local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējo reizi policija pārkāpj noteikumus43

92 4

No rīta 09.12.2009 plkst.08:05, izkāpjot no 25. trolejbusa Lidoņu ielā (Iļģuciemā, Rīgā) - redzēju, ka policijas mašīna bez jebkādiem signāliem pārbrauca pāri dubultai nepartrauktai līnijai un braucot pa pretējo joslu, nostājās taksometru stāvvietā.

Tad no mašīnas izkāpja divi policisti un aizgāja iepirkties veikalā "Maxima X". Kamēr policisti bija veikalā, es nofotografēju policistu mašīnu. Viens no policistiem, mani ieraugot pa logu fotografējot viņu mašīnu, pateica otram un izgāja no veikala uz manu pusi.

 

Ieraugot policistus, es nolēmu, man ir laiks iet, jo ar policistiem sarunāties negribu. Tad likum-sargi-pārkāpēji pārlika savu auto citur.

Manā shēmā parādīts, kā tieši bija pārkāpti CSN. Atkārtošos, ka policisti novietojot mašīnu taksometru pieturā NEBIJA IESLĒGUŠI BĀKUGUNIS.


92 4 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Rolands Ozoliņš
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Laikam neredzēji to sižetu pa tv pirms kādiem 2 mēnešiem. Policija pie (ja atmiņa neviļ) DEPO nolika auto invalīdu stāvietā, viens čalis pieiet un pārmet, ka šie taču nav invalīdi, menti protams uzreiz sāka draudēt, pēctam pagrūda un sākās kautiņš, tad ments izvilta pistoli sāka šaudīties. čalis protams uzreiz iesniegumus uzrakstija, mentu no darba atlaida. turpini klusēt un arī turpmāk būsi lētticīgais, kas domā, ka viss ne no šā, ne no tā nokārtosies.

un kas attiecas uz + par centību, kā jau iepriekš minēju man no tevis ir tikai -3

5 0 atbildēt

tak suuti uz degpunktu :D

4 0 atbildēt

welcome to Latvia ;D

4 0 atbildēt

menti paši reizēm neapjēdz ko dara

3 0 atbildēt

Ja es būtu policists, ar drošvien tā darītu :D un gribat teikt ka neviens no jums ar tā nedarītu, ja būtu policists?

3 0 atbildēt

nenu ok ir viņi pārkāpuši, taču ja mani katreiz sodītu par maniem pārkapumiem , man jau būtu mūza ieslodzījums un mani mazbērni maksātu manus sodus un varbūt arī vel vinu mazbērni.

3 0 atbildēt

Ak Dievs,kaa juus vispaar iedomaajaaties likuma kalpiem kaut ko paarmest emotion :D :D

2 0 atbildēt

pareiz izdariji ta viniem vaig vinus tagad var mierigi nostrafeet ja vel ne bargak

=++++++

2 0 atbildēt

esmu sašutis, nu kā tā var, ko????DDDDD

2 0 atbildēt

šitās bildes vaidzētu aizsūtīt kautkur tālāk, lai vienreiz beidzas šitie joki!

2 0 atbildēt

tā nu te banānijā ir, viens otru jau nesodīs viņi.. internets ir pilns ar šādām bildēm, bet tas neko nemaina, riktīgais bezpridzels tur bija un būs. vispār jau cilvēkiem nebūtu jābaidas no policijas, bet Latvijā viss ir mazliet savādāk..

3 1 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " nē vecīt man besī menti un es vinus nekad ne... " ir labākas idejas? lūdzu pastāsti tad citiem ;) jo es piemēram domāju ka stučīšana ir vienīgais veids ko tādi kā mēs varam darīt, lai kautkas mainītos lietas labā!

2 0 atbildēt

Tas gan... citas valstis cilveki nem piebrauc pie mentiem kaut ko pajauta kur jabrauc u.t.t. !

 

LATVIJAA.... Uz reiz ierauga mentu.. a katik atrak prom, lai nepiesienas!

3 1 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " ...ceiest nevaru stukačus un pielīdejus"

Savukārt es nevaru ciest patvaļu. Interesanti - kāpēc daži mums ir pārāki par likumiem?

Lūk tā arī valstī veidojas pozitīvs iespaids par policijas darbu.

2 0 atbildēt

Ah... tie menti vnk ir.... !

 

Nesen pats redzeju, bet nepaspeju nofotografet :( .... Jurmala, Slokas dzelzs cela parbrauktuve:

Mentu busins (Valsts policijas).... Stavam pie parbrauktuves, jo mirgo sarkanas gaismas pie parbrauktuves (tatad vilciens brauks) stavam... tad peksni no pretejas puses izbrauc busins (mentu) un vesa prata parbrauc pari (NEKADU UGUNU NEKA). Tiesam zell ka nepaspeju nofilmet :( !!! Smuks sizetins butu tautas balsi vai degpunkta ! :)  Nu tie pasi policisti rada ka viniem ir visatlautiba un tik rupju parkapumu..... VAREJA VISMAZ SKATA PEC IERUBIT BAKUGUNUS ! ;)

2 0 atbildēt

atbildot uz laurichh komentāru " nu un kas, ka vini kautko tur parkāpa, tādēļ ... " ja nekas netiks darīts tad tā visatļautība tikai pieņemsies spēkā. puse no LP un CP domā ka ir kautkādi dievi un neaizskarami, tas tomēr saki ko gribi nav normāli. varbūt kamēr pašam nav nācies saskarties ar to un ja vēl nav ne tiesību ne kā cita tev tu to nesapratīsi.

4 2 atbildēt

sižetu redzēju, ka arī ziņas patreiz neta klejp raksts, ka tas ments ir saņēmis brīdinajumu tikai, bet ir jau ta, ka visur ir invalīdi un tas ments bij gadīgs invalīds, ko viņs arī pierādija ar savu uzvedību atiecīgi iznāk, ka tadjau vins var tur stavet. nu ta ir sistema, kas ir izkartota jau gadu gadiem, lai to mainītu visi līdzšenējie lemēji ir janošauj un tad varbūt kautkas mainīsies, bet kamēr vini elpos gaisu izmainu nebūs.

starpcitu es sodien nevaru ar mīnusiem neko padarīt, jo balsosanas limits ir beidzies. sūkas admini ir ierobesojuši manu bals.limitu:D

2 0 atbildēt

plus vel mani laikam negatīvi ietekmejis ir valdibas paziņojums par stučīsanas atbalstu, tas gan sakarā ar nodokļu nemaksašanu, tacu stučīšana ir stučīšana , vispar jau plus protams par centību:D tik žel ka stučīšanas jomā

2 0 atbildēt

ēh, mums ir špečial policija u.tml. cilvēki. Piemēram, es ar draugu eju pāri brauktuvei krustojumā pie sarkanās gaismas, tie paķer mūs, uzraksta protokolu(bija viņi divi) lab viens raksta, otrs neko nedara, mēs tik sēžam viņu mašīnā, redzam pa logu(priekšējo, kurš bija uz to pusi kur mēs nelikumīgi pārgājām) karoče redzu, vel daudzi iet wnk pāri, tam kas neko nedarīja, pilnīgi vienalga, sēž un neko nedarīja.

2 0 atbildēt

laurichh tavs sencis ir ments vai kas? no tevis jau 3 mīnusi man par šo rakstu. jūtas aizsāra?  

2 1 atbildēt
« 1  2  3 »