss... balle beigta...bet tā kura uzreiz neatdodas... pret vinu vīrietim radīsies daudz lielāka interese un pats seksa process būs daudz kaislīgāks un labāks nekā vienas nakts sakariem... Pats aplidošanas process sagādā dažreiz lielāku gandarījumu nekā pats sekss...

2 0 atbildēt

par raxtu pluss,bet viedoklim tavam nepiekritu

2 0 atbildēt

izskatās, ka kādam sasāpējies emotion

2 0 atbildēt
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »