local-stats-pixel fb-conv-api

Krīzes lielveikalu apskats Pārdaugavā23

22 3
Krīze mus ņem vairāk un vairāk, bet nu ir pienācis laiks vasarai un kā jau vasarā mēs visi dodamies uz Jūrmalu, bet arī tur mums vajag lietas no lielveikaliem, mēģināšu atrast ideālo pārdaugavas variantu.

1. Olimpija(Olympia)
Interesants veikals, neesmu gan bijis bieži, bet pāris reizes ir sanācis, ja nebūtu Rimi diez vai vispār vēl brauktu. Pēdējo reizi kad biju iegāju Filmshopā, kur vienādu filmu bija tik daudz, ka pat bail sametās, tiem krīze jau sen laikam, ka plauktos vispār nekā nav, un ejot ārā najauši uzkāpu uz kautkādas kastes zemē, kas izrādījās kaut kāds preču pievedums dino zoo, tas viss beidzās ar to ka kāda zoo veikala darbiniece skaidrā latviešu valodā man pateic- ble pridurak, cto ti delaeš.
+ Uz krēsliem pie ieejas forši est saldējumu
+ Bezmaksas stāvieta netālu no Vecrīgas
+ Viss priekš izklaidēm Jūrā ir nopērkams Rimi.
+ Ķīpsala nav tālu, ja atkal skola tevi iespundē busā un ve uz izstādi ir iespēja aizšaut pēc čipsiem un colas.
- bez rimi nekā cita arī nav
- mašīnu stāvvietā laiž tikai no 10, nevar atstāt ātrāk un doties uz centru
- nav atputas piedāvājumi
Vērtējums- krīzes apstākļos veikals neder, jo ir dārgs,, vienīgais, kas neļauj bankrotēt ātrāk par latvijas valsti ir Rimi. Cilvēkiem, kam krīze uzspiež izcelties ir iespēja uzkāpt vanšu tiltā un pieprasīt eklērus no olimpijas. Pašnāvniekiem- Daugava+Vanšu tilts sagādās patīkamas atmiņas

2. Rīga plaza
Šis veikals neko nav mācijies no iepriekšējiem(A7, Debesmannā) pie šitās štrāses valda MaximaXX, pie tam, ja veikals nespēj piepildīt kaut 75% veikalu vietu uz atklāšanu tas vien daudz ko nozīmē. Šis veikals ir īpaš, jo tas ir pirmais pakaļdarinājums Alfai, bet diez vai ar lupatām vien piesaistīs.
+ pa ceļam uz Jūru
+ Līdz Maximai nav tālu jāiet
+ja nav kur likt draudzeni var šo iesūtīt sev sameklēt apģērbu, 2 h retā tur sev ko atrod, lielā daļā gadijumu neatrod
+ nesmu pats bijis bet esot kino, bet kurš vasarā braucot uz Jūru ies uz kino
- Bezjēdzīgi liels un garlaicīgs
- Daļa veikalu atgādina garus tuneļus, tas biedē tur ieiet
- Otreiz negribu braukt
- no ārpuses atgādina, cirka telti nevis lielveikalu
Krīzes lielveikals vienozīmīgi- depresīvs, izraisa nevēlēšanos atgriesties, nav ko nopirkt, liela daļa veikalu velk uz bankrotu. Viss šis veikals ir kā Latvijas situācija pēdējos gados uzpūsts gaisa burbulis, kas jebkurā brīdī var sprāgt, šitais veikals nākamo gadu nepiedzīvos tur nav klientu, iesaku apmeklēt visiem cilvēkiem, kam krīze svēta, var izbaudīt depresiju visos veikalos. Pašnāvniekiem Daugava+ Salu tilts= nekas īpaš, bet ja nekā cita nav var arī iztikt ar to.

3. Spice
Jūra un Spice gandrīz jau man ir sinonīmi, braucot ar mašīnu regulāri jāiebrauc paēst, vai arī nopirkt kāds aliņš, lai drosme peldēt. Varu nopirkt sev piepūšmos muskuļus, diegu ar ko piešut polsteri apakšbišu iekšpusē.
Principā viss ko vajag braucot uz jūru- ziemā gan te nav ko darīt.
+ Atrodu visu ko vajag atpūtai uz ūdens
+ Apkārt pilns ar meitenēm kas dodas uz juru
+boulings otrā ielas pusē, kamēr sieva iepērkas laiku var veltīt alum un bumbām
+ var paest
+ lidosta nav tālu
+ parasti maz lecīgu slāvu
- apkārt daudz biezu snobu
- ziemā nav ko darīt
- nav drūmas noskaņas
- līdz ar jūras tuvumu ir visādi veci cilvēki, kas ir iedomājušies bez krekla apmeklēt šo vietu- pretīgi

Nosaukums vien pasaka, ka krīzēs ļaudīm te nav ko meklēt, tomēr spice nozīmē spicajiem. Jebkurš zin, ka krīzes laikā atpūsties nedrīkst un veikala apmeklējums nedrīkst sagādāt prieku. Pašnāvniekiem jāiet vai nu uz lidostu vai arī jāiet uz Jurmalas štrāses lekt zem mašīnām un tad jācer.

