local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 Dokumentālās filmas [Otrā daļa]18

236 2

Sveiki! Publicēju mana raksta otro daļu par dažām no iecienītākajām Top 10 dokumentālajām filmām.

Filmas treileri - raksta apakšā!

[Pirmā daļa - http://www.spoki.lv/kinomuzika/TOP-10-Dokumentalas-filmas-Pirma/444891]

Turpinam!

6)Super Size Me

Vēl viena filma, kuras režisors ir Morgans Sperloks (no The Greatest Movie Ever Sold). Piekrītu, ka lielākā daļa šo filmu jau ir redzējusi pat vairākas reizes, taču tie, kuri vēl nav šo filmu noskatījušies, ieteiktu to darīt, un nevajag pievērst uzmanību tam, ka filma uzņemta pirms 7 gadiem - McDonald's jau tāpat pastāv :)

7)Zeitgeist

Būtībā filma sadalīta 3 daļās - Kristietība, notikumi 11.septembrī, 2001.gadā un bankas un 'Pasaules līderi'. Filmā arī tiek aplūkoti ASV iekšpolitikas, kā arī ārpolitikas jautājumi. Iesaku noskatīties. (Cik zinu, ir iznācis arī Zeitgeist turpinājums: Zeitgeist: Moving Forward, taču pats šo filmu vēl neesmu redzējis)

8)42 Ways To Kill Hitler

Vēlviena National Geographic filma. Šoreiz par 42 veidiem, kā Hitleru centās nogalināt. Filmā ļoti labi ir attēlots katrs veids, balstoties uz reāliem faktiem. Ļoti iesaku noskatīties, neapniks! (Treileris nav, taču pievienoju klipu no filmas).

9)Countdown to Zero

Kodolieroči - pasaules bīstamākā problēma. Filmā parāda šo ieroču izmantošanas iespējamos mērķus un sekas, cilvēku viedokļus par tiem, kā arī filmā iekļautas intervijas ar ekspertiem, kuri atklāj daudz ko jaunu un vēl nezināmu.

10)Objectified

Filmas Helvetica režisora darbs - filma par to, kā saskatām un uztveram mums apkārtējās lietas, kādas ir mūsu domas par to. Filmas tapšanā iesaistījušies vairāki dizaineri, kuri arī sniedz intervijas par to, kāda ir viņu uztvere pret jebkādām lietām (sākot no zobu birstes beidzot ar televizoriem), un kā ir iespējams izdomāt un vizualizēt lietas tālāk, lai tās šķistu interesantas, negarlaicīgas un uzkrītošas. Diezgan interesanta filma, iesaku noskatīties!











236 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Būtu riktīgi forši, ja tu pie katras filmas pievienotu filmas posteri :)

10 0 atbildēt
Zin avatarsZin

nu lai nu kas, bet nu Zeigeist pirmaa dalja veel bija kcik skataama tad otraa dalja, jau ir slimas kustiibas uzskats par pasauli (tuliit saaks bljaut visi iluminati un tie "kas doma ka veikala vinjus chakaree" fani)....

2 0 atbildēt

Neaizmirsti pievienot Padomju stāstu (The soviet story)

2 0 atbildēt

Paldies otrreiz.

1 0 atbildēt

Man patīk thats it thats all, jo tā ir reālā profesionālo snowbordistu dzīve, to skatoties var izjust viņu brīvību un prieku.

2 1 atbildēt

Interesting. Jāpiemet pie favorītiem un drīzumā jauzmet uzacs šīm filmām :)

1 0 atbildēt

Nevar teikt,ka nav interesantas!

0 0 atbildēt

Pats gribēju kaut ko šajā virzienā taisīt, bet skatos, ka mani jau apsteidza emotion

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

paldies.būs ko paskatīties emotion

0 0 atbildēt

Zeitgeists jau sen ir atzīts par sūdu...

1 1 atbildēt