local-stats-pixel fb-conv-api

Ņem kamēr karsta vai arī brīva...14

11 2
Nu te bus raksts par meitenem. Sen kautko tadu neesmu rakstijis, bet man vienkarsi tagad ta galva sap, ka nespeju neko labu izdomat un gribas kautko ielikt :) Nu stastu meginasu bildes ta labak un efektivak a nu ja Raksts ir par to ka ilgi negaidiet uz brivu meitenu uz kaukurieni uzaicinasanu vai ilgu un garu iepazisanos.

P.S
Ja iepazistaties www.draugos.lv vai www.one.lv vai kada cita portala kautvai www.spoki.lv tad necatojiet vairak par 3 dienam nu tas butu ieteikums numur 2 (Ieteikums 1 bus velak) ,jo ja ilgak catosiet jus pieradisiet pie rakstitiem vardiem un satikties varbut gribesies bet gribas ar katru bridi paliks mazak un mazak protams tas nav atteicinams uz visiem a ja ieteikums NR.1:
Nesediet maitas (Sorry par lamu vardiem) pie kompja un nespelejiet bikses biljardu tad jusu drosme cik dzirdeju C.S.I Miami laikam miami nu tad ta bus ka atkariba laikam bac skatieties google es neesmu nekads seksologs :D

bILDĒS būs Ieteikumi...
11 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Kasis007 paldies, es laikam visu muzu tumsa dzivoju. emotion Un ieliec kadu komatu ari. +1
7 0 atbildēt
sliktais valodas lietojums ir attaisnojams tikai ja esi cittauties, nezinu kā citiem, bet man bija kaut kā pagrūti uztvert.
5 0 atbildēt
vienīgais sakarīgais šajā rakstā bija jessicas albas bilde :D rakstīti Tu galīgi nemāki un iedvesmot cilvēkus vēl mazāk, izlasot šo rakstu tas drīzāk iespaido otrādāk kā Tu to būtu vēlējies... :D taisnība jau Tev ir, tikai nemāki to visu pasniegt, un domāju tā Tev ir arī ar meitenēm (tapēc arī izblomējies) vnk nevajag visu sasteigt un pārsteigties ar secinājumiem, kad iepazīsties ar meiteni ;)
5 0 atbildēt
Kasis007 es tev kad jau teicu par tām zālēm, tev visi teksti tādi drudžaini, tavas smadzenes, burtiski nepārtraukti, vemj idejas, mācies tās sagr*t un laist ārā smuki ietērptas vārdos :D :D Bet ideju uztvēru un tā ir pareiza, tas ir pats galvenais :D +
5 0 atbildēt
Nu sorry man latviešu valodā vissūdīgāk ir gājis ar komatiem un tas ir priekš teim kas neko nejēdz..
5 1 atbildēt
Varbūt domāts ir labi, bet tiešām! Bez pieturzīmēm, t.i. komatiem, teksts ir lasāms, bet grūti saprotams. ;) Labi teikts, te pat zemāk... anonīmais.. :)
4 0 atbildēt
ja jaw sedi spoki.lv un raxti shitadus meslus tad jau tew psham kkas nau sanacis ar to noteikumu ieveroshanu.. :D :D
4 0 atbildēt
Ideja laba :)
3 0 atbildēt
a meteneem nevajag eest? Es kaa preteejaas frontes paarstaavis neiebilstu pret vakarinjaam! Gatavotaam kopaa, vai eestaam kkur! ;)
3 0 atbildēt
haha foršs padomu raksts, tagad būšu īsts donžuāns :D
2 0 atbildēt
Roka peec prikola nemaz nav jaanoskuupsta.. Taa jaasanjem savaa rokaa un skatoties meitenei aciis jaapieliek gandriiz pie savaam luupaam. :D Tjip kkaaa taa bija.
2 0 atbildēt
Nu chalit, busi izrunajis sevi tukshu tagad.. :D bet saakuma ideja ir tiri laba.. :D
2 0 atbildēt
Nu tukšu sevi neesmu izrunājis fujaks Sorry man laikam vajag kadas zāles citādi man ir problemas ar koncentrēšanos un domu sakārtošanu es sevi par to ienīstu......
1 0 atbildēt
Skatos komentos viens jau rakstija... bet tomer atkartoshos! Tavi domu graudi noteikti nav slikti, bet bez pieturziimem ir gruti saprotami un paarprotami!
0 0 atbildēt