local-stats-pixel fb-conv-api

J. Rēdliha ''fighti!!!''7

54 1

Sāksim ar video J. Rēdlihs pret Artjuhinu, varbūt, ja nezinat Artjuhinu, tad varu pastāstīt, ka reti viņu kāds nogāž gar kājām, jo teikšu tā viņš sver 116kg, un auguma ziņā viņš arī nav mazs- 195cm, kā sākās, beidzās šis kautiņš to Jūs redzēsiet pirmajā video.

Otrais kautiņš J. Rēdlihs pret Rybinu. Atvainojiet visiem Rybina cienītājiem (ja vsp tādi ir), bet es domāju, ka Rybins nav tas ar ko cīnīties. Cik es esmu redzējis viņš ir mīkstais, jo vienā kautiņā Rybins cīnijās pret OZO, čalis pat nenomet cimdus, lai kautos.... OZO pret Rybinu varēs redzēs second part, kur būs tikai OZO fighti :)

Un pēdējais video priekam, kā Saša Niživijs spēlē futbolu ;D







54 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

pirmais video tāds nekas īpašs, bet otro un trešo skatoties vēl joprojām skrien skudriņas atceroties tās epizodes...

8 1 atbildēt

Jēkabs ieslēdza dusmu režīmu!!! :D

7 0 atbildēt

Šajā video Artjuhinu normāli izlīmēja pret aizargstiklu, kā rezultātā pašķīda stikls. >>> http://www.youtube.com/watch?v=RYe2Bu53fDU ; un 0:33 sek čehi normāli ierēc par to epizodi.

1 0 atbildēt

nav Jekabs tak kauslis :D

0 0 atbildēt

Nu Skaisti jau viņš iedeva Rybinam pa šmobeli

0 0 atbildēt

Artjuhinu Rēdlihs nenogāza, viņš vienkārši aizķērās :D Un nav nekāds kauslis viņš, piekāva mazo Ribinu, kas ir 2x mazāks ar visu ķiveri galvā, nožēlojami. Redz kur, variet paskatīties, kā Rēdlihu kā mazo saliek, būtu mūsu lielais kauslis vismaz cimdus iemācījies nomest. http://www.youtube.com/watch?v=CJjor4mnfpQ

0 1 atbildēt