local-stats-pixel fb-conv-api

Taktiskais arbalets36

Saucās PSE TAC 15. Pēc manām domām viens no skaistākajiem arbaletiem. Izmantotas daudzas modernas tehnoloģijas un materiāli. Mednieku vidū iecienīts dēļ savas precizitātes un plašā aksesuāra klāsta. Svars: 4.1 Kg Bultas ātrums: 120 -125 m/s Maksā ap 1300$ Žēl ka LV likumdošana ir sačakarēta un te nedrīkst medīt ar arbaletiem. Skatāmies video.







147 2 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

O joptvai! Sitadu ari gribetu maja skapi nolikt :D

7 0 atbildēt

Likumdošana nav sačakarēta, sačakarēta ir sabiedrība.Sen jau būtu atļauts, ja nebūtu malumednieki. Šāvienu vismaz dzird, bultu nē. Esmu tikai par medībām ar arbaletu, jo tur vajag daudz lielākas iemaņas, nekā sēžot 1km attālumā ar super puper karabīni un mega optiku. Varbūt kādreiz kad nebūs brakoņjeru tik daudz šādu medību veidu atļaus, jo tas pēc būtības arī ir medības, kur rezultātu nosaka gudrība un iemaņas, nevis mega aprīkojums.

3 0 atbildēt

tādu vajag katram īstam vecim

3 0 atbildēt

Es pēc būtības medības atbalstu, pat ļoti, bet ne ar arbaletu (varbūt vienīgi īstu profesionāļu rokās). Ar arbaletu tikai ievainojot dzivnieku viņa ķermenī paliek bulta- būtībā garš miets kas radīs sāpes aizskarot tad labākajā gadījumā dzīvnieks būs barība plēsējies. Ar lodi risks ir daudz mazāks. Bet nu kā rotaļlieta būtu ļoti forša.

2 0 atbildēt

ja man butu izvele tac 15 vaj shis  http://www.youtube.com/watch?v=ToOFJkGXeRY ka tu doma ko es izveletos :D  bet bez shaubem twinbows ir the best  kompakts atri ladejams labs bultas atrums 

2 0 atbildēt

Robinam Hudam būtu pile biksēs  emotion

1 0 atbildēt

Kam tas vispār vajadzīgs?  Ir taču daudz ieroču, ar kuriem medīt. Ne ar šito normāli pamedīsi, ne specmisijās nepiedalīsies.

7 6 atbildēt

Heh šijā rakstā jūtos kā idiots.  emotion

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

http://www.arrowinapple.com/crossbow/phantomclscamo/ apskaties galirejas lieliska kvalitate spied uz bildem

0 0 atbildēt

pats lietoju sho modeli  http://www.arrowinapple.com/crossbow/phantomclscamo/ ; pirku jo tam lidzi naca milzigs arsinals  ...... tavam favoritam  ir daudz minusu  liels smags neparocigs garsh atruma zinja parspej visus arbaletus iznjemot http://www.youtube.com/watch?v=iyLFGfrCMa0

0 0 atbildēt

labs...

0 0 atbildēt

Izskatās jau forši, bet es labāk pieturos pie Barretta :D Vienmēr labāk patikušas snaiperenes.

0 0 atbildēt

Ja viņš maksātu 13$ tad es noteikti nopirktu emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 8 atbildēt