local-stats-pixel fb-conv-api

Stāsts par tualeti (rēcamais gabals)10

252 6

Angļu ģimene ar bērniem, kurā vecāki vienlaicīgi paņēmuši atvaļinājumu, nolēma atpūsties Vācijā. Nokļuvuši galapunktā, viņi nolēma pirms apmešanās vietas meklēšanas drusciņ pastaigāt pa pilsētu, apskatīt pāris muzejus un citus ar vietu saistītus kulturālos objektus. Pastaigas laikā viņi pamana ļoti simpātisku māju, kas viņiem likās par ideālu vietu, lai tur turpmāk pavadītu savu atvaļinājumu. Kā tika noskaidrots, mājas īpašnieks ir viens mācītājs, ar kuru viņi tūlīt pat noslēdz īres līgumu.

Kad ģimene atgriezās Anglijā, sieviete atcerējās, ka viņa tā arī neredzēja ne mājiņā, ne tai apkārt nevienu ateju. Tāpēc viņa nolēma mācītājam uzrakstīt vēstuli: „Cienītais Šturmenbaha kungs, jums raksta ģimene, kas no Jums īrēja māju. Diemžēl mēs aizmirsām noskaidrot, kur atrodas WC, vai jūs mums to nevarētu paskaidrot? Ar cieņu, Dantonu ģimene”.

Izlasot vēstuli, mācītājs nesaprata, ko nozīmē abreviatūra „WC”, un, beidzot izlēmis, saprata, ka vēstules sūtītājs domā anglo-vācu baznīcu „WALLS CHAPELS”, un uzrakstīja viņiem šādu atbildi:

„Cienītie viesi, vēlreiz vēlos pateikties par jūsu izvēli un man ir tas gods jums paziņot, ka vieta, kas jūs interesē, atrodas divpadsmit kilometru attālumā no mājas, kas nav tik ļoti ērti tiem, kas to bieži apmeklē. Tādā gadījumā uz turieni līdzi var paņemt pusdienas.

Tur var nokļūt braucot ar mašīnu, velosipēdu vai tomēr ejot ar kājām, bet jebkurā gadījumā labāk tur nokļūt ātrāk, lai varētu aizņemt vienu no 250 sēdvietām un netraucētu citiem apmeklētājiem. Šajā vietā ir ļoti patīkami kondicionēts gaiss, bērni sēžas blakus vecākiem un visi korī dzied - šim nolūkam jums tik iedota papīra lapiņa pie ieejas.

Cilvēki, kas nokavēja, var izmantot sava kaimiņa lapiņu, bet beigās visas lapiņas ir jāatdod, lai tās varētu izdalīt nabadzīgākiem cilvēkiem. Vieta ir aprīkota ar skaņas pastiprinātājiem, lai ārpusē varētu labi dzirdēt, kas notiek iekšā, kā arī tur ir speciālie stikli, kas ļauj redzēt cilvēkus no dažādām pozīcijām. Ceru, ka es jums sniedzu pietiekoši detalizētu aprakstu. Ļaujiet man vēlreiz jums novēlēt visu to labāko...”.

252 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Shamējā ģimene laikam apdirsās šo izlasot. :D

15 0 atbildēt

Un kur vinji dirsa, kameer iireeja to maaju? 

4 0 atbildēt

un visi korī dzied vari izmantot sava kaimina lapinu specialie stikli lai var tevi redzet no dazadam pozicijam PARSMEJOS!

4 0 atbildēt

Es ir Pārsmējies :D

0 0 atbildēt

joh**dī ku šitā gadīties!!!emotion

0 0 atbildēt

Šis ir labs emotion

0 0 atbildēt

es gan kada tualete redzeju instrukciju 1.atver poda vaku 2.teme 3.sauj 4.aizver poda vaku:D

0 0 atbildēt

poor family, they might think now that in Germany are living crazy peopleemotion

0 0 atbildēt

shitas bija labs

0 1 atbildēt

tas man atgaadina vienu gadiijumu no savas dziives

kad es vienreiz netiishaam pakakaaju bazniicaa vienaa kambariitii, jo man baigi gribeejaas bet nekur jau nebij toletes. :(:(

1 3 atbildēt