Šoreiz uzvara Riga plazai- lai krīzes nomāktību sajustu izteiktāk jādodas uz šo veikalu uzsūkt negatīvismu, tikai nekādā gadijumā nedrīkst šķērsot mūkusalas apli un iegriesties Maximā, jo maximas cenas iepriecina un krize tas nav pielaujams!!

22 3 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.mulkibas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
epg avatarsepg
no manis + par visām 4 daļām :))
5 0 atbildēt
izskataas ka te viens vnk miinusus bliezz, lai jau tiek priecinsh
4 0 atbildēt
Spice FTW.
4 1 atbildēt
nr7 avatarsnr7
Riga plaza - nekrietns objekts ar milzīgu platību un lielu tukšumu.
4 1 atbildēt
matisen- esmu vienreiz bijis nemaku objektivi novērtēt, bet zinu ka otrreiz neiešu
4 1 atbildēt
Uz Rīga Plaza aizgājām nākošajā dienā pēc atvēršanas - tur nav ko darīt! Vienīgais + manā skatījumā ir Prizmā karstās siermaizes... emotion
2 0 atbildēt
jsssii nesmīdini cilvēkus.. Tā riga plaza tiešam ir šausmīga ēka un veikals...
2 0 atbildēt
- Otreiz negribu braukt ** nuuu, tas jau nav mīnuss, tas jau vairāk kā subjektīvais viedoklis! :) par pārejo-malacis, bija tīri interesanti palasīt!
2 0 atbildēt
:) + no manis arī
3 1 atbildēt
jaa, riiga plaza tieshi prizmaa ir naacies iegriesties tieshi laikaa, kad lielākajai daļai cilvēku beidzas darba laiks. un būtu loģiski ja cilvēki pēc darba brauktu uz turieni iepirkties, bet... tur ir tiik tukshs. reaali pie kaseem varbuut 3-5 cilveki staav. nepareizajaa laikaa atveera veikalu. vajadzeja vai nu aatraak vai nogaidiit.
3 1 atbildēt
Nelasišu emotion
2 1 atbildēt
Ich avatarsIch
Rakstu veidojis dīvainis(tikai mans viedoklis par šo rakstu), izlasot kaut vai tikai par Olympia.. Tādas muļķibas sarakstījis esi, ka jādomā vai maz esi tur tiešam bijis augstak par 1 stāvu.. Esmu tur bijis vairākkārt un tur ir pilnīgi viss nepieciešamais, varbūt drēbes nav no krutiem veikaliem un lietas ko no lielveikaliem pirkt nemaz nevajadzetu, bet dārgs nu gan viņs īsti nav, tur ir gan datorveikali, ēstuves, lupatas, rimi, zooveikals, utt utjp. Par Riga Plaza jau ir tā, ka kamēr tur visu savedīs.. laiciņš paies. Spice ir normala arī viss nepieciešamais. Un nu tu dod, ja šis ir tas ko vajag opriekš jūras, tad to bez problēmām var atrast jebkura veikala.. (Jūra un Spice gandrīz jau man ir sinonīmi, braucot ar mašīnu regulāri jāiebrauc paēst, vai arī nopirkt kāds aliņš, lai drosme peldēt. Varu nopirkt sev piepūšmos muskuļus, diegu ar ko piešut polsteri apakšbišu iekšpusē.) Mans subjektīvs viedoklis, bet nu ja nepatīk, galvenais nestreso.
1 0 atbildēt
olimpiju uztur RTU studenti, kas tur iet eest biezi vien.
1 0 atbildēt
Nū reāli rīgā ir 3 mega veikali Alfa, Spice, Mols Tajos var pārdot jebko un lielos daudzumos, tas no personīgas pieredzes, vēl laba vieta ir Valdemāra Rimi. Rīga plaza vispār nav vērts pieminēt, Olimpija turās viņiem nak daudz cilvēku pusdienot, un tomār tur ir lietas, kas nepieciešamas un kuram pakaļ nav jāskrien uz Spici vai Centru. Tad vēl ir tādi Miroņi, kā AZUR, diezgan pabēdīgs ir arī maskavas ZOOM, bet nu ZOOMam situācija ir vel krietni labāka, kā Azuram. Jauka Vieta ir DOMINA un CENTRS uz lielajām maksimām braucu tikai pēc suši vairumā ;)
3 2 atbildēt
labi apraksti!
4 3 atbildēt
par Riga Plaza nav mīnusu, ja tie ir mīnusi, es esmu Britija
3 2 atbildēt
taa riiga plaza izskataas hujova neesu bijis ar nu hvz +_+
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt