local-stats-pixel fb-conv-api

Aizdomiņš18

147 3

Tā kā tuvojas Valentīndiena, es izdomāju, ka varēšu padalīties ar kādu stāstu, kurš balstīts uz patiesiem notikumiem, es pats to visu redzēju, izjutu un izbaudīju. Ne katru dienu nākas lasīt šādus stāstus, tāpēc es īpaši, par godu Valentīndienai vēlējjos šo izstāstīt.

Man jau parasti nav, ko darīt, tāpēc man patīk novērot virtuves piederumu: katlus, dakšas, karotes, bļodas, plītis, šavmmītes un citus, arī apaļus, priekšmetus.

Bet vismīļākais atgadījums bija ar karoti, kuru es nosaucu par Aizdomiņš.

147 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Ļoti interesanti emotion Man patika emotion

12 2 atbildēt

Tad jau savā ziņā mūsos katrā ir kāds mazs aizdomiņš  emotion

4 0 atbildēt

Kaut kas jauns un interesantāks, super :)

3 0 atbildēt

Superīgi.. + No manis!emotion

2 0 atbildēt

Beigās pat apraudājos :D

2 0 atbildēt

tas ir normāli? :D

1 0 atbildēt

Dakšiņa karoč pati vainīga. Aizdomiņš visu laiku bija firever alone un tad protams daksiņa viņam uzmanību nepievērsa, bet tad kad uzradās šim beibe tad jau protams ka uzreiz šai iekāriens un vajag ievilkt čomu gultā! Priekš viņa īstenība vienalga, jo gala rezultātā viņš ir atkal normāls forever alone un ja otra karote nebūtu novākusi dakšiņu bet vnk pametusi, tad dakšiņai tāpat tas Aizdomiņs nebūtu vajadzīgs (jo viņam vairs nebūtu beibes un tāpēc arī nebūtu viņai vairs nekādas intereses) un viņš tāpāt paliktu par forever alon. A tagad ir tā ka vienas Suns - siev. dz.s mazāk. :D

0 0 atbildēt

emotion 

1 2 atbildēt

Labais emotion

1 2 atbildēt