local-stats-pixel fb-conv-api

Vasara vēju pilsētā Liepājā12

80 0

Liepāja ir interesanta pilsēta, kuru apskatīt. Tur apvienojās izteikta senatne un modernisms. Velosipēda noma šķiet lieliskākais veids, kā to apskatīt, jo tā ir salīdzinoši viegli izbraukājama. Ir speciāli velotūrismam piemēroti celiņi, dažādas takas.

Speciālos bukeltos atrodami tieši piemēroti apskates maršruti Liepājas apkārnē ar velo:

*Starp ezeru un jūru (18 km)

*Liepāja - Bernāti - Jūrmalciems - Pape (56 km)

*Papes dabas procesu taka (14 km)

*Pāvilosta (6 km)

*Priekule - Gulenes muiža - Mazgramzda - Dāma - Aizvīķi - Aizvīķu parks (54 km) u.c.

« 1  2  3  4  5 »
80 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Tieši tādēļ no Liepājas nāk tik daudz Latvijai pazīstami mūziķi. Mūsu pilsētā valda mākslinieciska un radoša aura. Lepojos sevi saukt par liepājnieku. :)

5 0 atbildēt

Ziemā Liepāja izskatās 'vel skaistāka. It īpaši sākumā minētais Rožu laukums. Katru gadu Blakus tam stāv nenormāli krāšņā eglīte un pāri Rožu laukumam vari pāriet ar tiltiņu.

5 0 atbildēt

Skaista jau sakaista ir tā Liepāja emotion

3 0 atbildēt

autoram 100 plusus un cepumus par rakstu, protams šo rakstu vēl var daaaaaaaaaudz papildinat un  vēl vairāk,  bet par to kas jau te ir ir liels super plus un paldies par mana spilsētas popolarizēšans :)

2 0 atbildēt

Palabo tikai '''Ziemeļu mola kopgarums ir 18000 m'' jo nav jau nekadi 18 km, ir tikai 1.8 km.  Kā reiz var minēt arī Karsotas cietumu, kurš 2011. gadā tika atzīts un godalgods ''Most Amazing Hotel 2011'' Pie reizes arī var minēt Karostas izgriežamo tiltu un daudz ko citu. Es domāju, ka nemazam tik daudz tāda veida tilti nav, kas tā verās un griežas. Pats esmu Liepājnieks un ir daudz labu lietu, nenoliegšu, ir arī sliktās. Bet tā jau tas visur ir, ka labās un sliktās lietas ir. Autoram pluss. + emotion  

2 0 atbildēt

Viapār uz tās statujas pie jūras rakstīts kad veltīts amerikāņu lidotājiem ,kuri ar lidmašīnu nogāzās pie liepājas,bet es tā īsti nezinu, jo liepājā dzīvoju tikai 2 gadus

1 0 atbildēt