local-stats-pixel fb-conv-api

vēstule vecākiem4

Dārgie mamma un tēti!
Jau ir pagājuši 4 mēneši kopš es esmu aizbraukusi no jums lai mācītos labā skolā. Man iet ļoti labi, es jums tūliņ visu apstāstīšu, tikai apsēdieties gan, pirms turpinat lasīt. Noteikti apsēdieties!

Tātad man iet visai normāli. Galvaskausa lūzums un citi ievainojumi, kurus es ieguvu, izlecot kojās, no ceturtā stāva, kad tur bija sācies ugnsgrēks , ir pietiekami sadzijuši. Es jūtos gandrīz normāli, jo nenormālās galvassāpes tagad ir tikai divreiz dienā.
Par laimi,ugunsgrēka un mana lieliskā lēciena liecinieks bija kaut kādas atomstacijas darbinieks. Tad nu viņš arī izsauca ugunsdzēsējus un mediķus .
Mmm, pēc tam viņš mani apmeklēja slimnīcā... Tā kā man nebija kur dzīvot, jo kojas nodega līdz pamatiem, viņš bija tik laipns un piedāvāja iet dzīvot pie viņa. Nu ja konkretizēt, tad tā nav gluži māja, bet gan drīzāk pagrabs, toties visai mājīgs.
Viņš ir kolosāls puisis, mēs viens otru ļoti mīlam un domājam aprecēties. Mums vēl nav noteikts konkrēts kāzu datums, bet noteikti tās noorganizēsim līdz laikam kad mana grūtniecība kļūs acīmredzama.
O jā, es zinu mani mīļie vecāki, kā jūs esat priecīgi, ka tik ātri un negaidīti paliksiet par vecvecākiem (mammai es taču piedzimu 16 gados?).
Ar kāzām mēs mazliet kavējamies, jo manam nākamajam vīram ir kaut kāda venēriska slimība, kuru vēl nav izpētījuši, bet ārsti saka ja paspēšot, tad izpētīšot (īsti nesapratu kā viņi to bija domājuši).
Esmu pārliecināta, ka jūs savu znotiņu sagaidīsiet atplestām rokām. Viņš ir ļoti laipns un, neskatoties uz to, ka ne īpaši izglītots, toties ambiciozs. Arī tas apstāklis, ka viņš piekopj citu ticību nekā mēs, es zinu, neliks jums pārdzīvot, jo tā ādas krāsa ir visai citāda kā mums. Tik vēl neemu sapratusi,kas īsti ir viņa tēvs . Šķiet , ka kādas organizācijas vadītājs, kura nodarbojas ar kādas tur taisnības panākšanu.
Tagad gan jūs zināt par manu dzīvi visu, gribu jums pavēstīt, ka nekāda ugunsgrēka nebija un arī nekādu lūzumu un traumu, ne grūtniecības, ne arī man ir kāds sifilisa paveids, ne man ir vīrietis.
Toties man ir trijnieks kūltūras vēsturē un es izgāzos matemātikas eksāmenā.
Es vienkārši gribeju, lai jūs pret manām atzīmēm attiektos adekvātāk .

Jūsu mīlošā meita, Anna .

58 10 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Bijis 101 reizi. 

8 0 atbildēt

Šitais kautkur jāpieraksta, noderēs. :D

1 1 atbildēt

labs

0 0 atbildēt

Buutu interesantak, ja buutu 1mo reiz... par cik shitadus raxtus liek atkal un atkal...

0 0 atbildēt