local-stats-pixel fb-conv-api

Kā gājām meitās pirmo pieredzi gūt23

215 0

Maziņš stāstiņš kā uzmundrinājums visiem, kuriem kādreiz nav paveicis mīlas lietās. Atcerieties - Vienmēr ir kāds vēl dumjāks par Tevi! :)

Līdzautors : Neshpis

1. Diena- Sapucējušies un nomazgājušies (arī zobus) Ņēmām mūsu stīlīgo vāģi - 2. Golfu un devāmies Līvānu ielās. Tas pavisam noteitki bija īstais zaķu magnēts. Tas nekas ka skanēja kā gaziks, logus atvērt nevarēja, un pečka cepināja uz maksimālo. Ielās visi meituki uz mums atskatījās, bet drosmes piestāt mums nebija... Diemžēl... Tā mēs nobraukājam visu bendzīnu un stūmām golfu uz garāžu.
2. Diena- Lai drosme nesēdētu papēžos nolēmām ieņemt pārsimts gramus. Ņēmām pašu labāko - LB, Latvija tomēr jāvelk arā no krīzes... Tā nu aizgāja pirmā glāzīte, tad otrā, piektā, trēšā pudele..... ..... .... ..... Ielas ..... k.kāda māja... .... ..... .... savas mājas... ... tualetes pods .... ........ .. .. . . .. . . .gulta . .. .... .. .... .. .. . .. Pods... ....
3. Diena- Vakar laikām pāršāvām pār strīpu. Diena pildīta ar bezfilmu.
Nešpis: "Reini cik pulkstens?"
Reinis:"....."
Nešpis: "REINI!"
Reinis:"......"
* Nešpis pagruusta Reini, bet pats paklūp, atsit galvu un guļ*
4. Diena- šodien gan nepārcentīsimies, iztiksim ar savu drosmi. devāmies uz vietu, kur apgrozās vissmukākās meitenes -tirgu. noparkojuši savu golfu šķērsām ielai kā īsti mačo, devāmies iekšā noskatīt Reinim mērķi. Rižas, Tumšas, Blondas un .. sirmas... izvēle kā prieka mājā.
pēc pāris mēģinājumiem pie tirgus uzlaikošanas spoguļa, reinis bija pietiekoši gatavs doties uzrunāt pirmo meiteni. viena tieši tajā brīdī uzlaikoja brūnas sandales. uzpūtis savu elpu, kura smird pēc peregara man un pārliecinājies, ka neizskatās pārāk pohains viņš devās klāt un teica - foša kāja! Kāds tev ir numurs ?
5. Diena- Pēc vairākiem mēģinājumiem sazvanīt meiteni uz numuru "38", Reinis saprata, ka ir apčakarēts. Tālāk viņi devās uz Līvānu jauno "Maxima XX" Runā, ka tur esot skaisti meituki. Ieejot veikalā, mēs uzreiz zinājām kurā virzienā mums jādodas - apakšveļas nodaļa! Tur mēs satikām satriecošu meiteni. Izspēlējām spēli
"akmens šķēres papīrīts" un nolēmām ka savu laimi ies mēģīnāt Nešpis.
Nešpis: "Skaisti stringi!"
*Pļauka*
Tiešs mājiens... Kāds ēzelis gan es mēdzu būt...
6. Diena- Pārnakšņojuši maksimas xx stāvvietā 2. golfa ērtajos sēdekļos. pulkstens 9:13 devāmies iekšā izmēģināt laimi vēlreiz. Šoreiz nemeklējām meitukus starp maksimas plauktiem, bet gan blakusveikaliņā "Drogas". Tur noteikti jābūt kādai meitenei, kas meklē pareizo skuvekli kājām. Un kā no debesīm novēlās divas lidojošās govis -
dvīņumāsas. Reinim un Man pat nevajadzēja saskatīties kā katrs bijām klāt pie savējās un izmantojot savu šarmu un uz vienu sānu nogulēto frizūru, dabūtu meiteņu 8ciparu numurus un uzaicinātu uz satikšanos vietējā barčikā - kaņušņā.
6. Diena vakars - Meitenes ir noskatītas, tagad bija jāmāca Reinis bučoties. Biju lejupielādējis vairākas pamācības no profesionālām bučošanās skolām "Penthouse" un "Hentai" un Reinis ar savu roku varēja mācīties bučoties.
7. Diena - Sapucējāmies, iesmaržojāmies ar mana vectēva smaržām, beidzot notīrījām golfam stiklu, lai arī šofera blakussēdētājs var redzēt kas notiek uz ceļa, devāmies pakaļ mūsu dāmām.
Pavisam droši piegājām pie viņām, un noskūpstijām. Tiesa gan, ka mums viņas sajuka vietām... ... Pavadijām smagu stundu skaidrojoties, kā mums tā sanāca. Meitenes gan ir viegli aizvainojamas.
Tākā mūsu norunātā vieta bija kānis, bridām iekšā. Izmaksājām metenēm aļāku - "Gairais" bet sev paņēmām "Vēl garāku". Piesēdām pie galda un ļāvāmies straumei.
Straume vakara gaitā izrādījās pārāk spēcīga un ar vēl garākā kausu rokās mēs abi atlūzām uz galda. Kad atmodāmies īsti nesapratām, kur mūsu dāmas palikušas, un tad ieraudzījām viņas ar diviem citiem puišiem. Tie bija Krišjānis un Imants, kuriem nebija ne stilīga golfa un arī pēc vectēva smaržām nesmaržoja. tāpēc mēs viņiem uzbrukām.
Pēc divu stundu ilgas kaušanās visi četri sapratām, ka meitenes ir aizlaidušās un turpinājām dzert, šoreiz jau četratā.


