local-stats-pixel fb-conv-api

Mīlestība no pirma acu suzmetiena!37

208 4

  Kāda jaukā rudens dienā es vēroju daugavas dzīles bezrūpīgi spēlejamies divas kaijas. Tās lidinājas virs vizuļojošā saules atspūlga kas klāja Daugavu,kā plāna zeltaina sedziņa. Vērojot šo debešķīgo rotaļu abu kaiju izpildijuma,es sajutos pacilātu jūtu vadīts. Manuprāt no manīs plūda simtiem pozitīvu enerģijas lādiņu. Tos varēja uztvert ikviens, kurš to vēlējas. Un pēkšņi garām gāja kada meitene, staltu stāju - brunete! Es uzlūkoju viņu, un jutu kā starp mums uzzibsnija tāds kā energijas lādiņš . Es sajutos tā, itkā man pa muguru pārskrietu milijoniem mazu skudriņu. Neskatoties uz to ka šis kontakts ilga apmēram 2 sekundes , tas bija kautkas nepārspējams. Tas bija kā aukstā ziemas vakarā redzēt kā no sniega uzplaukst sārta tūlpe. Šajā īsajā brīdi caur manu galvu izskrēja milijoniem domu. Es nodomāju, varbūt man viņu uzrunāt, bet ko gan es viņai varētu sacīt? Varētu izteikt kādu komplimentu, bet ar ko lai sāk?
Tā nu es minstinājos kamēr viņa jau bija apmeram 10 metrus uzpriekšu pagājusi. Ar katru sekundi es centos sevi iedrošinat spert soli uz priekšu, vai vienkārsi uzsvilpt. Beigas sadūšojos un uzvilpu vina pagrieza galvu tik graciozi, tik debesķīgi, es skatijos viņas pelēkzilajās acis, un patiesību sakot, viss apkārt notiekošais man vairs nebija svarīgs. Šajā brīdi es sapratu, kas ir „ Mīlestība no pirma acu uzmetiena” 
Tā ir izcila labsajūta no tā vien ka šis cilveks ir, tu jūties pateicīgs visai pasaulei, par to ka tas notiek ar tevi.
Es uzrunāju šo meiteni es teicu sveika! Tu ļoti labi izskaties! Viņa paskatijas uz mani un es sajutos nedroš par to ko biju pateicis, likās ka esmu iespējams viņu aizvainojis vai kautkā tamlīdzīgi, bet viņa teica paldies un vaigi kļuva vinai sārti. Vai jūs esat redzējūsi bruneti ar sārtiem vaigiem un pelekzilām acīm? Viņa bija kā enģelis, kas nolaidies no zilās debess! Es uzaicināju viņu uz tasi tējas, un pa ceļam uz tējnīcu ari sapazināmies tuvāk,es stādijos priekša kā Mārtiņš, un ar nepacietību gaidiju kad viņa pateiks savu vārdu, tad klusa balsī viņa noteica – ļoti patīkami, mani Evita!
Hmm es nodomāju tik skasta meitene un tik skaists vārds Vai tas ir sapnis? 
Tējnīca mēs apspriedām dažādas tēmas sākuma runājām par to, ko katrs no mums dara ikdienā, kādi mums ir hobiji, un viss beidzot kas abiem bija kopīgs.
Tā nevainīgi runājot, bija pagājušas trīs ar pus stundas, es pavadiju viņu uz mājam, kas atradas tikai trīs kvartālus no šis tējnīcas, kaut arī gribējas lai šis vakars ilgtu mūžīgi tas tomēr beidzās! Atvadijos no viņas un dēvos uz autobusu, kas vedīs mani mājas. Principā visu ceļu es domāju par viņu. Visu ceļu no viņas, lidz savām mājam nespēju viņu izmest āra no galvas. Kautko tādu es jutu pirmo reizi mūža, un par lielu pārsteigumu vakarā kad gatavojos iet gulēt es saņemu sms ar tekstu – „ Sveiks, ši bija tiešam jauka diena!  gribēju tikai pateikt gaidu ritdienu ar nepacietību!  „
Protams atbildēju ka ari es gaidu ar lielu nepacietību mūsu nakamo tikšanos, bet tā bija vairāk neka nepacietība, tā bija degsme ! šī diena beidzās, un tās vieta ausa jauna diena, bet to atstāsim uz kādu citu reizi.

