local-stats-pixel fb-conv-api

Aukstā dvēsele 14.daļa1

http://www.spoki.lv/literatura/Auksta-dvesle-13dala/599849

Ļoti agri no rīta Agneta aizgāja prom.Agneta atstāja mazu zīmīti blakus Patrikam.''Piedod ,ka tik agri aizgāju prom,paldies par visu,mīlu''.Agneta ienāk pa durvīm un ieiet vitruvē ,tur viņu sagaida mamma ar tēti kuri brokasto.

-Čau mammū,čau tēti.

-Kur tu visu nakti biji?

-Māmm vēlāk pastāstīšu.

-Nu labi.

-Es tagad eju nomazgaties un tad mazlietiņ pagulēt.

Agneta vienkārši staroja,cik viņa bija laimīga.Viņa ātri vien nomazgājās un devās uz savu istabu.Un viņai pakaļm sekoja mamma.

-Augc,kas noticis kur tu biji?

-Mamm,es šo nakti pavadīju kopā ar Patriku,jā es viņu mīlu.

-Bet vismaz būtu pateikusi.Es zinu,ka tu viņu mīli.Manās acīs viņš ir simpātisks un jauks puisis.

-Protams.

-Ak,tu jau esi izaugusi.

-Aha.

Agneta nosnaudās dažam stundām.Viņa nevarēja pagulēt,cik viņa bija laimīga.Agnetai atnāk īziņa no Edgara ''Lūdzu atgriezies ,pie manis.Manai dzīvei nav jēgas ,ja tu man nēsi blakus.Ja,tu neatgriezīsies es izdarīšu pašnāvību''.

Agneta nemaz neredzēja ,ka ir atnākusi īziņa.Pēc kāda laika atnāk otra īziņa ''Piedod ,ko tev nodarīji,esi laimīga.Vismaz tagad kļusi laimīgāka ,ka manis nebūs''.Vai tiešām Edgars izdarīs pašnāvību ,vai arī biedē tik Agnetu.Vai Edgars grib ,lai Agneta būtu viņa.

32 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Lūdzu piedod, protams... iepatikās man šis stāstiņš, par spīti tam, ka biju ārkārtīgi sarkastiski noskaņota sākot lasīt... bet pie 

"Čau mammū,čau tēti.

-Kur tu visu nakti biji?

-Māmm vēlāk pastāstīšu.

-Nu labi."

es vairs nespēju atturēties no komentāra... vecāki pofigisti? šeit mazliet pēc zinātniskās fantastikas izklausās... Nē, stāsts jau ir labs, kaut kā ieķerās, bet dažas detaļas, tikai dažas... 

0 0 atbildēt