local-stats-pixel fb-conv-api

2012. gada 1. puses labākie albumi.13

101 4

Sveicieni, mirstīgie! Tie, kas mani pazīst salīdzinoši labi un pat pietiekami, lai sekotu man tviterī, iespējams, ir pamanījuši manus krāpnieciskos solījumus kaut ko ierakstīt manā seksuāli skaistajā blogā salīdzinoši bieži, taču diemžēl, esmu melis un krāpnieks, un esmu pilnīgi pametis novārtā savu privāti publisko prāta sastāvdaļu jau divus mēnešus. Bet šoreiz es gan prasīšu nedaudz uzticības, jo, tā kā maģiskais 2012. gads jau ir pusē, es centos atlasīt piecus tik maksimāli jaudīgus albumus, kas varētu izraisīt erekciju pat ēzelim. Jā, laiks tiešām skrien tik ātri, ka pavisam drīz mēs mirsim!

Starp citu, tiem, kas prāto - http://rockferry.posterous.com/ ir mans blogs. Jebkas, ko ierakstu šeit pirms tam tiek ierakstīts manā blogā. Ja kāds vēlas izsekot līdzi manam blogam, tad kaut kādas ziņas var manīt manā twitter profilā - @miltpauris

101 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Mani it kā neinteresē šāda mūzika, bet Tev tik satriecoši sanācis to visu pasniegt, ka man pat sagribējās iemest aci (vai ausi) šajos albumos.

Un nevaru neizteikt komplimentu par satriecošo valodu, teikuma konstrukcijas šķiet tik erotiskas un rindiņas tik plūstošas - spēja ieinteresēt parasti tik neieinteresējamu cilvēku kā mani ir reta un - uzmini - satriecoša parādība.

8 0 atbildēt

Pievienojos Bezpajumtniekam komplimentā par valodu - prieks lasīt! Arī pašam saturam varu piekrist uz visiem simts, ja nu vienīgi gribētos pievienot arī Noras Džounsas "Little Broken Hearts", pie kura Danger Mouse, manuprāt, ir pastrādājis izcili. Un vēl būsi dabūjis savam blogam kādu jaunu lasītāju - padošu labo vārdu tālāk :)

3 0 atbildēt

Būs jānoklausās! Tev izdevās man likt klausīties šos albumus. :)

0 0 atbildēt

Es jau laikam būšu ļoti neoriģināls un teikšu, ka man patīk jaunais PV albums.

0 0 atbildēt

vai kādam ir jebkurš no šiem albumiem? man ļoti, ļoti patīk visi šeit minētie, bet nevaru atrast kur normālu albumu var lejuplādēt.

0 0 atbildēt