local-stats-pixel fb-conv-api

Ends 'N' Means1

36 6

Ends 'N' Means ir komikss par draugiem, kuri dzīvo Londonas piepilsētā. Komikss ir par lielām cerībām, zemiem standartiem un rūgtu vilšanos. Tajā ir arī pūkains trusis :D

Tālāk par varoņiem:

Šīns (Sean) - viņš ir nedrošs par sevi, nemierīgs un neparedzams. Viņam patīk maģija, tāpēc viņš nopirka trusi vārdā Ray, kas viņam palīdzētu burvju mākslinieka priekšnesumos. Diemžēl trusis izauga pārāk liels un resns, lai ietilptu cepurē. Tas un arī tas, ka Šīnam ir paniskas bailes no skatuves, izskaidro kādēļ nekas prātīgs no burvju mākslinieka karjeras viņam neiznāca.

Džeks (Jack)- nespēj ilgi koncentrēt uzmanību uz kaut ko, impulsīvs, vienmēr optimistisks, mīl dzīvi. Dzeršana, datorspēles, action filmas ir viņa mīļākie laika pavadīšanas veidi. Viņš ir pazīstams ar Šīnu kopš 5 gadu vecuma. Džeks nespēj noturēties nevienā darbā, tāpēc viņa draugs bieži vien maksā īri viņa vietā.

Fils (Phil) - ļoti mierīgs, patīk daudz domāt un uzdot jautājumus praktiski par visu. Bieži vien viņa viedokļi par sabiedrību un pasauli ir nepopulāri. Viņam patīk daba, un šad tad uz vairākām nedēļam viņš kaut kur dodas ar savu busiņu, kurā tad arī visu to laiku dzīvo. Kad viņš nedzīvo busiņā, tad paliek pie saviem draugiem - Šīna un Džeka

Rejs (Ray) - vienmēr iesaistīts dažādās naudas pelnīšanas shēmās. Gan legālās, gan, visbiežāk, nelegālās. Patīk azartspēles, dzeršana un garšo kebabi. Viņam ir savdabīga humora izjūta, kuras dēļ viņš vienmēr iekuļas nepatikšanās. Viņam patīk praktiskas dabas joki, kurus viņš visbiežāk izspēlē uz iguānu Kērtisu ( vai kā pats Rejs viņu sauc - "to zaļo puņķi")

Kērtiss (Curtis) - zaļa iguāna, kas domā ka ir pārāks par visiem. Vīņš uzskata, ka visas dzīvības formas uz Zemes (izņemot reptiļus) ir oglekļa izniekošana. Nav sevišķi augstās domās par zīdītājiem, tai skaitā cilvēkiem. Kērtis dzīvo bēniņos un kaļ plānus, kā atbrīvot planētu no zīdītājiem.

« 1  2  3 »
36 6 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt