local-stats-pixel fb-conv-api

..par mīlestību57

51 4

Kad es ieskatos Tavās acīs, es redzu visu, kā man pietrūcis, visu, kas man vajadzīgs, visu, ko cilvēks grib vairāk nekā to vispār iespējams jelkad iegūt. Pienāk tādi brīži, kad šīs alkas kļūst par dzīves pamatu un saturu, elpu, uguni un dzīves brīnumu. Tik skaidri to iespējams apjaust varbūt tikai dažas minūtes vai sekundes, bet šajos brīžos dzīve sastingst un pasaule negriežas. Tā pārdzimst. Vai varbūt beidzot piedzimst. Mīlestība ir tas, ko nekad nevar piepildīt. Nekad. Tāpēc tā nekad nebeidzas. ( Laura Tabūna)

Mīlestību gribas salīdzināt ar amerikāņu kalniņiem - bailīga vērošana no malas, kas mijas ar skaudību par uzdrošināšanos, izšķiršanās iekāpt, galvu reibinoša, bailīga un aizrautīga ļaušanās pacelties, tad kritiens, kur sajūsma mijas ar izbīli, tad vēl un vēl, līdz līkne augšup lejup apstājas un tu izkāp drebošām kājām, lai atrastos horizontālā plaknē, viss beidzies, tu nezini, vai nožēlot vai atviegloti uzelpot, vai iekāpt vēlreiz... Tā pati ģeometriskā figūra...( Frančeska Kirke)

Mīlestība - eksistences Centrālā Aparāta radīta sajūtu kopa. Sapratne par šo kopu līdzīga kā sapratne par garšu. Iedomājieties svaigu lauku pienu - nedaudz silts, saldens, mazliet līp pie mēles un pēc norīšanas atstāj neskaidru pēcgaršu mēles dziļumā; cik daudz sajūtu, ko slēpt vārdā garša. Mīlestība - analogu sajūtu kopa. Daudz interesantāk - kāpēc tās rodas? Manuprāt, no cilvēku iedomām par savu spēju robežām, vājuma, spējas pierast. Cilvēka dabā, kā jau dabas būtnei, nav pašdestrukcijas: jums jāizvēlas starp komfortu un diskomfortu, ko jūs izvēlēsities? Jautājums, cik tas ir nepieciešams un cik mēs tā esam baudījuši, lai gribētos pie tā atgriezties. ( Ansis Auziņš)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
51 4 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 57

0/2000

emotion par rakstu :)

1 0 atbildēt

1. Tekstiņš ļoti foršs

1 0 atbildēt

Man patika, tas salīdzinājums ar amerikāņu kalniņiem, diezgan interesants tāds. :)

1 0 atbildēt

nāc šurp, tevi adoptēsim un tavu datoru konfiscēsim xD

0 0 atbildēt

Nu labi, labi, blakus tev gultā pagulēt jau varētu, pasaciņu tev palasīt pirms miega, tavas rociņas virs sedziņas.....piekrītu, lai iet :)

0 0 atbildēt

threesome? xD

0 0 atbildēt

ārprāc, cik tev maz vajag, lai virtuālo dzīvi uztvertu par nopietnu :) Domā es te tgd savu dzīvi klāstīšu? Joki caur jokiem, kukainīt ;)

0 0 atbildēt

Priekškam? Tas viens pļurkt pēc tam dzīvē jāpavada, par ārstu jāpataisa, līdzekļi jāiegulda, naudas daudz vajaga, lai tālāk mēs savas vecumdienas varētu raženi baudīt, bet zini, cik daudz līdzekļu jāiegulda, lai no tā pļurkt būtu jēga? A pēc tam vēl iebāzīs veco ļaužu pansionātā, dvēsele piešmulēta un sirdsapziņas pārmetumi visu atlikušo dzīvi par to, ka līdzekļi tika pļurktam ieguldīti, nevis kādā totalizatōra :/ 

Nope, tas neder, es skatos, tu liels jau, nevajadzēs ieguldīt uz tevi daudz :))

0 0 atbildēt

Kukainīt, būsi mūsu audžubērns? Reālajam prasās kādu audzināt xD

0 0 atbildēt

Mīlestība ir mīts. Ta ir tāda pati kīmija ka tas ko mēs nopērkam maksimā par lētāku naudu neka izlejamo ūdeni un lietojam sevī.

 

Man jūs žēl, kīmijas upuri.. :p

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Nu bet tak feina iesauka, ko? :) Velns jau nav nemaz tik melns kā to mālē :)

0 0 atbildēt

Tu tas tā kā nebūtu xD

0 0 atbildēt

Kukainīt (sun) Vispār raksts ir pacelts, bet jā, neba velti :)

0 0 atbildēt

atbildot uz slida komentāru " a kur tad man ņemt? ;(( " Nekur, nav vērts. ;) Viss es vairs nepiegružošu tavu mīlestības galeriju. :D

0 0 atbildēt

Es tevi, slida, arī mīlu. :D

0 0 atbildēt

Slidānij cik daudz tu esi izdzērusi, ka sāc "romantiskoties"? :D

0 0 atbildēt

Raksts jau labs : )

Bet ta Milestiiiba GAN 4akaree praatu .

0 0 atbildēt