Mīļais lasītāj, ko mums darīt tālāk ? Vai piezvanīt viņām? Atvainoties ? Vai arī melēt citas meitenes un nodoties tālākai dzīves baudīšanai?

215 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Meklējiet citas....steidzīgi, jo es  (un droši vien vēl pāris simti lasītāju) gaida turpinājumu! emotion

11 0 atbildēt

Aiziet aiziet! Mums vajag vēl stāstus lai paši sajustos kaut-cik labāki.

6 0 atbildēt

Nu dvīnes paliek dvīnes emotion Tikai tas salīdzinājums ar "lidojošām govīm" mani mulsina, tas domāts tiešā nozīmē? emotion Lai nu kā man ome dzīvo Līvānos pa retam tur paci*jos. Meiteņu trūkumu tur neesmu novērojis, turpiniet vizinaties. Aa un nekad neprasiet meitenēm kājas izmēru emotion

3 0 atbildēt

Dažiem tā patiešām notiek

2 0 atbildēt
exe avatarsexe

par rakstu liels pluss.Patika ;)

2 0 atbildēt

Ejat nošaujaties emotion

1 0 atbildēt

Es teiktu, ka jāiet otrs riņķis pa tirgu. Pēc savas pieredzes zinu, ka tur ir ļoti daudz skaistu meiteņu. It īpaši pie vārtiem. Protams, vecums 60-70 gadu robežās nedaudz biedē, bet tas tomēr ir labāk nekā nekasemotion

1 0 atbildēt

Tas tiešām iz dzīves, vai arī piemests šis tas izdomāts?

1 0 atbildēt

jāiet uz veikalu pēc VISgarākāa.  emotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Tādi idi#ti :D .

0 0 atbildēt

mani sauc Reinis.

un man tiešām dažkārt gadās visai līdzīgi. :D

0 0 atbildēt

ideāli rēcīgi emotion

0 0 atbildēt

lob,lobs emotion

0 0 atbildēt

Tāds foršais raksts :D un ko juums darīt? :D Varbūt ejiet ielās no jauna un meklējiet atkal?? Viņas takš nav tā vērtas :D

0 0 atbildēt

Haaaah labs!Tieši tas,kas vajadzīgs! Danle pa rakstu!

0 0 atbildēt

nu i nahyj kas bijis bijis ,man halovinu nedela ar tapat yz to pusi -par vecteva smarzam un divkarteju atlusanu pa vidu ar besfilmam-nu labi bija -un tagad kad poxas pari -viennozimigi iestajos par talaku dzives baudisanu

0 1 atbildēt