P.s Paldies par uzmanību

P.p.s. Stāsta personāžš un norises vieta / laiks  var neatbilst īstenībai!

 

Iesaku palasīt arī šo darbiņi! 

http://www.spoki.lv/latvijas-patriots/Stasts-par-pagalmu/98108

 

Bildes ir ņemtas no google.com


 

208 4 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

atkal jau - stāstam nav ne vainas, bet vairāk jāpiedomā pie gramatikas....uzraksti stāstu un velti kādas pāris minūtes, lai to izrediģētu. vsmaz elementāras lietas (atceries - ja pirms l ir u, tad tas vnm būs īsais u - tulpe, atspulgs, gulta utt)

9 0 atbildēt

Izlasot tekstu, sapratu, ka es arii gribu piedziivot taadu dienu, bet man pietruukst drosmes, lai nepaziistamam cilveekam ko jautaatu, bet varbuut vajag riskeet

7 0 atbildēt

Patīkams stāsts :)

6 0 atbildēt

3. bildīte tik piemīlīga. Teksts labs.

6 0 atbildēt

mīlīgi.emotion

5 0 atbildēt

labz raksts. ;]

5 0 atbildēt

Ja sacīt godīgi ,desmit ballu sistēmā  par šo darbu es vairāk kā 5-6 neliktu. Tekstā ir pārpilns stila kļūdu, kā arī nepiemērotas metaforas un aligorijas. Protam ar laiku un cītīgu darbu, tev to kļūs mazāk, bet šibrīd ir kā ir. Pirmais tavs darbs "Stāsts par pagalmu" man patika vairāk. Bet tik un tā par centību +  

3 0 atbildēt

Super raksts! tu ļoti labi māki aprakstīt situāciju,tik tēlaini un tā... manā acu priekšā bija filma ;)

Tiešām super! Tā turpini! Jo vairāk rakstīsi,jo labāk sanāks. ( tas par to,kas pagaidām ir nepilnīgs )

Paldies par rakstu!

++++

3 0 atbildēt

nav ne vainasemotion

3 0 atbildēt

Galvenais personāžs liekas, kā kkāds prasts sextūrists, uzsvilpa meitenei, hey tu izskaties skaista! nu tīrākais sextūristu texts :D

2 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " paldies, es gramatiku cik skola iemacijos t... " ui, tad gan es tevi saprotu...bet tad vispār labāk izvairīties no garumzīmēm...

2 0 atbildēt

atbildot uz Nikitinna komentāru " Super raksts! tu ļoti labi māki aprakstīt si... " Prieks ka patīk!

2 0 atbildēt

ak shii miilestiiba :)

2 0 atbildēt

atbildot uz jansonexz komentāru " s0rry bet sis ir 0rgialraksts  tak admin... " nesatraucies džekiņ, tas, kas parādās zem 8.tās bildītes ir tikai podziņa, ko jāpiespiež gadījumā, ja tev šķiet, ka tas nav oriģinālraksts :)

2 0 atbildēt

Interesants raksts :))

2 0 atbildēt

Iedvesmojoši ! :)

2 0 atbildēt

Labs raksts:)

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz jansonexz komentāru " s0rry bet sis ir 0rgialraksts  tak admin... " tak nāc pie prāta, lūdzams :))

1 0 atbildēt

šis raksts lr patīkama pārmaiņa starp citiem

1 0 atbildēt

Ir bijusi tāda sajūta. Bet reālajā dzīvē nekad nekas nav tik skaisti. Tā meitene noteikti jau būtu aizņemta :) Bet nu šis sižetiņš kā no seriāla "Darma un Gregs", kur tie abi apprecējās pirmajā pazīšanās dienā :)

1 0 atbildēt